SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 17, 2015 Пријави Подели Написано Јун 17, 2015 Večna mu slava i nek počiva u miru. Данче*, obi-wan and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 17, 2015 Пријави Подели Написано Јун 17, 2015 Kao klinac sam najviše voleo ovu njegovu ulogu. facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 8086.gif http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јун 17, 2015 Пријави Подели Написано Јун 17, 2015 Kao klinac sam najviše voleo ovu njegovu ulogu. Одрастао сам на томе. Почивај у миру, легендо! Отишао нам је још један "дипломац"! Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 19, 2015 Пријави Подели Написано Јун 19, 2015 Poslednji Đuzin film završen na dan njegove smrti! (FOTO) - U sredu je umro, u sredu sam ja završio njegov poslednji film. Na dan njegove smrti rodilo se još jedno Đuzino delo - kaže režiser Marko Novaković Foto: Facebook/Bez stepenika/ Без степеника/ No stair Neverovatnom igrom sudbine, poslednji film pokojnog Đuze Stojiljkovića “Bez stepenika” je završen u sredu, kada je legendarni glumac preminuo u 86. godini života! Dodatnu simboliku unosi i činjenica da je Đuza tumačio lik Slaviše Petronijevića, ostarelog profesora neuropsihijatrije koji boluje od Alcahajmerove bolesti, i koga porodica želi da smesti u starački dom. Reditelj ostvarenja “Bez stepenika”, Marko Novaković, kaže da je sređivao poslednje detalje, kada mu je javljeno da je čuveni glumac preminuo. Foto: Facebook/Bez stepenika/ Без степеника/ No stair – U sredu je umro, u sredu sam ja završio njegov poslednji film. Na dan njegove smrti rodilo se još jedno Đuzino delo – priča Novaković i dodaje da bi Stojiljković sigurno bio ponosan na posao koji su zajedno uradili. – Mi smo bili komšije na Vračaru. Pozvao sam ga u kafanu “Orač”, u kojoj je voleo da sedi i popije čašu piva. Te kafane, baš kao i Đuze, nema. Došao je, kratko smo poričali, ja sam mu dao tekst i on mi je posle tri dana javio da je već dva puta pročitao tekst i da prihvata ulogu – priseća se reditelj i otkriva koliko je bio oduševljen svojom saradnjom sa Đuzom. Foto: Tanjug/Danilo Peternek – Počeli smo da snimamo, evo sada se pokazuje simbolično, na groblju. Tog dana sam shvatio da radim sa jednim od najvećih, ako ne i najvećim glumcem u svojoj karijeri. Đuza je u odelu, sa šeširom, na 35 stepeni, stoički, dostojanstveno podnosio vrućinu. Odmah smo se svi zaljubili u njega i njegov šarm kao glumca i kao čoveka. Osvojio nas je svojim karakterom. U pauzama bi seo ispod suncobrana, upalio bi cigaretu i dobacio pokoju anegdotu. Bio je fantastičan glumac i veliki čovek – zaključio je Marko Novaković. A u poslednjoj sceni koju je snimio Đuza pogleda da li njegovi ukućani spavaju, pa se u pidžami tiho iskrade iz kuće i pobegne u kišnu noć… Foto: Tanjug/Dragan Stanković (Telegraf.rs/izvor: Informer) http://www.telegraf.rs/jetset/1619837-poslednji-djuzin-film-zavrsen-na-dan-njegove-smrti-foto Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Публициста и верски аналитичар Живица Туцић преминуо је у Београду након болести. Познавалац верских тема и аналитичар збивања у црквама у Србији и свету, Туцић је годинама објављивао текстове и учествовао на стручним скуповима посвећеним верским питањима, пренела је Бета. Године 2004. основао је Фондацију "Јелисавета Фјодоровна", у оквиру које ради Верска информативна агенција, која је већ годинама извор информација о значајним догађајима у свим конфесијама. РТС Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Дај му Боже покој души и насели га у Рајска насеља. Ненад Р., МилошБГ and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Pokoj mu dusi.Bog da ga useli u Carstvo Nebesko. МилошБГ, Aquilius Cratus, lab_man and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чварков Ђорђе Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Вјечнаја памјат. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Pokoj mu dusi. Kaludjerovic Sreten, Ненад Р. and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Дај му Боже покој души и насели га у Рајска насеља. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Pokoj mu duši..A pre dve nedelje (ili tri), nisam siguran stajao iza mene na Svetoj Liturgiji i u redu za Sveto Pričešće... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 28, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Бог да му душу прости. његове анализе су биле веома коректне и смислене. Никада није нападао Цркву ружећи је по медијима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Покој му души . Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Pokoj mu dusi.Bog da ga useli u Carstvo Nebesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Имао сам прилике да га упознам ( на једној конференцији на Протестантском теолошком факултету) и поразговарам са њим. Деловао ми је као искрен и добар човек, без неких скривених намера. Бог да га удостоји Царства Небеског. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука