Jump to content

ЖРУ MP3 размена

Оцени ову тему

Препоручена порука

једно је похвална песма, а друго срце.

свако срце је различито и има свој ритам.

онако како је ти чујеш и исповедаш, нико други је не исповеда.

туђ ритам није исто што и твој, ако желиш својим срцем да исповедаш молитву.

надам се да нећеш примити негативно критику, али моли се и Бог ће ти дати да чујеш молитву како треба.

цела поента је у труду, не толико у циљу.

Наравно да нећу. Али нисам мислила да ми снимак замени молитву, већ да ми помогне у молитви. Зато сам и болдирала реч ''помогне'' у првом посту. Ипак, да не дужимо, ово је друга тема, не припада овде. Поздрав

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest srna u izgubljenom raju

Из теме о иконама:

jos jedna molba zam da nije tema ove stranice, da li neko moze da me uputi gdje da nadjem tropar i kondak sv. knezu Lazaru i novomucenicima Srpskim. video ili audio , po mogucnosti na srpskom jeziku molimmmmm

hvala Lave

ljudi sutra pjevam sa djecom, naucili su Liturgiju ,i tropar novomucenicima, ali meni je Bog dao samo ljubav prema djeci, ali kad ja zapjevam masa je odusevljena 0442_feel klapklap 29dz8zk sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh svi mi se grohotom smiju , dolaz praznik Vidovdan , Crkva slavi ,bolje da djeca pjevaju nego ja , a odakle da ih naucim245245245 245245245 245245245 greengrin greengrin gringrin gringrin confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> :0104cheesy: ;) :0104cheesy: 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 0304_smile4 0304_smile4 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif 0228_hot 0228_hot :cheesy3: :cheesy3: girl_smiley valjanje od smeha valjanje od smeha valjanje od smeha brokoli brokoli kolo2 kucanje navijanje navijanje navijanje  POMAGAJTE

Подели на овим сајтовима

Једно питање,да ли неко има оригинал дискове и да ли је расположен за losless размену ? Или ако је набавио православну музику у flac,ape и сличним форматима.Има да се преузме са нета,ја сам скинуо раније колико сам могао,потражите овде

http://avaxhome.ws/music/sacred

мени конкретно треба новоспаски хор,руски,имам њихову литургију,треба ми празничне песме,било шта,може и mp3....

Подели на овим сајтовима

MPEG-1 Audio Layer 3, a MPEG је скраћеница од Moving Picture Experts Group која је и измислила математику компресије дигиталног аудио сигнала ...

Подели на овим сајтовима

MPEG-1 Audio Layer 3, a MPEG је скраћеница од Moving Picture Experts Group која је и измислила математику компресије дигиталног аудио сигнала ...

ХВАЛА!
confused hvala 0510_music
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...