feeble Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Ово је одлична прилика за Србију. Za sta, za porast evroskepticizma? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Evropska unija očekuje da zemlje kandidati koje pregovaraju o članstvu u EU, uključujući Srbiju i naročito Tursku, kao ni Brazil, Argentina, Urugvaj Iju,sad hoce i ovi Latino da budu u EU? Sad da imamo dobre ekonomiste da proracunaju koliko bi para mogli da zaradimo dok su ove sankcije,pa da izvozimo i bubrege ako treba u Rusiju,nek ide zivot... Sve u svemu,to je ono sto ja zborim ovde mesecima. Sve je u interesu,nema tu nikakve ljubavi...A mi Srbi,romantican narod,jos malo cemo da kuvamo koprive. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Za sta, za porast evroskepticizma? И обнову српске привреде. (није директено међусобно везано) Iju,sad hoce i ovi Latino da budu u EU? Sad da imamo dobre ekonomiste da proracunaju koliko bi para mogli da zaradimo dok su ove sankcije,pa da izvozimo i bubrege ako treba u Rusiju,nek ide zivot... Sve u svemu,to je ono sto ja zborim ovde mesecima. Sve je u interesu,nema tu nikakve ljubavi...A mi Srbi,romantican narod,jos malo cemo da kuvamo koprive. Не можемо пуно, није русиј нешто екстра богата. Европа је много богатије тржиште, требло би д пазимо и да неко нма не лупи санкције. Али рецимо највише би од свих грана зарадила наша пољопривреда. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Србија је по мом мишљењу испуш*** и на овом плану...па не расту купус, кромпир, малине, шљиве и остале воћке и поврћке сваки дан као "печурке после кише" ( а ни печурака немамо довољно за извоз!), па да можемо да им константно шаљемо у одређеном року и у количини која има смисла. Знали смо ми одавно шта се спрема и нисмо адекватно реаговали на догађаје које су уследили. Плански или не, али то нисмо учинили. Одавно смо ми пропустили да се фокусирамо и искористимо бесцарински извоз, да се организационо припремимо, регулишемо све постојеће проблеме који постоје на пољопривредном плану и прионемо свим силама на тај посао ...све то због вечитог калкулисања, лоше организованости, превише похлепних посредника који снижавају основну цену производа док финалну чине неконкурентном у поређењу са производима из других земаља из ЕУ које су до санкција имале примат на руском тржишту, али и неспремности руске стране да направе договор који би компензовао велике цене транспорта, продужио транспортна ограничења и проширио листу робе која не подлеже царини...али за то је опет примарно крива наша страна која вечито из политичких разлога врши катастрофалне (пољо)привредно - економске калкулације у времену у коме такво понашање дефинитивно одсликава неозбиљност коју потенцијални партнери виде, јер нису слепи нити глупи, што неизбежно резултује негативним салдом, великим пропустима и страховитим губитцима...јер ако не зарађујеш, онда губиш...ми смо најобичнији курт***! А о овима из ЕУ и њиховом ставу у вези са датим питањем, не желим ни да говорим...био бих себи смешан када бих дозволио да изречена глупост заслужи било какав коментар. GeniusAtWork, Crveni Baron and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука