Jump to content

E-knjige

Оцени ову тему

Guest ja

Препоручена порука

Čitate li knjige u elektronskom formatu?

Koristite li neki reader ili ih čitate sa kompjutera? Da li mislite da će ,,pobediti'' obične knjige?

Odakle ih nabavljate? Ja lično ih skidam sa neta ili razmenjujem sa narodom, po principu: ,,Ima li neko to-i-to?'' i ,,Ja imam to-i-to ako nekom treba''. Mreža distribucije elektronskih knjiga je raširena po celom internetu pod nekim drugim imenom, a na FB-u su grupe sakrivene(secret groups, više ne prolazimo ni sa sistemom closed group) i pod šifrovanim imenima jer ih stalno gase.

Не читам јер поштујем ауторска права. Евентуално ако нађем неку која је бесплатна. 

Читам са компјутера.

Победиће. :)

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

мени је то био "Горски вијенац" у читању Данила Лазовића. Одслулшаш, одушевиш се,

Bez uvrede, ali mislim da bi trebao da posetiš lekara! :D

Ja sam knjiški moljac,ali kad neko pomene ,,Gorski vijenac'', smatram da je jedina ispravna reakcija: Sklanjajte đavola od mene!!

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Не читам јер поштујем ауторска права. Евентуално ако нађем неку која је бесплатна. 

Poštovala bih i ja autorska prava i kupovala e-knjige bez problema kad bi kod nas postojao način kupovine istih. Neke knjige sam zaista spremna da platim da bih ih čitala, ali to kod nas još uvek nije razvijeno kako treba. Pokušavam da nađem neki optimalan način plaćanja Amazonu, jer sam tamo naletela na sve ono što tražim, ali ga nema.

Подели на овим сајтовима

Bez uvrede, ali mislim da bi trebao da posetiš lekara! :D

Ja sam knjiški moljac,ali kad neko pomene ,,Gorski vijenac'', smatram da je jedina ispravna reakcija: Sklanjajte đavola od mene!!

Мешаш укус и предрасуде :)

Горски вијенац је једна од најгенијалнијих ствари написана на српском језику. Небитан је чак и сам догађај који се тек овлаш описује, имаш слојеве и слојеве писанија у Горском вијенцу. Да се ограничим: макар за мене, имаш милијарду људи и наравно да ће свако да има нешто што воли и нешто што не воли.

Ево, ја рецимо не волим Грабљивицу, а жене полудеше за том књигом, не знам шта вам је. Ни Мир Јам не ценим као писца, ал ви је нешто волите...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Мешаш укус и предрасуде :)

Горски вијенац је једна од најгенијалнијих ствари написана на српском језику. Небитан је чак и сам догађај који се тек овлаш описује, имаш слојеве и слојеве писанија у Горском вијенцу. Да се ограничим: макар за мене, имаш милијарду људи и наравно да ће свако да има нешто што воли и нешто што не воли.

Ево, ја рецимо не волим Грабљивицу, а жене полудеше за том књигом, не знам шта вам је. Ни Мир Јам не ценим као писца, ал ви је нешто волите...

Ne vredi, meni Gorski vijenac nije uspeo da se dopadne. Čitala ga nekoliko puta, pokušavala da povežem, istraživala.Džabe.

Ej, neće se vređamo, što se tiče ženskog ukusa. Mir Jam sam čitala kad sam bila šesti razred i tad mi je bilo na nivou retardacije španskih serija, a ovaj drugi vikend roman ne želim ni da komentarišem, kategorički odbijam da se to svrstava u književnost. I to, i sve ove novinarke i novinari koji su napisali ,,knjige''.

Подели на овим сајтовима

Ne vredi, meni Gorski vijenac nije uspeo da se dopadne. Čitala ga nekoliko puta, pokušavala da povežem, istraživala.Džabe.

Ej, neće se vređamo, što se tiče ženskog ukusa. Mir Jam sam čitala kad sam bila šesti razred i tad mi je bilo na nivou retardacije španskih serija, a ovaj drugi vikend roman ne želim ni da komentarišem, kategorički odbijam da se to svrstava u književnost. I to, i sve ove novinarke i novinari koji su napisali ,,knjige''.

Штета што не постоји емотикон за сарказам, решио би ми много проблема у комуникацији на форуму :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

sHa_sarcasticlol postoji ;)

А тај ми некако... Није ми то то. Смајли за сарказам би требало да има онај сморени израз енглеског батлера који је завршио Оксфорд а опслужује свињаре :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Штета што не постоји емотикон за сарказам, решио би ми много проблема у комуникацији на форуму :)

Čekaj, ti meni hoćeš da kažeš da si ti u stvari normalan i da ti se ne sviđa Gorski vijenac?

Uh, dobro je. (smajli koji briše znoj sa čela)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...