Иван ♪♫ Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Bezobrazluk i netrpeljivost neću da komentarišem, zajednički je svima. tek sam sad shvatio šta sam napisao - nisam mislio samo na ateiste, već sam hteo reći da bezobrazluka i netrpeljivosti ima kod svih, da tako kažem, ,,sukobljenih" strana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Evo tek sam se sad vrno. Čitam i ima pisanija razna. Nisam ni znao da ima toliko članova koji su ateisti. Iz moje perspektive ima razlike a i ovde na forumu se može videti razlika. Npr. ne piše "Dijalog sa braćom ateistima" već samo "Dijalog sa ateistima". To mi je prvo zapalo za oko. Ne vidim ništa loše da ima ateista na forumu ali to mu dođe kao vegetarijanac koji uđe u restoran gde se služi samo meso. I sad taj vegan tu nešto očiuka, razgleda, šeće a mesa ne da jee. Pros' primer, ne zamerite. Moja pitanja su baš bila upućena ateistima direktno, ne vidim što se osetili prozvani neki hrišćani ovde?! Znam da su ranije neki ateisti dolazili iz zabave, i sada isto mislim da dolaze, zato sam i postavio onaka pitanja. Npr. moj jedan rođak, kompjuterski pismen, ateista, ne želi ni da čuje da dođe na ovaj forum. Kaže "šta ja ima tamo da tražim?!". Pa se nešto mislim ima pravo rođa. On se odlučio na takav život, šta on ima tu da polemiše sa hrišćanima o ovome il onome. A ovde se vrti nekoliko ateista koji su svakodnevno ovde, pa me to baš navelo da postavim ovaka pitanja. To je zapravo uzrok pokretanja ove teme, a ne "moja mržnja prema ateistima", sačuvaj Bože! DYNABLASTER and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Индетичан сам више мање и сад. Него сам ти сад прихваљивији јер см правослвац. Али ови што се ложе на национализме и комунизме... исти су са мном.. Smirio si se dosta, ima razlike u odnosu na ono vreme. Veruj mi DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Смисао свих који су овде, а имају нешто што одскаче од већине је, поред њиховог углавном конструктивног приступа темама које везе са вером немају, и изграђивање толеранције према људима који ствари сагледавају другачије него ти (кад кажем "ти", мислим генерално на све нас). Зависи од теме до теме, имаш и атеиста који се на неким темама међусобно не слажу, имаш хришћана који се покарабасе на неким темама (Ко је рекао "Путин"?), ал опет се некако уважавају. По мом мишљењу, то је велико благо овог форума, и велика прилика за све који хоће нешто да науче а немају где (што је често данас). Данче*, feeble, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 I ateisti su ljudi :good2: iju popio sam dva piva i razvalio se :0102_laugh: Manolis, ИгорМ, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Pitanje za ateiste na Poukama - da li vas je blam što ste na ovom forumu?Blam me, moj avatar je moj mister Hajd. Zbog čega ste zapravo ovde?Da kanalisem mister Hajda i ne pocnem da jurim zene lakog morala po dokovima i davim ih. Takodje, placaju me i da sirim defetizam medju Zemljanima. Da bi zaista vodili neki zdrav dijalog sa hrišćanima?Buduci bolestan i dusevno pocepan, nista zdravo od mene nema. Takodje, obecali su mi visoku funkciju u Zemaljskoj administraciji. Možda da ubijete dosadu?Nema dosade dok iscekujes vanzemaljsku invaziju. Takodje, bolje dubijem dosadu, no zenu lakog morala. Da bi se prepirali u političkim temama?Politicari su u nasoj saci sa 9 prstiju. A možda malo da se zezate, a?Nije mi do sale sada. Nemam ništa protiv toga da budete ovde ali iz mog ugla, vama je ovde jako dobro i ovde je jako dobar zez. Možda grešim, mada...Manolise, dobro nam je ovde biti! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Evo tek sam se sad vrno. Čitam i ima pisanija razna. Nisam ni znao da ima toliko članova koji su ateisti. Iz moje perspektive ima razlike a i ovde na forumu se može videti razlika. Npr. ne piše "Dijalog sa braćom ateistima" već samo "Dijalog sa ateistima". To mi je prvo zapalo za oko. Ne vidim ništa loše da ima ateista na forumu ali to mu dođe kao vegetarijanac koji uđe u restoran gde se služi samo meso. I sad taj vegan tu nešto očiuka, razgleda, šeće a mesa ne da jee. Pros' primer, ne zamerite. Moja pitanja su baš bila upućena ateistima direktno, ne vidim što se osetili prozvani neki hrišćani ovde?! Znam da su ranije neki ateisti dolazili iz zabave, i sada isto mislim da dolaze, zato sam i postavio onaka pitanja. Npr. moj jedan rođak, kompjuterski pismen, ateista, ne želi ni da čuje da dođe na ovaj forum. Kaže "šta ja ima tamo da tražim?!". Pa se nešto mislim ima pravo rođa. On se odlučio na takav život, šta on ima tu da polemiše sa hrišćanima o ovome il onome. A ovde se vrti nekoliko ateista koji su svakodnevno ovde, pa me to baš navelo da postavim ovaka pitanja. To je zapravo uzrok pokretanja ove teme, a ne "moja mržnja prema ateistima", sačuvaj Bože! Mnogo vi vernici volite da ljude svrstavate po grupama... Pa sta ako tvoj rodja nece na pouke a ateista je? Nisu svi ateisti isti aman... Kako ti to zamisljas? Ko da smo neka tajna grupa raspoznajemo se na ulici i imamo tajne podzemne sastanke? Normalni smo bre ljudi ko i svi, znaci ima nas i debila kolko i pametnih ljudi... Opusti se, opteretio si se nepotrebno... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Opusti se, opteretio si se nepotrebno... Jes, nešto u zadnje vreme mi se priviđa crno dete, svuda je oko mene! Fala na sekiraciji. Vidim ja di ovo vodi, pokušavate da smekšate atmosferu ali stara sam ja škola, neće da može! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Moja poenta je da je bez poente postaviti pitanje "sta ce ateista na poukama". Pitanje koje mozda jeste validno bi bilo "sta ce cloudking (pera, laza...) na poukama" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Jes, nešto u zadnje vreme mi se priviđa crno dete, svuda je oko mene! Fala na sekiraciji. Vidim ja di ovo vodi, pokušavate da smekšate atmosferu ali stara sam ja škola, neće da može! Дудара лудара, ракија од дуда - Дудовача Manolis је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 25, 2014 Пријави Подели Написано Јул 25, 2014 I umesto da vam ovo bude alarmantno kao najveci problem vi gubite vreme razglabajuci o tome zasto smo nas troje na forumu :-D Док год Ви добијате време разглбајући о томе шта треба да нам буде "алармантно као највећи проблем" на форуму... We're kwl with tht. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука