Candy Butcher Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 od zla oca i gore matere - što bi rekli kod mene u selu Mironosica, Volim_Sina_Bozjeg and Пг је реаговао/ла на ово 3 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Ништа док не дођу НАШИ!A koji su to naši ? ;)B) није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AleksandarM Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Слажем се са насловом.А и коликоме сећање служи неки напредњаци су били и текако утицајне демократе,као нпр Горан Весић и Синиша Мали! Млађони and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Слажем се са насловом.А и коликоме сећање служи неки напредњаци су били и текако утицајне демократе,као нпр Горан Весић и Синиша Мали! I Goran Knezevic, ako me secanje dobro sluzi. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Ni ja ne mogu citati...i jedni i drugi su veliko zlo. Ona zuta banda je gora jer na svojoj dusi osim lopovluka i svega loseg ima i to sto su doveli Sns na vlast i sto ce nas oni jahati narednih 10 godina najmanje,inace po ostalim stvarima su isti. Није жута банда довела СНС на власт, него си ти тако што си био наиван па си гласо за снс. ДС вам је крив што сте изабрали напредњаке.. А то што су политичари лоши су вам криви американци који имју "тиху окупцију" апсолутно ни мало самоодговорности немате и не осећате...... сви су криви, смо глсачи вучића нису криви... I Goran Knezevic, ako me secanje dobro sluzi. Све је то иста фела. Проблем је што су се прозивли погрешни људи. Тадић и Ђилас, док су они који су вероватно доносили те лоше одлуке прошли "тихо" и само се уфурали у нову влст и то раде већ 10 годин. Динкић је најпознтији пример тога... ево сад Синиша Мали и остатак екипе.. Пг је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Добро је док су исти. Тако је и у развијеном свету. Странке се смењују, али је систем исти. То значи да наша земља улази у период политичке стабилности. RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука