Jump to content

"Ko jaci!" tema - kritika Rusije, Amerike, Nikaragve, San Marina i ostalih...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Тројица или четворица пишу на овој теми, сви остали је заобилазе.

Па ти размисли зашто...

Зато што неколицина вас обесмисли било какву расправу на тему Русије.....имате предрасуде према било коме ко покаже и најмању симпатију....

Ако ми се нешто у Русији допадне не значи да сам русофил, нити ако не вреднујем Америку и западне народе...

Сад, знам ја да ти и компанија све то знате и да сте више злонамерни него што не разумете али ту негде престаје да бива интересантно.

Интересантне су ми само ове ситуације кад се испаљујете у празно...

И онда следи нека глупа шала као диверзија...вероватно си се и почешао по глави...

Подели на овим сајтовима

Зато што неколицина вас обесмисли било какву расправу на тему Русије.....имате предрасуде према било коме ко покаже и најмању симпатију....

Ако ми се нешто у Русији допадне не значи да сам русофил, нити ако не вреднујем Америку и западне народе...

Сад, знам ја да ти и компанија све то знате и да сте више злонамерни него што не разумете али ту негде престаје да бива интересантно.

Интересантне су ми само ове ситуације кад се испаљујете у празно...

И онда следи нека глупа шала као диверзија...вероватно си се и почешао по глави...

Ајде сад Ђуро, ти реци.. јел Православни Србин има симпатију према Русији или нешто друго?

То за шта ти нас оптужујеш није истина, јер се не показују мале симптије него тешка русофилија... где се тотлано игноришу све маме Русије. 

Ето например, прича се како је дошо путин д брани свој народ од покоља... нит је тај народ осетио покољ... нит је то искрен Путинов мотив.. јер да јесте он би бранио свој народ(руски) и н другим деловима Украјне. 

Оно што је Путин урадио видео је добру прилику за своју државу да "спаси народ" и да без испаљеног метка заузме територију, кој и није била у том тренутку угрожена. И уз то, што рече Агностик, спречава украјну да се прикључи НАТО алијанси. Па то је генијалан стратешки потез, али ја мислим да ја "спашавање угрожених руса" ту најмање битно, исто колико су америчке агресије за "демократију"... то су по мени празне приче. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Немачка данас нема такав закон, ни Русија... Украјина има... 

То показује ко је фашиста. А да додам на то да је и ,,легални" председник Украјине Порошенко претио да ће убијати 100 за једног.

А ми Срби знамо ко је то радио. Паметном довољно.

Подели на овим сајтовима

Имали су 700 страна КГБ пропаганде и клањања светом Путину, а чим неко приговори одма "квари сваку расправу на тему Русије"...

Изгледа да је једина дозвољена "расправа на тему Русије" да се на 1000 страна понавља "наци-фашистичка-хунта" и призива агресија Русије. Ал` да нико ништа не приговори - само "амин".

Стварно комедија човече... joooj

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Које маме??? 

Мане* :)))

Имали су 700 страна КГБ пропаганде и клањања светом Путину, а чим неко приговори одма "квари сваку расправу на тему Русије"...

Изгледа да је једина дозвољена "расправа на тему Русије" да се на 1000 страна понавља "наци-фашистичка-хунта" и призива агресија Русије. Ал` да нико ништа не приговори - само "амин".

Проблем црно белог гледања на свет.. ако мислиш да њихово бело.. има мрље сивог... срам те било :)

Подели на овим сајтовима

Ево, Украјина хоће да забрани КП Украјине. Свака држава која забрањује опозиционе партије (без обзира о којој се партији радило) не може се баш назвати демократском државом? Или може?

Подели на овим сајтовима

Ево, Украјина хоће да забрани КП Украјине. Свака држава која забрањује опозиционе партије (без обзира о којој се партији радило) не може се баш назвати демократском државом? Или може?

Не може.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А ти сада као искусни ФБИ агент дошо да разбијеш монтонију. Фала ти, ниси требо.

Подели на овим сајтовима

Па не може, а јел то значи да је Русија зато добра?

Ратовали комунисти и нацисти једни против других... нацисит лоши јер то значи да су комунисти добри? 

Ко је овде рекао да су украјинске снаге у реду?

Да је ситуација у украјни исправна?

Нико нигде. 

Подели на овим сајтовима

Стварно комедија човече... joooj

Олади мало са том глупом причом КГБ и слично.

СССР и КГБ више не постоје, сада је ту Русија која се све више враћа себи, и то је факт. Крајње је време да се са тим помирите.

А хунта јесте наци*фашистичка, они то сами све више и више показују. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...