Crveni Baron Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Sta je liberali i ljubitelji najslobodnije i naj naj drzave SAD-a ... Ne hvalite se sa Fergusonom i slobodama crnaca? Cuso jedno, da rusi ovako skidaju prolaznike brujala bi Srbija o tome .... http://youtu.be/X5J0pk8tISw zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Sta je ovo? Miloske u americi ili je tako bilo oduvek samo su nas lagali da nije? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Sta radi taj Putler sa Kim Il Sungom na ulica St Luisa? Resili da uvedu malo sloboda pomocu tenkova ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Kada se setim kako su ovi nasi liberali lelekali nadcsudninom one budale iz Pig Pussy benda jer je neki kozak svicnuo pruticem ... Ijaoj majko, Putler, KGB, komunjare, diktatura .... ) Натан and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 White powerЧиста демонстрација белачке моћи упркос црном Обами. zuti car and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Црн Обама шиље полицајце на црначку рају Фергусона црно ли се тим црнцима пише Црна рука вапије за правдом! Manolis, Плутон, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Ко је рекао да се овакве ствари не дешавају у Америци? Волео бих да знам ког прозивате? Реално Русиј је три пута гора. Нема потребе да се око овога много дискутује.. довољно је запитати се - Где би заиста више волео да живиш, Русија или УСА. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Нема потребе да се око овога много дискутује.. довољно је запитати се - Где би заиста више волео да живиш, Русија или УСА. кад би био црнац или белац? Сиромашан или не? zuti car, verum est in beer, Баба and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Геј или стрејт Deki992, Млађони, verum est in beer and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 кад би био црнац или белац? Сиромашан или не? Све једно. Велик већин људи увек бира САД. Највећи русофили које см упознао на мом факултету сви су ишли да живе и рааде у сад... Тако да ми је свака дискусија око САД - РУсија и тога којаа од те две земље има бољи унутрашњи систем бесмислена. Чак и Барон који овде као нешто вазда прозива запад и еу живи и раади у Италији... све то говори само за себе... нема потребе уопште дискутовати. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Vremena se menjaju... zuti car, Crveni Baron and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Sprema se oluja... zuti car and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Sprema se oluja... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Није у питању ко би где живео, већ њихово лицемерје. Држе предавања свету како и шта треба да раде, а они раде 10x горе ствари од онога што проповедају. А ја бих живео и у Тунгузији (буквално и пренесено значење), јер ми нису проблем државе ни људи. Нисам ни русофил ни амерофил, већ људофил.и чергофил Па јесу лицемерни. То нико не спори. Ja пратим пар либертаријнских америчких ГБ група.. И сами американци критикују лицемерје својих политичара: http://s3.amazonaws.com/content.washingtonexaminer.biz/web-producers/Meme/0623meme.jpg .. http://cdn.meme.li/instances/250x250/48734684.jpg oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Па јесу лицемерни. То нико не спори. Ja пратим пар либертаријнских америчких ГБ група.. И сами американци критикују лицемерје својих политичара: http://s3.amazonaws.com/content.washingtonexaminer.biz/web-producers/Meme/0623meme.jpg .. http://cdn.meme.li/instances/250x250/48734684.jpg С тим што су у САД често велики расисти долазили баш из редова либертаријанаца (Ротбард, Роквел и екипа). Залагали су се за коалиције са Дејвидом Дјуком. То није ништа мање лицемерно од Обмане. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука