Рада. Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Sad čekamo 10tak minuta da aplikacija bude dostupna, da je preuzmem i isprobam... verum est in beer and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 odakle je preuzimaš i je l ostaje i dalje ono da se vide samo postovi od instalacija dalje ili si radila kroz onaj graph API? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Je l ovo na 1,12,33 Aleksandra Janković il me oči varaju? LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 odakle je preuzimaš i je l ostaje i dalje ono da se vide samo postovi od instalacija dalje ili si radila kroz onaj graph API? Preuzima se kao apk ...još je u obradi... i ja sam nestrpljiva čim sve bude gotovo postaviću link za preuzimanje. w.a.mozart and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Btw pošto imamo Hristovo lice na celom ekranu ikona bi verovano bila lepša ako bude neki stilizovan krstić i to png, npr verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 ili verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Колац који претвара смрт у живот. Да не помисли неко да је влашка магија у питању што се тиче колца. Pretvara smrt u život i to bez magije verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Па наравно, у принципу јесам за минимализам тако да се слажем у потпуности verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Siguran sam da hoće a da mi je neko pričao da ćemo večeras imati aplikaciju ja bih se šokirao i od šoka bih mu čak i pokazao ceo histori iz svog brauzera, što nikad nikom ne pokazujem inače Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 sledeći korak, aplikacija za iOS 1324_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 sledeći korak, aplikacija za iOS Radi se na tome... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Nego nemam internet večeras. Ovi iz telekoma štucaju koliko ih pominjem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Žena je varala, ko i svaka žena. verum est in beer and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Android aplikaciju sam instalirala na tabletu, posle ću i sa mobilnog ubaciti kako radi. Aplikacija prikazuje postere sa timeline fejsbuk stranice kao i Rss . Link za download aplikacije je http://apps.appypie.com/media/appfile/29bea6f48af6.apk Ne nalazi se na google play-u zbog toga je potrebno pre downloada i instalacije dozvoliti u opcijama podesavanja android telefona ili tableta pristup sa nepoznate lokacije. Ovu dozvolu za pristup isključujete posle instalirane aplikacije. RYLAH, w.a.mozart and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука