Crnokosa Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Lepo. Zahvaljujem :bendoff: Jel mogu da promenim nick? Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Јављам се. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Јављам се. Enkoodabao - Onaj koji živi sam Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Постоји ли нека финија верзија за женско? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Постоји ли нека финија верзија за женско? Ћути и уживај, бар ниси смотана и ћорава ко ја Замисли да одем тамо међу њих, која би ме цура 'тела таквог? Знаш како се каже на Chippewa језику, ко је Omusa тај није ни за ђевојку (ко није за пушку није ни за ђевојку прев. аут.) Плутон, мирођија, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 10, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Пријављујем се и ја Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Ћути и уживај, бар ниси смотана и ћорава ко ја Замисли да одем тамо међу њих, која би ме цура 'тела таквог? Знаш како се каже на Chippewa језику, ко је Omusa тај није ни за ђевојку (ко није за пушку није ни за ђевојку прев. аут.) "Краљ" си мајке ми... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Tis-see-woo-na-tis što zanči Ona koja se kupa na kolenima као беба Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 uvek sam gotivio vise indijance od kaubojaca , ajd i meni Crnokosa, Саша од Москве and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Doublebreath као у шољу да гледа, па комшинице дошле да и њима погледа Само једна ствар да буде јасна, једини прави индијанци су Siouxi, а ови из Chippewa племена се не могу назвати индијанцима. Шуровали су са свима, склапали коалиције као ДОС и најважније је то да су нам украли језик, па се сада хвале по форумима А и када им се помене Tatanka Iyotanka, њима се леди крв у венама. шалим се Doublebreath, јел може и мени превод Милан Ракић and Broken је реаговао/ла на ово 2 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 А ја, а ја? Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Ево, наш`о сам и слику за Чочокпија... Vaske је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Mi,mi,mi,tel mi Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
KatarinaM Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 A meni? Hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Ево, наш`о сам и слику за Чочокпија... Ту сте негде... Нарочито фризура Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука