Миљан Јокић Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 http://www.makroekonomija.org/0-miroslav-zdravkovic/kad-ce-krenuti-seoba-srba-na-kosovo-i-metohiju/ У 2014. години просечно ће бити смањене плате у државној управи, образовању и здравству за по 40 до 50 евра, док ће на Метохијском косову наставити да благо расту, па ће се створити већ озбиљна, стимулативна, разлика у здравству (350 према 390 евра), изједначиће се у образовању (по 340 евра), а у државној управи ће остати нека мала маргина у корист грешног дела исте земље. Тако ће се наставити и у наредним годинама, грешници ће испаштати па ће имати три опције, да гладни преживљавају у Србији, да траже лебац на даљину, или да се присете даљег порекла и да аплицирају за посао на светом делу српске земље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Писац овог чланка је Косово видео на разгледници. Да зна ишта, не би дозволио себи да пише овакве глупости. У српским срединама на Косову се живи неупоредиво боље од албанских, а људи гледају како год могу да остану на буџету Србије јер је много боља ситуација него на буџету Косова. Дугорочни трендови не гарантују Косову било какав раст, чак супротно, ал то је већ прича за неку другу тему. Углавном, гомила глупости од стране лика коме се писање своди на гуглање и бомабстичне закључке, о теми о којој нема појма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Najbolje mi je da tvrdi to srpski nacionalista Zdravkovic. Dobro plate cu u Srbiji ici dalje dole, nema odnikud da dodje rast. Kakvo je stanje za Kosovom ne znam. Kosovo je inace imao ogroman minus u platnom bilansu ako se to nije promenilo onda ce i Kosovarcima plate moraju ici dole. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јул 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Писац овог чланка је Косово видео на разгледници. Да зна ишта, не би дозволио себи да пише овакве глупости. У српским срединама на Косову се живи неупоредиво боље од албанских, а људи гледају како год могу да остану на буџету Србије јер је много боља ситуација него на буџету Косова. Дугорочни трендови не гарантују Косову било какав раст, чак супротно, ал то је већ прича за неку другу тему. Углавном, гомила глупости од стране лика коме се писање своди на гуглање и бомабстичне закључке, о теми о којој нема појма. guglao sam par sati apropo ove teme, i iskren da budem, nisam se nesto puno proslavio, ali verujem vama RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Ма питао сам га и испод текста, рекао ми да је на Косову био 1989. и то је то. Отприлике још један што зна све из фотеље Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Ili to znaci Rylah da zvanicna statistika Kosova nije tacna ili da je rez izmedju obicnih smrtnika i ljudi u administraciji jos veci nego u Srbiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Ili to znaci Rylah da zvanicna statistika Kosova nije tacna ili da je rez izmedju obicnih smrtnika i ljudi u administraciji jos veci nego u Srbiji. Вештачки су надуване плате у јавној управи пред изборе, узели су од једне ставке и убацили на плате људи у администрацији. На дужи рок, то је апсолутно неодрживо. Са друге стране, администрација је једино где људи раде, велико је сиромаштво у народу, тако да ово није никакав показатељ било чега. Статистика се штимује свуда, па и на Косову, као и у Србији, и није показатељ било чега. Не може се писати оваква прогноза, дугорочна прогноза, само на основу података са Гугла или из неког тамо статистичког бироа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Отприлике још један што зна све из фотеље За упоређивање плата му искуство на терену и не треба. Само бројке колико се даје из буџета. Тако да је небитно да ли је и када је видео КиМ задњи пут. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Паразити . И на Косову и у Србији . И једни и други ништа не раде, мада су на Косову ипак шампиони нерада . Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Паразити . И на Косову и у Србији . И једни и други ништа не раде, мада су на Косову ипак шампиони нерада . Колико знам, доста њих прима две плте - плату тамо и плату за овде. Такође доста њих, тамо ни не живи, ради овде а прима стимулисане плате као да ради тамо. Једна "професорка" која живи код мене у згради тако. Предаје хемију на неком од Косовских факултета, већину времена је у Крушевцу, ради у продавници коју држе. Доста ту има проблема, са тим платама тамо доле. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука