Petar Lozanic Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Господ их призива да се одврате од своји безакоња и живота по телу, па да познају Истину и да се се спасу. Екуменизам је заједничко име за псевдохришћанства, за псевдоцркве Западне Европе. У њему су срцем својим сви европски хуманизми, са папизмом на челу. Α сва та псевдохришћанства, све те псевдоцркве нису друго већ јерес до јереси. Њима је заједничко еванђелско име: свејерес. Ава Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 S obzirom da imamo 2,3 aktivnog ateiste (da me ubijes ja ne znam kako se ovo pise u mnozini) na forumu,ocekuj da ce ovo biti bogata tema .... :P Srecom i nije najvaznije da tema ima 300 strana...pretpostavljam. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 E da, a i iluminati da vam kažem dosta plaćaju za ovakvu vrstu aktivizma. Sto da nekog ne odvrate od vere?Ko im je menadzer odma da mu daju otkaz. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Pazi ovako da krenem priču. Ja sam kao klinac tehnički učio da čitam iz knjiga o: dinosaurusima, svemiru i o mitovima. Dinosaurusi su me prošli davno (mada i dalje se zanimam za biologiju pa je valjda to, to), za "svemir" tj. sada viziku se i dalje interesujem, kao i za ove mitove, ovek me je bilo zanimljivo šta su sveljudi uspevali da izmisle, nekako mi je zanimljivo da pričam o tim stvarima. Iskreno da mi te stvari nisu bile zanimljive i da nisam čitao o tome (čak sam i Bibliju pročitao) mislim da ne bih postao ateista, mislim ostao bi ono prosečan vernik koji ide u crkvu samo pred slavu i kada ple badnjak ono "zato što se valja", postio ove najveće postove (kada kažem postio mislim samo ne jesti ništa mrsno) opet "zato što se valja". Iz istog razloga iz koga su me zanimali egipatski, grčki, astetski (da i o njima sam čitao) mitovi iako nisam verovao u njih, sada me uanima i hrišćanstvo pa evo uzeo sam i knjižicu neku i o Hare Krišni da pročitam, čisto da vidim o čemu se tu radi. Onda volim da pričam (kada kažem pričam mislim debatujem) odprilike o svemu, pa ono zbog toga mi je ovo još zanimljivije, jer uvek ima nekih rasprava. Jedino ovo vreme kada ne me nije bilo na forumu, glavni razlog što sam otišao je što su se skupili ljudi koji nisu bili spremni za neki razgovor niti deljenje ideja i mišljenja (što opet volim da radim) nego su im komentari bili u fazonu "ti ne znaš ništa ja sve znam i to je tako kako ja kažem" bez objašnjenja zašto je to tako itd. pa sam zbog njih i prvu opomenu dobio . Sada je ono čini mi se malo se vratilo na staro, tj. priča se manje više lepo i argumentovano, bez ovih rečenica iz trećeg razreda osnovne. Radoznao neki ateista Pazi samo da ne naidjes na Boga u tom istrazivanju,moz da ti poremeti sistem vrednosti nacisto ! 8086.gif Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Sto da nekog ne odvrate od vere?Ko im je menadzer odma da mu daju otkaz. Znate vi ko je menažer, on je jednom dobio otkaz i to nije baš najbolje podneo, a sada neko odkaz da mu da.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ваљда што смо колико-толико нормални људи. RYLAH and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Znate vi ko je menažer, on je jednom dobio otkaz i to nije baš najbolje podneo, a sada neko odkaz da mu da.... Ma mislila sam ovaj sto ovde raspolaze novcima,njegov radnik,ne poslodavac,on i onako posluje sa maglom.i to tudjom. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ваљда што смо колико-толико нормални људи. Govori u svoje ime! Grizzly Adams and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Pazi samo da ne naidjes na Boga u tom istrazivanju,moz da ti poremeti sistem vrednosti nacisto ! A sta ako ti otkrijes da Boga nema. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 A sta ako ti otkrijes da Boga nema. Nema sanse! ja sam tradicionalna zatucana vernica nisam ni upola radoznala kao Odahviing . Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 E da, a i iluminati da vam kažem dosta plaćaju za ovakvu vrstu aktivizma. Promasaj! Ne placaju me iluminati (taj deo radim iz ljubavi) nego administracija ZRU. Imam mesecnu nadoknadu za umereno uzimanje ucesca u diskusijama jer navodno moje pisanje nervira ove sto samo citaju a nikad ne ucestvuju, i onda u nekom trenutku im pukne film i registruju se i uzmu aktivni ucesce u temi samo da bi me popljuvali a onda su upecani i nastave da budu aktivni clanovi. Divna jedna simbioza izmedju mracnjaka i ZRU ovecnaca finom kintom (sta mislite sto na mom sajtu reklamiram Pouke? ) :D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Divna jedna simbioza izmedju mracnjaka i ZRU ovecnaca finom kintom (sta mislite sto na mom sajtu reklamiram Pouke? ) DA ti kažem znam dvojicu tvojih fanova, zanimljivi momci, nikada ne bih rekao ovako kada ih pogledaš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ваљда што смо колико-толико нормални људи. Причај у своје име. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 само вас гледам :0203_cool: Џуманџи, Лидија Миленковић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 DA ti kažem znam dvojicu tvojih fanova, zanimljivi momci, nikada ne bih rekao ovako kada ih pogledaš. Ja sam licno zaprepascen fan bazom koju imam al sta da se radi pogledaj "fansign" na mom sajtu пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука