Зосима Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 А НЕ, ниси то добро дефинисао, ви волите туђе а ми националисти волимо своје(жену, нацију, децу,цркву, завичај итд), тако да је код вас повећан број превара, неверстава, издаје, и тако... Националистички тип мужа обично шиба своју жену и држе се оне пароле ти да рађаш (переш,куваш,спремаш,диринчиш), а ја ћу да браним... :bleh: Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 А НЕ, ниси то добро дефинисао, ви волите туђе а ми националисти волимо своје(жену, нацију, децу,цркву, завичај итд), тако да је код вас повећан број превара, неверстава, издаје, и тако... a kod vas ukrštanje u srodstvu...čuvajte se homozigotnosti ne bi mi al štaš kad nas vole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 То је ваљда тај хришћански оптимизам, вера и нада... Е па мени су нешто дражи ти гадни, него ви праведни и намргођени. P. S. Не мислим на ове педерске параде, то је чиста политика. Мислим генерално на сексуалношћу набијене манифестације широм света, карневале и остала чудеса због којих, по вама, треба да нестане свет, иако никога не повређују. Ако Бог стварно треба да уништи свет због голих људи, онда тај Бог не заслужује ни трунку поштовања. Да не буде забуне, ја не верујем да је Бог такав каквим га ви представљате. Потпуно машиш поенту. Хришћански оптимизам - васкрсење мртвих и живот будућег века. А овај свет "у злу лежи". То је рако Онај по којем је хришаћнство добило име. А зашто замењујеш тезе? Овде не причамо о карневалима (ја сам овог лета гледао један јако леп у Врњачкој Бањи, са дивним девојкама и младићима), већ о паради психијатријских болесника (оно кад имаш потребу да показујеш своју интиму, заборавио сам како се зваше дијагноза, али јесте болест). Мислим генерално на сексуалношћу набијене манифестације широм света, карневале и остала чудеса због којих, по вама, треба да нестане свет, иако никога не повређују. Наравно да повређују. Ја нисам дужан да ово гледам на улици којом пролазим. Ни моја деца, такође. Повређивање није само физички акт, већ и ментални.А ово јесте менталмо насиље. Али не карневали генерално, већ ово конкретно о чему причамо. Немој да правиш "сламнатог чичицу" у аргументацији. Дијана., Баба, DYNABLASTER and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Националистички тип мужа обично шиба своју жену и држе се оне пароле ти да рађаш(переш,куваш,спремаш,диринчиш), а ја ћу да браним... :bleh: Види то је само фолирање. Упознао сам по приличан број наших политичара из обе екипе. Ови што су склони десним идејама су све неки фенсери, потпуно су позападњачени, жене им воде главну реч у кући или им породице функционишу на принципу чисте демократије( код мене је рецимо демократија). Ови жути који су наводно анационални тотални су традиционалисти, у души су такви, значи седим са једним жутим и нешто преговарамо око бизниса зове га жена а он ауторитативно: " Долазим у 13, хоћу да је ручак топао, немој ко прошли пут и немој да те опомињем, значи не млак, не врео, него топао!" Ја осто без текста, а овамо се прегања са мном као традиционалне вредности фуј то. Ствар је у томе да ми који галамимо о тим традиционалним вредностима заправо их немамо, нама је то нешто романтично, егзотично, градимо на томе идентитет ко амери на холивуду али реално ми то не поседујемо. Док ови који се боре против традиционалних вредности они су заправо у њима укорењени. Они у ствари желе да буду као ми десничари, позападњачени, толерантни, демократе, али просто васпитани су обратно. Никола Поповић, Juanito, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Да не буде забуне, ја не верујем да је Бог такав каквим га ви представљате. А да ти ниси Бога помешао са Ером Ојданићем? Баба, Pontifex Emeritus and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 А зашто замењујеш тезе? Овде не причамо о карневалима (ја сам овог лета гледао један јако леп у Врњачкој Бањи, са дивним девојкама и младићима), већ о паради психијатријских болесника (оно кад имаш потребу да показујеш своју интиму, заборавио сам како се зваше дијагноза, али јесте болест). Ја баш и нисам мислио на те у Врњачкој Бањи, мислим да сам био порпилично јасан... Наравно да повређују. Ја нисам дужан да ово гледам на улици којом пролазим. Ни моја деца, такође. Повређивање није само физички акт, већ и ментални.А ово јесте менталмо насиље. Али не карневали генерално, већ ово конкретно о чему причамо. Немој да правиш "сламнатог чичицу" у аргументацији. Мени је свака +Амфилохијева реч тешко ментално насиље. Али то је мој проблем. Пребацим канал, одем у другу улицу кад држи јавни говор, а деци испричам зашто мислим да он ништа не ваља и зашто не треба такви да буду. А ако мислиш да су ти карневали ишта бољи, позивам те да заеједно идемо на један. Бар ћеш се опустити и престати да вичеш о пропасти света. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Ја баш и нисам мислио на те у Врњачкој Бањи, мислим да сам био порпилично јасан... Па био си јасан. Рекао си да смо против карневала са било каквим сексуалним изразом генерално против, а то није тачно. Ми овде говоримо о оргијама на улици психијатријских болесника. А ја сам рекао да је то, конкретно то а не нешто друго, показатељ содомске (не)културе која је осуђена на пропаст. Мени је свака +Амфилохијева реч тешко ментално насиље. Али то је мој проблем. Пребацим канал, одем у другу улицу кад држи јавни говор, а деци испричам зашто мислим да он ништа не ваља и зашто не треба такви да буду. А ја сам рекао шта да ћу урадити, ако овога буде на нашим улицама? Колико се сећам, нисам рекао ништа. А ево да ти кажем - склонићу се и склонићу своје најмилије. Али ако ме питаш, ненормално ћу увек назвати ненромалним. А што се тиче пропасти света, то је нешто у шта хришћани верују. Пропаст овога и оваквог света, ако ме разумеш. То исповедаш увек када кажеш у Символу вере да верујеш у Сина Бижијег "који ће опет доћи са славом да суди живима и мртвима..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 А онај ко не види да Европа какву познајемо (наша Европа) полако нестаје, тај нема очи. Ја само покушавам да као хришћанин протумачим оно што нам се пред очима догађа - измена европске цивилизације. Пропаст једне (не)културе и долазак, по Божијем допуштењу, друге. Ја ову другу видим као опомену да се дозовемо памети. Али, ми смо једноставно, у свом индивидуализму, незаитересовано за своју земљу и свој простор. И зато ћемо да нестанемо. За сада, наравно. Нећемо нестати за вечност, не дао Бог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 А онај ко не види да Европа какву познајемо (наша Европа) полако нестаје, тај нема очи. Ја само покушавам да као хришћанин протумачим оно што нам се пред очима догађа - измена европске цивилизације. Пропаст једне (не)културе и долазак, по Божијем допуштењу, друге. Ја ову другу видим као опомену да се дозовемо памети. Али, ми смо једноставно, у свом индивидуализму, незаитересовано за своју земљу и свој простор. И зато ћемо да нестанемо. За сада, наравно. Нећемо нестати за вечност, не дао Бог. Jel ti se to javilo? Naravno da nije. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 А ја сам рекао шта да ћу урадити, ако овога буде на нашим улицама? Колико се сећам, нисам рекао ништа. А ево да ти кажем - склонићу се и склонићу своје најмилије. Али ако ме питаш, ненормално ћу увек назвати ненромалним. А што се тиче пропасти света, то је нешто у шта хришћани верују. Пропаст овога и оваквог света, ако ме разумеш. То исповедаш увек када кажеш у Символу вере да верујеш у Сина Бижијег "који ће опет доћи са славом да суди живима и мртвима..." Брате Ацо, не брини, нисмо ми ко Чеси да ће цела Србија да ћути уколико буте масовног голићења по улицама. Ту ће и ми који заступамо право геј параде да се придружимо. Ја јесам за права слободе кретања, слободе говора, слободе изражавања ал нисам за право порни**рења по сред улице (да простите на речнику) ШТо се тиче прозивке цркве.. то не могу да им замерим.. није пристојно ал је дозвољено... о себи сведоче више него о цркви zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 нисмо ми ко Чеси Фала ти Боже што нисмо као они. Млађони and Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Фала ти Боже што нисмо као они. Молитве најбоље раде увече. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 "И будите увјерени да је то предуказање пропасти хришћанских народа. Бог ће знати кад ће ударити својим бичем и својом опоменом, али већ полако се то припрема. Не могу се градити градови, културе, народи, државе на гадости, на нечистоти, на смраду, на безбожништву. Не може то бити. Без обзира колико њих било присталица тога." Митрополит Амфилохије 11.10.2010. http://pravoslavlje.spc.rs/broj/1046/tekst/nasilje-obezbozenih-lj-udi-stvara-drugo-nasilje/print/cir DYNABLASTER and Натан је реаговао/ла на ово 2 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 parada je gej, nije on gej a i pedri iz Crkve, kojih ima poprilično, da se ne lažemo, ne paradiraju, uglavnom drve o nacionalizmu... :-D Udaj se za mene! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Sve je to posledica sebičluka u koji pada sve više ljudi u današnje vreme. Niko ne razmišlja kako se drugi osećaju zbog mojih postupaka. Postoji samo ono što ja želim i sve je opravdano i dobro samo da to dobijem. Oni kojima je zbog toga loše su primitivni i zaostali, homofobi, loši i samo je pitanje vremena kada će se neko setiti da ih (tj. nas) treba otvoreno proganjati, ako se to već i nije počelo dešavati. LGBT organizacije po svaku cenu žele da orgnizuju svoje parade, ne pitaju za cenu, a pri tome i ne biraju sredstva da uvrede i isprovociraju neistomišljenike i očekuju valjda da će potom biti prihvaćeni. Kako se nisu setili da sredstva koja dobiju ili prikupe daju nekom domu za nezbrinutu decu, za bolnicu, za nečije lečenje, za postradale u poplavama. Nisam primetila da su se nešto angažovali oko pomoći poplavljenima. Jedino što žele je da paradiraju i privlače pažnju, a za ostale ih baš briga. Kad bi njihovo javno bludničenje bilo prihvaćeno verovatno bi se pojavilo nešto još gore što bi se naturalo kao normalno jer, nema kraja sebičluku. Натан and Фидер је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука