Jump to content

Android aplikacija - Pravoslavni motivacioni posteri

Препоручена порука

fenomenalno... Bog te blagoslovio! :bendoff: :bendoff: :bendoff:

E sutra ću čačkati da je postavim na google play

ево инсталирам

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 89
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Forum linkove pretvara u skraćenice tako da kad se iskopira odavde prikazuje iseckanu skraćenicu iz koje se ne može preuzeti i grešku. Link je u redu i radi direktno odavde

http://apps.appypie.com/media/appfile/29bea6f48af6.apk

Ovo je link, ubacila sam sliku za ručno prekucavanje

link.jpg

Подели на овим сајтовима

e sad, sledećeme buni - ja se ulogovao nafejs al sam očekivao da vidim postere i postove samo a prikazuje celu stranu a vidim da je na tabletu kod tebe mnogo preglednije, Rado - je l treba ovako da bude tj. zašto je meni za tablet i mobilni različit?

3.jpg

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Deinstaliraj :) to je ona prva verzija što si dobio na inbox a za koju sam ti napisala da samo prenosi stranu sa fejsa i da usporava sve.

Na prvoj  tvojoj slici imas opcije faceboook, share a vidis da su na mojoj konacnoj verziji PHOTO I RSS u svetlo plavom delu levo. Ne loguj se na fejs ne treba, radi i bez toga :)

Подели на овим сајтовима

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ume li neko da postavi postojeću aplikaciju na google play i tu iOS verziju koju ćemo iz nebića privesti u biće da postavi na apple store...

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...