Zayron Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Zato mladence i djetatka treba vodit k folkloru i izvornoj narodnoj muzici. Ona ih oplemenjuje, otvara im vidike, čini od njih bolje ljude a ne oštećuje im mozak. Još nikad nisam vidio ni čuo u životu da bi te djetički i mladenci iz takvih orkestara bili tako agresivni i pomlatili se negdje violinama, gudalima i palicama od cimbala. CM ZuŠ Veselí nad Moravou - To ta helpa (KONCERT) - Osnovna muzička škola Veseli nad Moravom Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Evo još jedan instrumental od tih mladenaca iz Veseli nad Moravom, baš su dobri. CM ZuŠ Veselí nad Moravou - Hora lenta, Rustemul de la Listeava (KONCERT) CM znači "cimbalova muzika", svi takvi cimbalovi orkestri imaju tu skraćenicu CM pred nazivom ZuŠ znači: Základní umělecká škola tj. Osnovna umjetnička (muzička) škola Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Наравно да тешки метал може да оштети мозак, то је одавно доказано. Зато и имамо безоловни бензин. Драшко, Зосима and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Не знам за мождане функције али може наудити радним навикама. Док сам окопавао дедину њиву слушао сам Металику, неки од оних старих албума, и неки ђаво ушао у мене па ми се све смучило, и њива и рад и сунце. Чим сам скинуо слушалице одмах ми је било лакше. То је било док сам још био атеиста. Можете се спрдати с овим али најозбиљније говорим. Натан, зеленизуб and Тихон је реаговао/ла на ово 3 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Ja znam jednog lika koji kaze da uziva da kolje da l svinje da l pilice nmg se setim dok slusa Ramstajn :D :D hahahahahhaa evo i sad se smejem Arsenija, Н И Н Е and Натан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Не знам за мождане функције али може наудити радним навикама. Док сам окопавао дедину њиву слушао сам Металику, неки од оних старих албума, и неки ђаво ушао у мене па ми се све смучило, и њива и рад и сунце. Чим сам скинуо слушалице одмах ми је било лакше. То је било док сам још био атеиста. Можете се спрдати с овим али најозбиљније говорим. Није да ти не верујем, али :1503348ufz3z4yl5d: , свака ти част! Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Не знам за мождане функције али може наудити радним навикама. Док сам окопавао дедину њиву слушао сам Металику, неки од оних старих албума, и неки ђаво ушао у мене па ми се све смучило, и њива и рад и сунце. Чим сам скинуо слушалице одмах ми је било лакше. То је било док сам још био атеиста. Можете се спрдати с овим али најозбиљније говорим. Хехехе, какав си ти лик Ниџока. У то име ( http://www.fileswap.com/dl/NNPTgdv2l9/ ) и да наздравимо. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Narodnjacki tekstvi svakako vise uticu na ostecenje mozga od hevy metala. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Nemački lekari nedavno su lečili pacijenta koji je prethodno išao na koncert Motorheada i zbog “hedbenginga” – snažnog mrdanja glavom u ritmu muzike – zadobio povredu mozga. "ne ubija brza vožnja, već budala za volanom" po meni hevi metal ovde nije kriv, u ostalom da li svi koji dolaze na koncerte takve muzike moraju da se ponašaju kao idijoti i da tresu glavom ko nezdravi. A možda je momak i koristio neke psihoaktivne supstance kao stimulans Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Собзиром да имам толико стажа и докторат на тему хеви метала, ово је обична будалаштина,а бенгујем целог живота... Добро,не кажем да није могуће,човек се незгодно окрене ,па се уштине , а овде је вероватно реч о неконтролисаном млаћењу,подржано великим промилом алкохола... Иначе што се тиче хедбенгерства,ко то није одрадио и мисли да је идиотски,тај није ни М од металца... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Zaboravih da navedem i grimase i bekeljenje pri izvodjenju tog cina. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Пиво пијеможене бијемо челик лијемо хеви метал је то GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Хеви метал може да оштети и бубреге. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Хеви метал може да оштети и бубреге. Moguce, ali narodnjaci su najštetniji za jetru dokazano Натан and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука