Jump to content

From Russia with hate.

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Живео си у Немачкој?

Не, ја сам прочитао подтке о расним злочиним у русији наспрам немачке.

У немачкој за 20 година неких  170 убистава, највећи број тога направљен када је пао берлински зид.

У русији за осам година око 570 убистава у периоду од 2004 до 2012 ваљда... 

Имаш неки пост пре тачне податке.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

u Austriji je na vlasti covek desnicar koji je u kampanji pricao da ce proterati sve ne-austrijance

Ово ћеш мало да извиниеш. Неистина! У Аустрији није ФПО на власти нећ "црвено-црна" коалиција СДП-ОВП. Тачно је то да ФПО (Слободарска партија Аустрије) има већину по последњој статистици (28%) али они су и даље опозиција. Иначе председник ФПО Хајнц Кристијан Штрахе је велики пријатељ Срба и Србије. Штрахе је против признавања Косова и за излазак Аустрије из ЕУ. Апсолутна лаж и дрскост окарактерисати таквог човека за нацисту! Ако си родољуб онда си нациста, ма јел'?!

Подели на овим сајтовима

Можда су, Младене, подаци тачни а можда су и фингирани, заиста не знам...могуће је да су подаци тачни, а могуће је да су, сходно познатој " западној љубави" према Русији, мало преувеличани...све је могуће Оно што сам видео у Немачкој за неколико година живота и рада у њој, па број од 20% људи од толико Немаца који су својевремено, пре неколико година, на локалним изборима гласали у многим покрајинама за ултрадесничарске партије и коалиције, говори ми да је много више људи у Немачкој који су склони нацистичким и ултрадесничарским идејама, него у Русији која је од те исте идеје жестоко страдала.

Поента је у следећем...нацистичка идеја, као и комунистичка, колико год и где год била заступљена, генерисана је на западу и инфилтрирана је са запада...да ли ти то нешто говори и да ли ти то нешто значи?

• Волим 1

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ово ћеш мало да извиниеш. Неистина! У Аустрији није ФПО на власти нећ "црвено-црна" коалиција СДП-ОВП. Тачно је то да ФПО (Слободарска партија Аустрије) има већину по последњој статистици (28%) али они су и даље опозиција. Иначе председник ФПО Хајнц Кристијан Штрахе је велики пријатељ Срба и Србије. Штрахе је против признавања Косова и за излазак Аустрије из ЕУ. Апсолутна лаж и дрскост окарактерисати таквог човека за нацисту! Ако си родољуб онда си нациста, ма јел'?!

Мислим д не мисли на ФПО,  већ на оне типове што имају 1 % вођа им је она адвокатица... ФПО су колико знам десничари као наш ДСС али не ултрадесничари. 

Можда су, Младене, подаци тачни а можда су и фингирани, заиста не знам...могуће је да су подаци тачни, а могуће је да су, сходно познатој " западној љубави" према Русији, мало преувеличани...све је могуће Оно што сам видео у Немачкој, па број од 20% људи од толико милиона немаца који су својевремено, пре неколико година, на локалним изборима гласали у многим покрајинама за ултрадесничарске партије и коалиције, говори ми да је много више људи у Немачкој који су склони нацистичким и ултрадесничарским идејама, него у Русији која је од те исте идеје жестоко стрдала.

Поента је у следећем...нацистичка идеја, као и комунистичка, колико год и где год била заступљена, генерисана је на западу и инфилтрирана је са запада...да ли ти то нешто говори и да ли ти то нешто значи?

Немачка, јесте истина најближа десничарским затвореним идејама(од остлих ервопљана). Али колико ја знам то су углавном десничари на нивоу нашег ДСС? (ово је питање)

Али нешто сумњам да је у немачкој расизам јак... довољно ми је да им погледм фудбалску репрезентацију, некко ми то сведочи само за себе. 

Подели на овим сајтовима

Немачка, јесте истина најближа десничарским затвореним идејама(од остлих ервопљана). Али колико ја знам то су углавном десничари на нивоу нашег ДСС? (ово је питање)

Грешиш...не могу се упоредити са ДСС-ом...никако, веруј ми...много су агресивније и у много чему другоме другачије.

Али нешто сумњам да је у немачкој расизам јак... довољно ми је да им погледм репрезентацију, некко ми то сведочи само за себе. 

Наравно да су нацистички и расистички типови у мањини...далеко било да је другачије! Међутим, бројка од 20 %  ултрадесничарске присутности на локалном нивоу појединих покрајина је забрињавајућ и то је цифра која није за занемарити.

Подели на овим сајтовима

Мислим д не мисли на ФПО,  већ на оне типове што имају 1 % вођа им је она адвокатица... ФПО су колико знам десничари као наш ДСС али не ултрадесничари. 

ФПО је за сада најјача странка у Аустрији али не могу сами да дођу на власт. Све остале странке у Аустрији (тј. оне које су ушле у Парламент) су про-ЕУропске (има их ваљда пет). ФПО јесу десничари али су и анти-фашисти. Док рецимо у Мађарском Парламенту имаш отворене неонацисте (ЈОБИК).

Подели на овим сајтовима

ФПО је за сада најјача странка у Аустрији али не могу сами да дођу на власт. Све остале странке у Аустрији (тј. оне које су ушле у Парламент) су про-ЕУропске. ФПО јесу десничари али су и анти-фашисти. Док рецимо у Мађарском парламенту имаш отворене неонацисте (ЈОБИК).

Jel njima vodja ona advokaatica sto je bulaznila nesto za madjare u vojvodini?

Подели на овим сајтовима

Грешиш...не могу се упоредити са ДСС-ом...никако, веруј ми...много су агресивније и у много чему другоме другачије.

Npr u cemu?

Наравно да су нацистички и расистички типови у мањини...далеко било да је другачије! Међутим, бројка од 20 %  ултрадесничарске присутности на локалном нивоу појединих покрајина је забрињавајућ.

Ultradesnicari su u svakom obliku zabrinjavajuci.  

Подели на овим сајтовима

U pravu si Manolis nekako sam permutovao sa Madjarima...Kristijan Strahe je prijatelj Srba,neke od glasina kazu i da mu je Seselj jedan od vodilja.

Подели на овим сајтовима

Npr u cemu?

Мислим на све десничарске партије...поред тога што, као окосницу, заступају национал социјалистиче иедје, расисти су и антисемити и све ауслендере би најрадије видели ван Немачке (за ово последње могу да их делимично разумем)...НДП је све то прикривено а остале партије су то отворено...да ли то можеш рећи за ДСС?

Подели на овим сајтовима

Jel njima vodja ona advokaatica sto je bulaznila nesto za madjare u vojvodini?

Не знам заиста за ту адвокатицу, знам да ови ЈОБИК нису баш чисти у глави, они су ти бре као неки муџахедини, и једна од њихових флоскула је слична оној: "ОН да брани, ОНА да рађа!" зато немају жене у врху те наци странке. Чим видиш тако нешто знаш колико је сати.

Подели на овим сајтовима

ФПО је за сада најјача странка у Аустрији али не могу сами да дођу на власт. Све остале странке у Аустрији (тј. оне које су ушле у Парламент) су про-ЕУропске (има их ваљда пет). ФПО јесу десничари али су и анти-фашисти. Док рецимо у Мађарском Парламенту имаш отворене неонацисте (ЈОБИК).

FPO je pre desetak godin pobedio na izborima i formirai vladu sa Jorg Hajderom ali im je EU uveka sankcije pa su skinuli tu vladu i formirali drugu sa drugim premijerom isko su pobelili desnicari. a raj Hajder je izjavljivsonesto tipa da su nacisti bili ljudi od integriteta i moralni... A pre sve- tri godine je stradao u udesu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Кristijan Strahe je prijatelj Srba,neke od glasina kazu i da mu je Seselj jedan od vodilja.

Ма то се трипују радикали, јер је једном дао изјаву да је сулудо држати Шекија толико дуго у Хагу без пресуде, што је и тачно. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...