Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ето ти га сад... Па откуд бре он човек може да зна зашто се видео не види у Немачкој? Значи, пошто ниси глуп онда је подјебавање. И молим те да то више не радиш, ако можеш да се суздржиш некако. Као што рекох - нисам ништа обрисао. Немој да лажеш. Onda je on obrisao mozda i onu na predhodnoj temi ... Ali nebitno. Ne moze da zna ali pitao sam samo za misljenhe. Eto kaze ima tih filmova o neonacistima da se vidi ali ja unemackoj neke ne mogu da vidim... Pitao sam samo za misljenje. A nisam pid" ebavao. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Jer to je cenzura. Nije zastita autorskog dela vec obicna cenzura. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Сигурно је цензура мрачних сила Швајцарске и Немачке које не желе да се код њих види истина о скинхедсима у САД и спотови Џастин Бибера... Млађони and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ne mracnih sila vec drzavna cenzura. Nemacke i svajcarske u tvom slucaju a sutra cu videti da li i italije ... Bas me zanima. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Сигурно је цензура мрачних сила Швајцарске и Немачке које не желе да се код њих види истина о скинхедсима у САД и спотови Џастин Бибера... Што си ти гледао спотове џастин бибера.. ццццц..... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Што си ти гледао спотове џастин бибера.. ццццц..... Grizli ... Opet podjebavam ... Zar ne primecujes? I ti sii slabovid Grizli ... Stigle godine, ha? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Године бро, проређује се коса и неурони... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Замолио бих све учеснике да не каче спољну америчку политику, ово је прича о томе како се третирају и поншју нацисти унутар америке. Спољно америчка политика у некој другој теми. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Замолио бих све учеснике да не каче спољну америчку политику, ово је прича о томе како се третирају и поншју нацисти унутар америке. Спољно америчка политика у некој другој теми. Ок. Али тема је мржња која долази из САД. Обама нека се не брише. Он је њихов. Носи зло са собом и унутар САД и вани. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ок. Али тема је мржња која долази из САД. Обама нека се не брише. Он је њихов. Носи зло са собом и унутар САД и вани. Слажем се смо ово није тема о тој мржњи. Као што тема о Русији није тема о мржњи кој долзи из русије. Нема потребе ништа д се брише само да не скрене у ту страну. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Evo jos malo cenzure iz nemacke ... Da ne kazem EU ... Ne otvara mi stranicu www.kkk.com americke humanirarne partije... Tradicionalna wasp partija jiz SAD... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ja i dalje ne vidim poentu ovakvih tema. Necu da vam kvarim, pricajte, nego kazem da ne kapiram sta treba da nas ovakva tema nauci... Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ne znam da li ce Milisavljevic da mi veruje ali ja sam trenutno u nemackoj i ivaj video je cenzurisan, ne mogu da ga vidim ... Pa bi me zanimalo kakvo je njegovo misljenje, zasto je cenzurisan ovde? Vrlo verovatno zato što se u Nemačkoj cenzuriše svaki materijal na internetu za koji se smatra da je propaganda ekstremne desnice (ovaj klip je o neonacistima u Americi). Evo sa vikipedije: Germany bans content showing Far Right material as well as content protected by the GEMA. YouTube for instance blocks various videos including music videos and video game screencasts which contain protected music tracks within the game. YouTube also doesn't show videos which are banned: they don't appear on channel pages or in search results, German users can only discover these videos if they are part of a playlist but will not be able to watch them anyway as they are blocked. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Vrlo verovatno zato što se u Nemačkoj cenzuriše svaki materijal na internetu za koji se smatra da je propaganda ekstremne desnice (ovaj klip je o neonacistima u Americi). Evo sa vikipedije: Odlicno, utvrdili smo da se cenzurise Youtube u nemackoj i da nije u pitanju zastita autorskih prava u slucaju onog videa. Hvala na pomoci. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 A evo upravo sam otkrio da je cenzurisan i u italiji ... E sada me zanima samo jos cenzurisu li i slican materijal sa istoka ili je on free of charge ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука