Jump to content

Otkrijte svoje indijansko ime

Оцени ову тему

Препоручена порука

Stojim vam na usluzi. Ko želi da otkrije svoje ime na Chippewa jeziku...koji ja inače tečno govorim :) neka se slobodno javi. Samo da naglasim da nije u pitanju nekakav generator imena i slično već potpuno originalna metoda utvrđivanja indijanskog imena na osnovu vašeg nicka i forumske aktivnosti. :D Izvolite.

Подели на овим сајтовима

Evo ga...Omusa - Onaj koji promašuje kad gađa strelama :D

А био сам снајпериста у војсци  7896634 Улажем приговор. Молим те узми Вујаклију Chippewa језика и још једном провери. :)  

Подели на овим сајтовима

А био сам снајпериста у војсци  7896634 Улажем приговор. Молим те узми Вујаклију Chippewa језика и још једном провери. :)  

Ne može prigovor. :D Chippewe na priznaju našu vojsku u poslednje vreme. :D

Подели на овим сајтовима

Evo i mene!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Enyeto - Onaj koji hoda kao bizon :D

:))  :))  :))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...