Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 И где ти је то рекао? И ако ти је рекао, јел `било основа да ти каже или не? Наравно, сви смо једнаки пред Богом. Е сад, као што рекох, можеж да се не слажеш са Млађом, и ти и сви други... Можете и да га "поклопите", када мислите да није у праву, или није... Можете да га "победите" и искуством и знањем и било чиме... Али мислим да није лепо, као ово што је био пример... Да не испаднем сада као његов "дрвени" адвокат, ја Младена никада нисам видео ни чуо да је бранио Шиптаре и махао њиховом заставаом... Према томе, и даље мислим да није лепо... А за промену, ево и ти ја се не слажемо у десетине ставри гледе политике и шта ти ја знам, па и ове теме... Што и мени не "закачиш" албанску заставу, да њоме машем... Међутим вама очигледно није до тренинга и до кампова, већ до индоктринације деце у националистичке идеологије. Не у птриотск осећања већ у нционалистичке идеологије. Јер акакије у суштини имају једну клерофашистичку идеологију у коју индоктринира децу - и ви то браните као нешто супер... јер тај клерофашизам у себи садржи елемента национализма Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 E sada vas dvojica lepo, ti i Mladja da nadjete gde i ko to brani akakija i klerofasizam kao nesto super pa mi onda za svako slovo na ovom forumu odvalite po samar a ako ne nadjete onda ja vama da odvalim po samar... Jel vazi? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Sto nezelis da ti drugi cine nemoj ni ti drugima... Ред би био да послушаш попа. E sada vas dvojica lepo, ti i Mladja da nadjete gde i ko to brani akakija i klerofasizam kao nesto super pa mi onda za svako slovo na ovom forumu odvalite po samar a ako ne nadjete onda ja vama da odvalim po samar... Ти га браниш. ПРосто, ја сам ти навео извиђаче, кампове разних борилачких вештина, ти и даље причаш како је овај камп уникатан, и како се нико тога није сетио. Пошто на овим камповима раде више мање све оне здраве аспекте које ти наводно браниш..... очигледно ти се свиђа онај нездрав аспект акакијевог кампа - клерофашизам који та секта промовише. А за ове опкладе, немој... Миланче има тешку руку.. а ни ја нисам баш лаган.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Ако ће неки секташ ткз Акакије,скинс из Новог Сада да нам учи децу о Хришћанству и здравом животу,онда смо у жестоком каналу... Млађони and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Свако ко деци гура оружје у руке, чиме год то правдао, чини и њима и себи и свима осталима велику штету и ту нема дискусије. Crveni Baron, Драшко, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Ред би био да послушаш попа. Ти га браниш. ПРосто, ја сам ти навео извиђаче, кампове разних борилачких вештина, ти и даље причаш како је овај камп уникатан, и како се нико тога није сетио. Пошто на овим камповима раде више мање све оне здраве аспекте које ти наводно браниш..... очигледно ти се свиђа онај нездрав аспект акакијевог кампа - клерофашизам који та секта промовише. А за ове опкладе, немој... Миланче има тешку руку.. а ни ја нисам баш лаган.. Hajde ti meni ovde copy- paste gde ka govorim to sto si napisao. Vidis kako sam ja lepo copy- paste metodom stavio ono sto si ti napisao ... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Свако ко деци гура оружје у руке, чиме год то правдао, чини и њима и себи и свима осталима велику штету и ту нема дискусије. Ali posto zivimo i svetu u kome vrebaju svakojake opasnost i svakakvi zlotvori se setaju oko nas i te dece bilo bi korisno i pokazati im i vise i cesce i nauciti kako da se brane, nauciti oh oprezu i tome da opasnosti vrebaju i da je zivot lep i moze biti lep i da bi bio lep treba ga cuvati i znati sacuvati. Suncokret54 and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Hajde ti meni ovde copy- paste gde ka govorim to sto si napisao. Vidis kako sam ja lepo copy- paste metodom stavio ono sto si ti napisao ... изволи .... Opet su pogresni ljudi povukli prave poteze kada vec pravi ljudi nece ili ih zabole uvo ... Јасно описујеш овај камп "правим потезом" погрешних људи. Теби је дакле индоктирнација и милитаризација деце од 10 година, прави потез, само ти се не свиђ ко ради тај потез. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 изволи Јасно описујеш овај камп "правим потезом" погрешних људи. Теби је дакле индоктирнација и милитаризација деце од 10 година, прави потез, само ти се не свиђ ко ради тај потез. Naravno da je kamp u prirodi za klince prava stvar. Treninzi, samoodbrana, ustajanje u zoru, zastava, himna... Sjajna stvar i nas steta sto su opet pogresni ljudi napravili dobar potez. I upravo se ovde vidi da klerofasizam i nacizam i akakije nemaju nikakve veze sa mojim stavom koji i kasnije pitvrdjujem i kazem da bi treninge trebali voditi vonni i pilicijski instruktori. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Naravno da je kamp u prirodi za klince prava stvar. Тражио си да цитирам, цитирао сам, потврдио да ти је акакијев "камп у природи" добра ствар. Толико, довиђења пријатно. Treninzi, samoodbrana, ustajanje u zoru, zastava, himna... + индоктринација, учење ко ти је непријатељ у кога требаш да пуцаш, од кога требаш да се браниш кога треб д волиш, кога треба да мрзиш, која је црква прва а која лажнаа српска црква, ко је добар србин, ко је лош србин.. и тако то... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Тражио си да цитирам, цитирао сам, потврдио да ти је акакијев "камп у природи" добра ствар. Толико, довиђења пријатно. Nisi ti citirao gde branim Klerofasizam i akakija ... Ovde ga nazivam pigresnim covekom ... zuti car and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Nisi ti citirao gde branim Klerofasizam i akakija ... Ovde ga nazivam pigresnim covekom ... И индоктринацију деце у његов клерофашизам кроз "камп у природи" правим потезом. Ниједном посту се ниси одвојио од његове клерофашистичке идеологије и ниуједном посту је ниси осудио. А нас који осуђујемо њега и његов клерофашизам, спрдаш, подбадаш и проузиваш... Ево ти прилике.... 3 2 1... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Ali posto zivimo i svetu u kome vrebaju svakojake opasnost i svakakvi zlotvori se setaju oko nas i te dece bilo bi korisno i pokazati im i vise i cesce i nauciti kako da se brane, nauciti oh oprezu i tome da opasnosti vrebaju i da je zivot lep i moze biti lep i da bi bio lep treba ga cuvati i znati sacuvati. Понављам...ДЕЦИ се не сме гурати оружје у руке. feeble, Драшко, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 И индоктринацију деце у његов клерофашизам кроз "камп у природи" правим потезом. Ниједном посту се ниси одвојио од његове клерофашистичке идеологије и ниуједном посту је ниси осудио. А нас који осуђујемо њега и његов клерофашизам, спрдаш, подбадаш и проузиваш... Ево ти прилике.... 3 2 1... Opet kleveces i izmisljas... Akakije me ne zanima ali sportska i vojnicka obuka momcica i devojaka od 15 godina sa profi vojnim i pilicijskim instruktorima bi bila sjajna stvar ... i da, sa onim sto tebe najvise zulja, zastavom i himnom Srbije ... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Sistema je plagijat kineskih stilova borenja , mix tai chija i kojecega drugog. Krav Maga , mesavina djudoa i jednog stila wing chuna a uz put dodaju i kaleme sta stignu. Za wing chun sta god da kazes bio bi u pravu , jeste los i nepraktican u 99.9% slucajeva iz prostog razloga sto ga poducavaju ljudi koji jednostavno ne razumeju sta rade . Svi oni na gomilu izmisljaju toplu ovdu i komlikuju stvari ne bi sto duze zadrzavali ucenike i uzimali pare. To sto oni svi na gomilu rade blage veze nema sa realnoscu . Znas bio sam ja malo u ratu pa sam doziveo neke mogo gadne stvari bog kojih evo deceniju i po ne spavam , ali sa druge strane mogu da vidim sta je glupost a sta nije , makar kad je vojna obuka u pitanju. Taj nindjucu koji si ti pomenuo je izmastana vestina koju je kreirao hacumi meksujuci kineske i japanske stilove a najvise je problematicna filosofija te vestine . No da se vratimo na temu , ovakve kampove svakako ne smeo da organizuje nekakav Akakije a kad smo vec kod toga ni SPC ni bilo ko nestrucan . A sto strucnosti tice , svaki seljak izmedju Kursevca i Kraljeva ima vise ratnog iskustva nego svi ti krav maga , sistema , bla bla instruktori , pa opet ni oni ne drze kampove . Ovako nesto treba da drze oficiri srpske vojske koji bi decu zaista naucili necem korisnom i realnom , naravno sa sve pratecim sadrzajem poput dizanja zastave , pevanja himne , izucavanje isrtorije pa i molitvom , mada sam protiv toga da uvlaci religija u ovakve kampove . Steta je sto je neki Akakije jedini video da ovko nesto treba organizovati a oni koji bi trebali ne vide . I za ovo Akakiju plus , ostalima minus. I jos jedna stvar , vidim ovde neki se bune sto tamo uce decu ko su im neprijatelji . Ajde da vas pitam kosmopolite , jesu li nam siptari prijatelji ? Hrvati ? Madjari? Poturcenjaci iz raske oblasti? I svi oni uce svoju decu da su im Srbi neprijateji , mada mi to zaista nismo , ne vidim zasto deca ne bi bila svesna cinjenice da ih neko tamo mrzi i ceka prvu priliku da ga zakolje , jer to jeste istina ma sta ovde neki mislili i pricali . Znam sad opet da skoce dezurni sveti ljudi i da me okarakterisu kao fasistu ali to opet ne menja realno stanje stvari . Aj i tebi da napisem. Evo upravo sam sad u kolima vracam se sa putovanja po hrvatskoj. Obisao sam celi obalu od istre do dubrovnika. Ne znajuci otisao sam da obidjem Split na dan "obljetnice domovinskog rata". Ukapirao sam da je to taj dan tek kad sam stigao tamo... Poenta je da ne da me niko nije zaklao nego nigde nisam naisao NI NA STA osim na ljubaznost mestana. Ne kazem da tamo nema budaletina koji bi te premlatili za glupost ali njihov broj je jednak budalama koje mozes da nadjes bilo gde... Dal u srbiji dal u drugoj zemlji dal na forumu... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука