Тања1 Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Ovde ti je sadrzano sve, u ove dve kontradiktornosti ... Srbija je neupesna zato sto su srbi i u poslu neposteni. U poslu se ceni samo postenje i pouzdanost. Ko je pouzdan i posten u poslu ( a i inace ) taj napreduje. Ostali STOJ! A tvoj rezon da u poslu ne treba biti popsten je upravo odraz atmosfere u Srbiji zbog koje ja i kazem da je ova Vlada odarza volju vecine gradjana Srbije. samo posten u poslu moze da opstane. I samo takav i treba da opstane. tamo gde neposten opstaje pokazuje i da je okolina nepostena. I tamo gde neko ko izda Kuma moze biti predsednik pokazuje i da biracko telo takvo sta podrzava. I naravno kao rezultat imas vladu, drzavu, zakone kakve imas ... Није написао да не треба бити поштен, него да се У нормлнијим системима поштење се цени, у Србији поштење баш и није на цени. Погрешио је што је после не обавезно ставио тачку. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Није написао да не треба бити поштен, него да се У нормлнијим системима поштење се цени, у Србији поштење баш и није на цени. Погрешио је што је после не обавезно ставио тачку. Фала богу, неко ко чита постове пажљиво. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 То није мој "резон" то је реална ситуција у Србији. У послу у српским условима успевају непоштени. Али реална ситуација је и та да има и поштени људи који поштено раде и успевају у послу . Можда у мањини , али их има и ниста не треба генерално стављати у исти кош. Ја сам имао прилике да видим људе које непоштено раде , а и да видим нашта им је то изашло и могу рећи да то све им се враћа са каматом. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Ја нисам рекао да у послу не треба бити поштен, већ да се у Србији поштење у послу не цени. A zasto se u Srbiji postenje ne ceni u poslu? Ne ceni se ni u drugim sferama a ne samo u poslu. Ne ceni se hrabrost, lojalnost, postovanje zakona i drzave, Crkve, Boga ... I naravno rezultat je taj koji imas ... Danas Srbi ismevaju mozda jedinog postenog srpskog "politicara" Seselja. Kazem pod navodnicima jer Seselj nije politicar, nikada nije ni bio, ali nebitno, hrabrost koju on pokazuje i lojalnost svojim idejama i svom narodu je razlog za podsmeh u Srbiji. Takav odnos Srba prema vrlini je nesto sto se placa. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 A zasto se u Srbiji postenje ne ceni u poslu? Ne ceni se ni u drugim sferama a ne samo u poslu. Не знам, моје мишљење је јер смо били 30 година под комунизмом, па нам пословни менталитет није на нивоу, као ни индивидуална одговорност и слобода. Нвикли смо да мислимо колективно, па смо слабо развијали индивидулне особине и квлитете. Навикли смо д се ослањамо на држву и д очекујемо од државе, не од нас самих. Danas Srbi ismevaju mozda jedinog postenog srpskog "politicara" Seselja. Kazem pod navodnicima jer Seselj nije politicar, nikada nije ni bio, ali nebitno, hrabrost koju on pokazuje i lojalnost svojim idejama i svom narodu je razlog za podsmeh u Srbiji. Takav odnos Srba prema vrlini je nesto sto se placa. И криминалци су храбри, лојални и одани... смо су погрешним стврима и због погрешних ствари то, тако и војислав шешељ. Ти мислиш да је он одан народу, ја мислим да је одн идеологији. Исто као комуниста који убија непријтеље комунизм због народа. Ко је одан народу, стло му је до тога КАКО ће народ да живи, шешељу је увек стао до тог ГДЕ ЋЕ НАРОД ДА ЖИВИ. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Али реална ситуација је и та да има и поштени људи који поштено раде и успевају у послу . Можда у мањини , али их има и ниста не треба генерално стављати у исти кош. Ја сам имао прилике да видим људе које непоштено раде , а и да видим нашта им је то изашло и могу рећи да то све им се враћа са каматом. Слажем се, али јако мало, у праву си. Да их је више много би нам боље било. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Фала богу, неко ко чита постове пажљиво. Добро ти је ово са @Бароном за вијуге, али није ти за живот, иначе, он има већ оформљену породицу, посао, сређен живот, увек може да те пронађе на форуму кад му је до дангубљења, а ти, буквално млад си човек, шта хвали да гледаш своје вршњаке, и пустиш ове од тебе подоста старије и оформљене да живе са глувим телефоном. Иди бре шетај са девојком, планирај будућност, пусти форум! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Добро ти је ово са @Бароном за вијуге, али није ти за живот, иначе, он има већ оформљену породицу, посао, сређен живот, увек може да те пронађе на форуму кад му је до дангубљења, а ти, буквално млад си човек, шта хвали да гледаш своје вршњаке, и пустиш ове од тебе подоста старије и оформљене да живе са глувим телефоном. Иди бре шетај са девојком, планирај будућност, пусти форум! To је већ добар савет који ћу послушати. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Nastavnice,odo ja da se obesim.... Ето...уместо да бесиш оног кога треба, ти ћеш себе да бесиш...тако ли сам те учио!? Бесио се или не, ускоро ћеш видети исто што и ја...само полако. LISA је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 http://www.dragas.biz/meko-srce/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 http://vukajlija.com/zabava/posteri/687522 Н И Н Е and LISA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Не знам, моје мишљење је јер смо били 30 година под комунизмом, па нам пословни менталитет није на нивоу, као ни индивидуална одговорност и слобода. Нвикли смо да мислимо колективно, па смо слабо развијали индивидулне особине и квлитете. Навикли смо д се ослањамо на држву и д очекујемо од државе, не од нас самих. И криминалци су храбри, лојални и одани... смо су погрешним стврима и због погрешних ствари то, тако и војислав шешељ. Ти мислиш да је он одан народу, ја мислим да је одн идеологији. Исто као комуниста који убија непријтеље комунизм због народа. Ко је одан народу, стло му је до тога КАКО ће народ да живи, шешељу је увек стао до тог ГДЕ ЋЕ НАРОД ДА ЖИВИ. Komunizam nema veze sa postenjem. Svako od nas je posten ili ne bez obzira na sistem u kom je ziveo ili zivi. Kao sto nekada dousnici nisu bili svi vec samo oni koji su resili da to budu. A sto se tice kriminalaca, lojalnost i hrabrost su vrline uvek pa i u njihovom slucaju. Samo sto brkas malo hrabrost kada pricas o kriminalcima, nemaju oni hrabrosti jer sve sto rade rade mucki, nocu i iz zasede upravo zato sto su neposteni. A o lojjalnosti i da ne pricamo jer su lojalni nepostenju sto je dijametralno suprotno lojalnosti ili hrabrosti o kojoj pricamo. Nije hrabrost biti u grupi i postaviti zasedu nekome vec je hrabrost stajati uspravno, sam, i posle 12 godina robije i sa istim zarom braniti svoj narod i njegovo pravo da bude slobodan i ujedinjen. Натан је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Svako od nas je posten ili ne bez obzira na sistem u kom je ziveo ili zivi. Kao sto nekada dousnici nisu bili svi vec samo oni koji su resili da to budu. Mislim da ti je ovo najveca greska u razmisljnju. Okolina oblikuje ljude, dosta njih su podlozni uticaju okoline i situacije, to jest sistema. Na postoji gen za postenje postenje se uci, ili te okolin nauci ili se sam naucis vremenom. cloudking је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Mislim da ti je ovo najveca greska u razmisljnju. Okolina oblikuje ljude, dosta njih su podlozni uticaju okoline i situacije, to jest sistema. Na postoji gen za postenje postenje se uci, ili te okolin nauci ili se sam naucis vremenom. Tacno je i ovo, da te okolina oblikuje. Ali trebas da znas da smo i mi svi okolina u isto vreme. I ti ces svojim ponasanjem ili primerom nekog drugog da oblikujes. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Ali trebas da znas da smo i mi svi okolina u isto vreme. I ti ces svojim ponasanjem ili primerom nekog drugog da oblikujes. Zato i nism kriminalac - iako sm mogao d budem i okruzen sam bio istim igrom slucaja. Mogu vec sutra da krenem da dilujem, prebijam za lovu ili d pljckam poste. Niti sam politicki pulen - iako ih znam 50 i mogu d se ufuram u stranku koju hocu i da "berem plodove" politickog aktivzma. Ja lepo gledam da zavrsim svoj fakultet, da radim za sebe, daleko od politike i politicara sto je dalje moguce, da pokrenem svoj privatni poso u Srbiji, da ne bezim odvde itd. Hvala bogu drustven sam osoba, lako sklapam prijteljstva, imam i dosta uspenih drugara na koje mogu da se ugledam i koji mogu da mi pomognu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука