grigorije22 Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Bog da mu dusu prosti, otisao je jos jedan veliki glumac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 HVALA ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Бог да му души опрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Pomeni ga Gospode u Carstvu Tvome! Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Bog da mu dusu prosti, otisao je jos jedan veliki glumac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Господ да помилује и усели у своје Царство. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Баш ми је жао. Господе помилуj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Бог душу да прости нашему Краљу Пери , имо је човек лепо име и презиме и био је прави краљ. Andre Williams and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Da mu Bog dušu prosti. A baš sam juče pročitavši vijest o kinezima sjetio se ove njegove uloge : http://www.youtube.com/watch?v=LwuXFzdTE8k Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Предобар филм и предивна улога Петра Краља http://www.youtube.com/watch?v=JOj1ymcxF_c Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Na onom cuvenom disku manastira Ostrog on cita sve textove o svetom Vasiliju. Bog da mu daruje neprolazno Carstvo blazenstva... Sophrosyne and Пг је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Велики глумац! Бог да му душу прости! Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 ODLAZAK DOAJENA SRPSKOG GLUMIŠTA Preminuo Petar Kralj FOTOVIDEO M.M. | 10. 11. 2011. - 15:14h | Foto: V.Lalić | Komentara: 262 Petar Kralj, doajen srpskog glumiŠta preminuo je u sedamdesetoj godini nakon duge i teŠke bolesti. Potvrda o ovoj vesti stigla je i iz matičnog pozoriŠta ovog glumca Ateljea 212. Petar Kralj koji je u svojoj karijeri ostvario preko 200 uloga, a na pozoriŠnim daskama igrao viŠe od 3.000 puta poslednjih meseci bio je ozbiljno bolestan, usled čega je viŠe puta hospitalizovan. Pročitajte ovde jedan od poslednjih intervjua koji je dao za "Blic" Petar Kralj je rođen u Zagrebu 1941. godine. Diplomirao je na Akademiji za pozoriŠte, film, radio i televiziju u Beogradu. Bio je član Ateljea 212 do 1979. kada je preŠao u slobodne umetnike. Dobitnik je brojnih nagrada za svoj rad, uključujući nagrade za životno delo “Pavle Vuisić”, “Dobričin prsten”, “Zlatni ćuran” i nagradu “Sterijinog pozorja” koju je dobio proŠle godine. Poslednja premijera u Ateljeu 212 Poslednju premijeru Petar Kralj je igrao u Ateljeu 212 sa Cecom Bojković.Predstavu "Matica" režirao je Rahim Burha, po tekstu Gorana Petrovića. - Ja sam običan čovek. Bog mi je samo dao mogućnost da uz pomoć dobrih pisaca i misli koje su oni zapisali kažem neŠto pametno ljudima. Taj dar koji imam nikada nisam izneverio, a poŠtujem ga i danas. Sve drugo je kod mene sasvim obično - volim da pijem, da se družim sa raznim ljudima, da igram lopte - ispričao je jednom prilikom Petar Kralj. Važio je za glumca koji je najbolje kazivao poeziju. није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjer Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Veliki glumac. . Pomeni ga Gospode. . Amin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука