GeniusAtWork Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Није то моје питање, питала сам зашто нису оволико медиски пропраћени и други нестанци, јер ево скоро сваки дан се објављују на свим мрежама фотографије несталог младића, затим данас читам први пут да су до сад нестали 13-оро деце, где су медије да све то објаве!? Koliko sam ukapirao iz vesti, ova vrsta zločina je vrlo retka u Srbiji (bar bilo tako do sada). Zato su mediji to verovatno i ovoliko ispratili, plus što je žrtva devojčica od samo 15 godina. Ne znam stvarno kako su ispraćeni ostali nestanci dece do sada. Затим се питам дали и новинари дају тачне информације може да се деси да човек и није крив а њему већ уништен живот а ако се докаже да је крив онда је сам себе уништио тј. сам себи преписао смртну казну.. To naše medije ne brine mnogo... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Ne znam stvarno kako su ispraćeni ostali nestanci dece do sada. BEZ TRAGA: Trinaestoro dece nestalo u regionu za samo nekoliko dana! http://dnevno.rs/vesti/region/135454-bez-traga-trinaestoro-dece-nestalo-u-regionu-za-samo-nekoliko-dana-foto.html О овоме се нигде не прича е сад шта је ту истина?! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 BEZ TRAGA: Trinaestoro dece nestalo u regionu za samo nekoliko dana! http://dnevno.rs/vesti/region/135454-bez-traga-trinaestoro-dece-nestalo-u-regionu-za-samo-nekoliko-dana-foto.html О овоме се нигде не прича е сад шта је ту истина?! Ova deca sa linka nisu iz Srbije. Većina je iz Mađarske i nekoliko njih iz Hrvatske. Verovatno zato nisu naši mediji to toliko pratili. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Kakve gluposti, Boze sacuvaj... I za tebe važi ista stvar. Pogledaj u poruku koja je napisana baš pre tvoje Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Ova deca sa linka nisu iz Srbije. Većina je iz Mađarske i nekoliko njih iz Hrvatske. Verovatno zato nisu naši mediji to toliko pratili. Тачно је али и то су нечија деца а и лепо пише да су за само неколико дана 13-оро деце у региону нестало. А и полиција у Мађарској је трагала за несталом Тијаном, такође и интерпол тако да ова вест не би требало проћи незапажено.. GeniusAtWork and Margareta је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Тачно је али и то су нечија деца а и лепо пише да су за само неколико дана 13-оро деце у региону нестало. А и полиција у Мађарској је трагала за несталом Тијаном, такође и интерпол тако да ова вест не би требало проћи незапажено.. Ljudi nestaju stalno... poneki slučaj bude istaknut u medijima, stvori se rulja ljudi koja bi ovo i ono, a o ostalima niko i ne brine. Ovaj slučaj je ekspresno rešen jer je panduracija morala da digne zadnjicu sa stolice zbog tolikog interesovanja naroda. Da je medijska pažnja bila malo manje usmerena na ovaj slučaj, kao što je potpuno nezainteresovana za ostale nestale, još ni onu patiku ne bi našli a kamoli sve ostalo. Данче* and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Није то моје питање, питала сам зашто нису оволико медиски пропраћени и други нестанци, јер ево скоро сваки дан се објављују на свим мрежама фотографије несталог младића, затим данас читам први пут да су до сад нестали 13-оро деце, где су медије да све то објаве!? Затим се питам дали и новинари дају тачне информације може да се деси да човек и није крив а њему већ уништен живот а ако се докаже да је крив онда је сам себе уништио тј. сам себи преписао смртну казну.. Moram opet novinskim clankom da odgovorim. Te novinarske njuske koliko koristi mogu dati, tri puta vecu stetu nose. Hrane se senzacionalizmom nije njima do vesti i razmene informacija. Uostalom evo : http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/424369/Tijanin-otac-Mediji-su-nas-ucenjivali Spekulisali su i da je njen otac imao posla sa zelenasima, da je ta zver hladnokrvni ubica i silovatelj ... Policija ce istraziti i razotkiti slucaj ali tog deteta nema vise. Margareta је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 I za tebe važi ista stvar. Pogledaj u poruku koja je napisana baš pre tvoje Nista ne brini, napisao sam tek posto sam i to procitao... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Nista ne brini, napisao sam tek posto sam i to procitao... Onda očigledno moraš da obnoviš ono ,,čitanje sa razumevanjem''. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Тачно је али и то су нечија деца а и лепо пише да су за само неколико дана 13-оро деце у региону нестало. А и полиција у Мађарској је трагала за несталом Тијаном, такође и интерпол тако да ова вест не би требало проћи незапажено.. Da, u Madjarskoj su tragali za njom, jer je postojala sumnja da kidnapovana i prevezena u Madjarsku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Bezveze ti tema skroz, ali ajde da odgovorim. Ja sam bila napolju do 3-4 jutru sa 15 godina a još uvek sam živa. Ima velike razlike između napolju posle 12 na nepoznatom mestu,po mrakači i pustači, i biti napolju posle 12 na turniru gde je celo selo prisutno. Ako si ti sa 15 godina dolazila kući pre 10, onda ne znam šta da ti kažem. Osim da si imala nesrećno detinjstvo. Draga Margareta, vjeruj da nimalo ne zalim sto sam do 16 imala izlazak do 10, ali bas nimalo... Sta sam mogla da izgubim ako ne ostanem do 12. 1 . 2? Nista, mogla sam da nastradam da sam ostala... Sta ima da se vidi u gradu posle ponoci? Pijanice, klosari, besposlicari, kriminalci.. nista pametno...nije mi bila nuzda da lutam mrakom... kazu dosadno djeci u kuci? meni nije bilo dosadno, imali smo drustvo iz sokaka, igrali fudbala, zmurke i sl.. a ja sa 15-16 godina u 12 u gradu, neka hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Draga Margareta, vjeruj da nimalo ne zalim sto sam do 16 imala izlazak do 10, ali bas nimalo... Sta sam mogla da izgubim ako ne ostanem do 12. 1 . 2? Nista, mogla sam da nastradam da sam ostala... Sta ima da se vidi u gradu posle ponoci? Pijanice, klosari, besposlicari, kriminalci.. nista pametno...nije mi bila nuzda da lutam mrakom... kazu dosadno djeci u kuci? meni nije bilo dosadno, imali smo drustvo iz sokaka, igrali fudbala, zmurke i sl.. a ja sa 15-16 godina u 12 u gradu, neka hvala. Pa nisam ni ja bivala u gradu posle 12, nije ni ova devojka, a nisi ni ti. I ja sam bila sa društvom iz kraja, i ti, i ova devojčica. I ti si mogla da pogineš onda dok si bila sa društvom iz ulice napolju. Ili nisi? To znači da ste se igrali žmurke i fudbala u kući...au, ljudi kolike ste vi onda kuće imali? Pod hitno da izgrdiš roditelje, mogli su potencijalno da te indirektno ubiju puštajući te da se družiš. Ne zamerite, ali ovakva tema je sprdnja i neumerena i neprimerena i zbog toga se sprdam. Ne sa tragedijom koja se dogodila nego sa ovakvim načinom razmišljanja i suludastim temama. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Kad smo već kod naših 'medija'... Ispovest Tijaninog oca: Mediji su me ucenjivali, ako im ne dam izjavu, neće da objave sliku moje devojčice! Igor Jurić je rekao da je porodica od Tijaninog nestanka 26. jula prolazila kroz pakao i precizirao da je bilo pritisaka sa svih strana, uključujući i novinare. Neki mediji su bili "mnogo surovi" u izveštavanju o nesreći Tijane Jurić, izjavio je danas otac ubijene devojčice Igor Jurić, napominjući da su ga pojedini čak i ucenjivali da im da izjavu, jer u suprotnom neće objaviti Tijaninu sliku. – Neću da ih imenujem, oni znaju koji su u pitanju. Kad čovek dođe u ovakvu situaciju da mu nema deteta, onda vi (mediji) na neki način "upakujete" još 10 stvari, pa ti nije dovoljan bol što ti nema deteta, nego moraš da se boriš i sa svim ostalim stvarima da bi se pravdao – rekao je novinarima Igor Jurić. On je rekao da je porodica od Tijaninog nestanka 26. jula prolazila kroz pakao i precizirao da je bilo pritisaka sa svih strana, uključujući i novinare. Porodica se zato nada da će ubistvo njihove ćerke i tragedija koju su doživeli biti poslednja u Srbiji. Link Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Pa nisam ni ja bivala u gradu posle 12, nije ni ova devojka, a nisi ni ti. I ja sam bila sa društvom iz kraja, i ti, i ova devojčica. I ti si mogla da pogineš onda dok si bila sa društvom iz ulice napolju. Ili nisi? To znači da ste se igrali žmurke i fudbala u kući...au, ljudi kolike ste vi onda kuće imali? Pod hitno da izgrdiš roditelje, mogli su potencijalno da te indirektno ubiju puštajući te da se družiš. Ne zamerite, ali ovakva tema je sprdnja i neumerena i neprimerena i zbog toga se sprdam. Ne sa tragedijom koja se dogodila nego sa ovakvim načinom razmišljanja i suludastim temama. ova djevojka jeste posla 12 bila napolju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Decu učiti da se nikad, ali nikad ne kreću noću sami po gradu. Samo sa društvom. Ovaj i slični manijaci bi se teško odlučili da napadnu decu u grupi. A i ako bi pokušao nešto, svi bi ga videli i posle bi ga lako prepoznali, mogli bi da kažu kakav auto vozi, broj tablica i slično. Kad već ne možemo da sprečimo postojanje ludaka, bar se treba štititi od njih što efikasnije... Srdjan, Јефимија Крунић, Midrash and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука