Гости Guest Написано Јануар 21, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 iz koje Eparhije je bio preminuli? Cenim da se radi o sremskoj, pošto vidim + Vasilija Jeste, bio je urednik njihovog radija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Почивај у миру велики уметниче! Duso moja, ja ne znam visekoliko dugo ovdje stojimdok slusam kako liju kisepod mracnim prozorima tvojimDuso moja i kada krenemtako bih rado da se vratimti ne znas da je pola meneostalo s' tobom da te pratiOstalo s' tobom da te ljubikad budes sama i bude zimajer ja sam onaj koji gubit prije nego ista imaDuso moja, k'o kaplja vodei ti se topis na mom dlanujer s' tobom dodje i bez tebe odestotinu dana u jednom danuDuso moja, ti umorna sii bez tebe ti lezaj spremamna nekoj zvijezdi sto se gasija trazim svijetlo koje nemamPod hladnim nebom ispod granjastavices glavu na moje grudijer ja sam onaj koji sanjai zato necu da te budim... ivanaika, Снежана and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Bog da mu dusu prosti,zalosti...mlad covek.Gospode podari rajsko naselje Kaludjerovic Sreten and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 И две својеврсне химне... Једну на текст Алије Хафизовића Хафа познатог сарајевског сликара, посветио је родном граду... А другу је написао и компоновао за Амбасадоре и Исмету Крвавац... Једна од по мени, најлепших песама... А ову волим да рецитујем жени... Данче*, kordun and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Бог да му душу прости . kordun, Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 pokoj mu dusi, mislim da je bio ok covijek, bog da mu dusu prosti... Ненад Р., Данче*, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Једна од најлепших евергрина отпевана на македонском језику 1987год. Макфест - Кој да ти каже, Ивана. Милан Ракић and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Бог да му душу прости. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Zna li ovdje iko srecu pisatijel neko cuo za ljubav danasmozda je vaznije znati brisationo sto je davno ostalo iza nas. Милан Ракић, Човек Жоја and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Bog da mu dusu prosti! bio je dobar pjevac. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Bog da mu dusu prosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Bog da mu dusu prosti... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 У скиту Капсокаливија, упокојио се врлински старац Стефан у својој 75. години, од којих је 45 провео као монах. Капсокаливија Монах Стефан је живео у келији Св. Три Јерарха на Капсокаливији. Био је познат скитској братији по својим подвизима и примерном пустињачком животу. У својој келији није има ништа од вредних ствари. келија старца Стефана Оно што је несвакидашње у вези упокојења старца Стефана, јесте информација која кружи на појединим грчким интернет презентацијама. Поједини медији јављају да се старац упокојио још пре месец дана, али да је тек јуче пронађен у својој келији, да његово тело мирише благоугодним миомирисом, и да има изглед као да је још увек жив. За сајт www.agioritikovima.gr старац Патапије из скита Капсокаливија је потврдио да је сахрана пустињака Стефана обављена јутрос након богослужења. Да је сахрањен испред своје келије, а не на скитском гробљу, јер је тело испуштало невероватан мирис. Такође, старац Патапије је потврдио да је отац Стефан преминуо бар недељу дана пре, те да тело нема знакове распадања и да му сви зглобови нормално функционишу. Иначе, на Светој Гори постоји феномен да тела упокојених монаха немају мртвачку укоченост. Уколико би се укоченост код неког упокојеног монаха појавила, верује се да тај није живео доличним животом монаха. Аgioritikovima http://svetogorac.blogspot.com/2015/01/blog-post_54.html Данче*, feeble, JESSY and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Saudi King dies at 90 THE KING of Saudi Arabia, Abdullah bin Abdulaziz Al Saud, has died at age 90 according to reports by Saudi state television. The news comes after information was released that the king was admitted to hospital after suffering from pneumonia. The announcement came in statement read by a presenter on Saudi state TV, which aired video of worshippers at the Kaaba in Mecca. His expected successor is his 79-year-old half-brother, Prince Salman, who recently has taken on the ailing Abdullah’s responsibilities. A statement from the state-run Saudi Press Agency confirmed Abdullah was taken to the King Abdulaziz Medical City in Riyadh for tests after reportedly suffering breathing difficulties. “It became apparent that there was a lung infection that required the insertion of a tube to aid with breathing on a temporary basis this evening,” the royal court said in a statement carried by state news agency SPA said last week Friday Hailed as a modern leader and a powerful U.S. ally who joined Washington’s fight against al-Qaeda, Abdullah sought to modernise the ultraconservative Muslim kingdom with incremental but significant reforms, including nudging open greater opportunities for women. More than his guarded and hidebound predecessors, Abdullah assertively threw his oil-rich nation’s weight behind trying to shape the Middle East. His priority was to counter the influence of rival, mainly Shiite Iran wherever it tried to make advances. He and fellow Sunni Arab monarchs also staunchly opposed the Middle East’s wave of pro-democracy uprisings, seeing them as a threat to stability and their own rule. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Престолонаследник - Салман (брат краља Абдулаха) Kaludjerovic Sreten and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука