Ленка* Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Фризуре што се тиче... Више личи на мене Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Постоји ли нека финија верзија за женско? Opa, izvini. Ja sam mislio da si muško. Može ovako...Aiyana - Neumirući cvet Биљана, Милан Ракић, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Пријављујем се и ја Tadewi - Vetar u kosi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 uvek sam gotivio vise indijance od kaubojaca , ajd i meni Tocho - Planinski lav Sasa Kolbas and Slavko... је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 А ја, а ја? Ominotago - Ona koja ima prijatan glas Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Ево, наш`о сам и слику за Чочокпија... A Throne For The Clouds verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Mi,mi,mi,tel mi Nova - Ona koja juri leptira Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Ћути и уживај, бар ниси смотана и ћорава ко ја Замисли да одем тамо међу њих, која би ме цура 'тела таквог? Знаш како се каже на Chippewa језику, ко је Omusa тај није ни за ђевојку (ко није за пушку није ни за ђевојку прев. аут.) Мени је променио пол + живим сам(а), а ти се буниш што си смотан? Фидер, Н И Н Е and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 A meni? Hvala. Nittawosew - Ona koja rađa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Ominotago - Ona koja ima prijatan glas Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Мени је променио пол + живим сам(а), а ти се буниш што си смотан? Dobila si novo ime. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Doublebreath као у шољу да гледа, па комшинице дошле да и њима погледа Само једна ствар да буде јасна, једини прави индијанци су Siouxi, а ови из Chippewa племена се не могу назвати индијанцима. Шуровали су са свима, склапали коалиције као ДОС и најважније је то да су нам украли језик, па се сада хвале по форумима А и када им се помене Tatanka Iyotanka, њима се леди крв у венама. шалим се Doublebreath, јел може и мени превод Znam ja zašto ti ne voliš Chippewe...jer su te zvali Onaj koji spava s tetrebima tj. Tahmenaponi. DYNABLASTER and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 A Throne For The Clouds Само нам ти призивај кишу Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Дедер ми надени име. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Дедер ми надени име. Онај Који Је Зауставио Вука Само на индијанском Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука