Тавита Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Шалим се наравно 0110_hahaha Наравно да нису сви мушкарци исти, е проблем је кад једна дјевојка има један исти тип мушкарца који жели, а он је разочаравајући.. није ни чудо што каже да су сви исти, јер је свако "срљање" је промашај . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ja kažem....ako su svi muškarci isti,čemu biranje.... zgrabi prvog na koga natrčiš na ulici..... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Постоје ,,способни'' и ,,неспособни''. 0110_hahaha Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ????? ?? ??????? 0110_hahaha ??????? ?? ???? ??? ???????? ????, ? ??????? ?? ??? ????? ???????? ??? ????? ???? ??? ???????? ???? ????, ? ?? ?? ??????????????.. ???? ?? ???? ??? ???? ?? ?? ??? ????, ??? ?? ????? "??????" ?? ???????? . ??? ????? ?? ??????! ? ?????? ????? - ????? ????? ?? ???????? ??? ???????? ? ?????????? - ?? ???? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 За мужа. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 21.09.1982. . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 41 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Данас су се оформили услови за моје изјашњавање.... Тачно 20... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' /> "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Срећан рођендан Антонета! На многаја љета живела и срећна била. Мом мужу је данас рођендан а и родио се један мали дечак јутрос (у мојој парохији) и име му Новак...није Стефан... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ????? ?? ?? ???????? ?????? ?? ???? ???????????.... ????? 20... 0203_cool.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> 0203_cool.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Хееееј хвала вам... Данас сам чувала једну бебу, Стефану, рођену баш на данашњи дан, злато мало весело... после Причешћа то ми је био најлепши поклон klapklap ПД честитам твом мужу.... И да славимо још дуго, дуго, да молитвама св. Стефана доспемо у Божији загрљај... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Ако Бог да, у марту 25 klapklap У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ево ја сам 17. јануара напунио 32. године 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ??? ?? ??? 17. ??????? ??????? 32. ?????? 0442_feel ????????.... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ??? ?? ??? 17. ??????? ??????? 32. ?????? 0442_feel ????????.... 0442_feel auuuuuuuuu znaci mnogo ? ajde , cekamo da i ti dodjes do te cifre ... da nam onda kazes dal' je aaauuuuuuuuuuuuuuu . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука