коЖељ њацИ Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Ako mozes zavrsi i meni jedan pasos,to je kod vas sad popularno Не радим ја никакав пасош брате, него просто Војводина ће највероватније бити или преполовљена или отцепљена. DYNABLASTER and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Realno ih nikad neće naći ali su našli države gde je kriminal legalan, odnosno "države" koje su pod vlašću kriminala. Sve ostalo je maska. Како их неће наћи па главне муслиманске земље су највећи амерички савезници - Турска , Арабија... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Како их неће наћи па главне муслиманске земље су највећи амерички савезници - Турска , Арабија... Možda znaš više... (samo da ne ispadne da te zezam,ozbiljan sam) Ja znam da je u pitanju samo keš. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Не радим ја никакав пасош брате, него просто Војводина ће највероватније бити или преполовљена или отцепљена. Ma znam,salio sam se.I ja verujem u tu mogucnost otcepljenja. Elem,kolega sa faksa zivi negde u Backoj,pa mi prica kako je aplicirao za pasos njihov,kaze da dosta to ljudi radi. Mada,nije mala stvar imati pasos EU:Evo,sad mi je drugar u Nemackoj,kaze ima velikih muka samo zato sto nema taj pasos.Ja da ispunjavam te uslove,verovatno bih uzeo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Sad je najveci biznis u NS kursevi madjarskog jezika. Masovno se ljudi prijavljuju, ko ima uslove da trazi madjarski pasos. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Možda znaš više... (samo da ne ispadne da te zezam,ozbiljan sam) Ja znam da je u pitanju samo keš. Сва америчка философија, спољна и унутрашња политика се своди на кеш $ Ђуро Станивук, DYNABLASTER and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Sad je najveci biznis u NS kursevi madjarskog jezika. Masovno se ljudi prijavljuju, ko ima uslove da trazi madjarski pasos. Baš sam skoro pročitao da je se 80.000 ljudi iz Srbije prijavilo za zadnje tri godine. Deki992 and feeble је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Сва америчка философија, спољна и унутрашња политика се своди на кеш $ Ali im nije stran ni kriminal.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Ja im to nikad neću dati ali na žalost može da se desi. Dogodine u Peći. Можемо ми и ове године, што догодине? Недостаје ти родни крај? Мени недостаје Пећка Бистрица... М9 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 A na osnovu čega tvrdiš da velike Albanije biti neće? Боље питање је на основу чега тврде да је бити оће, они који то тврде. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Можемо ми и ове године, што догодине? Недостаје ти родни крај? Мени недостаје Пећка Бистрица... М9 Lomim se da prodam sve što imam dole.... (ne pitaj me ništa)... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Не радим ја никакав пасош брате, него просто Војводина ће највероватније бити или преполовљена или отцепљена. Ako tako i bude, ta opsada verovatno nece dugo trajati, tako videh u snu. U snu usle crne uniforme sa sve NLO pratnjom lol usli mi u ulicu i strazare rasporedjuju se, taman sam hteo jednom da se prisunjam iza ledja ako treba da mu secnem tetivu iznad pete, kad dojava da odlaze, super nisam morao da ga urnisem Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Ako tako i bude ta opsada verovatno nece dugo trajati, tako videh u snu. U snu usle crne uniforme sa sve NLO pratnjom lol usli mi u ulicu i strazare rasporedjuju se, taman sam hteo jednom da se prisunjam iza ledja ako treba da mu secnem tetivu iznad pete, kad dojava da odlaze, super nisam morao da ga urnisem Опасно искуство кд ти прораде духовни путокази трећег ока, и отворе нове астралне хоризонте :bleh: :bleh: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Pa nije opasno kazem :0102_laugh: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Lomim se da prodam sve što imam dole.... (ne pitaj me ništa)... Моји су имали, али нису продали. Остала згаришта. Видим на Google Maps нешто ново су саградили над костима. Мора се поново рушити. Вреди патентирати куће на точковима. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука