Trifke Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 http://www.iflscience.com/plants-and-animals/bear-saves-crow-drowning https://www.youtube.com/watch?v=gJ_3BN0m7S8 obi-wan and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Znate kada god vidim medveda nemogu da se ne setim Rusije i ova mi scena nekako deluje bas tako simbolicki. Medved spasava jednu svraku koja se davi (tj nas). Eh pusti snovi! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Клип је као створен за моју тему о чудима као у Исаији 11:6-8. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Meni je ovo vise licilo na potez u lovu nego spasavanje Pa kad je video da je lovina krzljava samo je ostavio. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Meni je ovo vise licilo na potez u lovu nego spasavanje Pa kad je video da je lovina krzljava samo je ostavio. Мени није. Понашао би се међед агресивније и халапљивије да је хтео ловину. А и шта ће му ловина када је око њега сочно месо, види се на снимку како пролази поред њега. Све је више оваквих примера и још фасцинантнијих. Зато тако и мислим. Него... Како ово објашњавају еволуционисти. Коју је корист имао међед од помагања свраки? Да је у питању други међед могли би некако да то повежу са очувањем врсте, трт-мрт Али ово није ни сисар. Слава Богу! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Мени није. Понашао би се међед агресивније и халапљивије да је хтео ловину. А и шта ће му ловина када је око њега сочно месо, види се на снимку како пролази поред њега. Све је више оваквих примера и још фасцинантнијих. Зато тако и мислим. Него... Како ово објашњавају еволуционисти. Коју је корист имао међед од помагања свраки? Да је у питању други међед могли би некако да то повежу са очувањем врсте, трт-мрт Али ово није ни сисар. Слава Богу! Znas , interesantno koliko mi je strana teorija evolucije toliko mi je stran i kreacionizam.I jedni i dugi brljaju maksimalno i ne igraju fer, makar po onome sto sam imao da procitam i od jednih i od drugih.. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука