DYNABLASTER Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Vremena se menjaju... Manolis, Crveni Baron and zuti car је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Sprema se oluja... Crveni Baron and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Sprema se oluja... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Ко је рекао да се овакве ствари не дешавају у Америци? Волео бих да знам ког прозивате? Реално Русиј је три пута гора. Нема потребе да се око овога много дискутује.. довољно је запитати се - Где би заиста више волео да живиш, Русија или УСА. Није у питању ко би где живео, већ њихово лицемерје. Држе предавања свету како и шта треба да раде, а они раде 10x горе ствари од онога што проповедају. А ја бих живео и у Тунгузији (буквално и пренесено значење), јер ми нису проблем државе ни људи. Нисам ни русофил ни амерофил, већ људофил.и чергофил zuti car, Пг, Manolis and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Није у питању ко би где живео, већ њихово лицемерје. Држе предавања свету како и шта треба да раде, а они раде 10x горе ствари од онога што проповедају. А ја бих живео и у Тунгузији (буквално и пренесено значење), јер ми нису проблем државе ни људи. Нисам ни русофил ни амерофил, већ људофил.и чергофил Па јесу лицемерни. То нико не спори. Ja пратим пар либертаријнских америчких ГБ група.. И сами американци критикују лицемерје својих политичара: http://s3.amazonaws.com/content.washingtonexaminer.biz/web-producers/Meme/0623meme.jpg .. http://cdn.meme.li/instances/250x250/48734684.jpg oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Па јесу лицемерни. То нико не спори. Ja пратим пар либертаријнских америчких ГБ група.. И сами американци критикују лицемерје својих политичара: http://s3.amazonaws.com/content.washingtonexaminer.biz/web-producers/Meme/0623meme.jpg .. http://cdn.meme.li/instances/250x250/48734684.jpg С тим што су у САД често велики расисти долазили баш из редова либертаријанаца (Ротбард, Роквел и екипа). Залагали су се за коалиције са Дејвидом Дјуком. То није ништа мање лицемерно од Обмане. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 СлОбама: "Црнци и белци су два ока у глави САД-а!" и наравно нико не сме да их бије Crveni Baron, Manolis, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 "Црнци и белци су два ока у глави САД-а!" ...али разрока. Пг, Баба, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Путин је крив! Путин наместио! Уаааааа Русија!!! verum est in beer, Баба, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 С тим што су у САД често велики расисти долазили баш из редова либертаријанаца (Ротбард, Роквел и екипа). Залагали су се за коалиције са Дејвидом Дјуком. То није ништа мање лицемерно од Обмане. Не знам ко су поменути. Није искључено да има и расиста међу либертаријанцима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Путин је крив! Путин наместио! Уаааааа Русија!!! То су урадили стари КГБ кадрови по САД-еју због санкција на које је америка наћерала целу јевропу. verum est in beer and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 То су урадили стари КГБ кадрови по САД-еју због санкција на које је америка наћерала целу јевропу. Путин зло! verum est in beer and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Poslali su Rusi crnce da remete americku idilu ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Путин зло! Јел те то жена наљутила или си нешто бесан на таста? Mironosica, Manolis and Пг је реаговао/ла на ово 3 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Не знам ко су поменути. Није искључено да има и расиста међу либертаријанцима. Ротбард је измислио назив "либертаријанизам". verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука