Срђан Шијакињић Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 ово се дешава када тзв. развијени свет пружи подршку примитивним идејама... занимљива је та историја, од свих на Балкану, само су Албанци у позицији да физички, ако не и формално, обједине све своје територије... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Баш сам зато и рекао - није им ово Србија деведесетих. Тада су добили подршку амера после 10 годин слобине лоше политике према америма. Makedonija im je dala više od slobe i? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 ово се дешава када тзв. развијени свет пружи подршку примитивним идејама... занимљива је та историја, од свих на Балкану, само су Албанци у позицији да физички, ако не и формално, обједине све своје територије... Već ne postoji granica. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Već ne postoji granica. Čak šta više njima i odgovaraju tri države u jednoj, kako bi se svaki eventualni prestup brže sakrio i pokrio... Kriminal je ogromna sila i mislim da EU pravi poteze tipa: haj haj baš nas briga...vozamo se na ... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Jos su na Berlinskom kongresu Englezi forsirali "albanske" interese pa je Bizmark rekao "albanska nacija ne postoji sa vama necu da razgovaram". Ovo je sada finalizacija tog projetka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Не заносе се они толико колико их амери у свему подржавају... Ne podrzavaju njih ameri jer Albancima u Skoplju nisu protivnici Srbi vec Makjedonci. Uvek ce Ameri podrzati srpske neprijatelje ma ko oni bili ali to nije sliucaj sada ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Makedonija im je dala više od slobe i? Ne mogu na to da ti odgovorim jer to nema veze sa onim o cemu ja pricam... Zamolio bih te da opet procitas moj post i razmislis jos jednom o cemu pricam. Ne podrzavaju njih ameri jer Albancima u Skoplju nisu protivnici Srbi vec Makjedonci. Uvek ce Ameri podrzati srpske neprijatelje ma ko oni bili ali to nije sliucaj sada . Americk misija i smisao je da podrze srpske neprijtelje i urnisu Srbiju.. to dobro znamo.. A ako se pitate zasto.. Jer smo sveti nraod sa atlantide a ameri koji saradjuju saa NLO Demonima hoce d uniste sveti narod atltide kom je Bog obecao balkan (pise u skrivenoj bibliji, jer ovu koju mi dans koristimo, to su ameri cenzurisli, da se ne bi provalilo ko su Srbi( oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Kakve to veze ima sa mojim postom. Uopste nije problem u odnosu Sloba-Albanci, vec odnosu Jugoslvija-svet i Makedonija-svet. Slabo ti kapiras sta oce sagovornik da kaze. Opiši nam malo odnos makedonija-svet Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Opiši nam malo odnos makedonija-svet Normalan i prijteljski, za razliku od Milosevicevog odnosa sa svetom 90tih. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Normalan i prijteljski, za razliku od Milosevicevog odnosa sa svetom 90tih. I ko je osudio od prijatelja odnos unutar same makedonije, albanci-makedonci? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Americk misija i smisao je da podrze srpske neprijtelje i urnisu Srbiju.. to dobro znamo.. A ako se pitate zasto.. Jer smo sveti nraod sa atlantide a ameri koji saradjuju saa NLO Demonima hoce d uniste sveti narod atltide kom je Bog obecao balkan (pise u skrivenoj bibliji, jer ovu koju mi dans koristimo, to su ameri cenzurisli, da se ne bi provalilo ko su Srbi( Ne nego zbog -----> feeble, Ђуро Станивук, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 I ko je osudio od prijatelja odnos unutar same makedonije, albanci-makedonci? Niko, i kakve to veze ima sa onim sto ja pricam? Koja je poenta ovih tvojih pitanja, sta zpravo hoces da mi kazes? Ne nego zbog -----> Sa velikim rusima saradjuju, a male gananju? Malo nelogicno... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Niko, i kakve to veze ima sa onim sto ja pricam? Koja je poenta ovih tvojih pitanja, sta zpravo hoces da mi kazes? Sa velikim rusima saradjuju, a male gananju? Malo nelogicno... Doduše nemam pojma šta ti pričaš...... Фидер је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Doduše nemam pojma šta ti pričaš...... lepo sam te zamolio da procitas opet i razmislis sta ja hocu da kazem. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Паметан човек нема одговор на питање - шта ће Европи овај шљам? Da ne bude da mislim da sam pametan ali,cini mi se da se ovde radi o ociglednim stvarima. Mnogo se para napravi pomocu Siptara.Mnogo droge udje u Evropu iz Azije preko njih.Da ne pricamo o plantazama koje imaju na Kosovu i koje se godinama mirno obradjuju.I to nekome odgovara. Suvise je naivno misliti da evropski zvanicnici ne znaju koliko se droge protera kroz tu pricu i da samim tim nista ne rade po tom pitanju. To je profit nama nezamisliv i meni jedini logican odgovor zasto se njima sve dozvoljava. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука