Снежана Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 2 минута, ana čarnojević рече za pocetak bi da ofarbam jedan zid u sobi. duz njega imam roza (brojkom i slovima roza) ormar / policu za knjige (farbala sam drvenu policu iz starinarnice u Annie Sloan chalk paint ...Antoanette), bordo radni sto (isto Annie Sloan) i jos jednu policu za knjige koju sam ostavila u prirodnoj boji drveta. sad bih taj zid u tu plavu, da vidim kako ce da ispadne. malo sam hello kitty vazi ako nadjem tu ikonu, mislim da je Sveti Georgije sto je radila Lapis, pa cu ti postaviti ovde na temi. mozda to i nije vizantijsko plava, ali meni se i ta svidja. што једноставно не одеш у фарбару и тражиш каталог са бојама, они ти измиксају нијансу коју желиш. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 @ana čarnojević Posalji mi na pp sliku te sobe, tako da se vidi sta je tu sve od boja. Ja cu da uzmem kod sa ikone, pa da stavimo u mixer, da vidimo sta predlaze. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 Inace, ovako na prvu loptu - roza, bordo i ovakva plava malcice teze idu u neku mirnu kombinaciju. Ali dak sliku, pa da vidimo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 2 минута, ana čarnojević рече moze ovako 1. polica https://www.anniesloan.com/annie-sloan-products/paints/chalk-paint/antoinette-chalk-paint 2. sto https://www.anniesloan.com/catalogsearch/result?q=burgundy vidi da li ide ova onda na zid https://www.anniesloan.com/annie-sloan-products/paints/wall-paint/napoleonic-blue-wall-paint Evo sa` cu da ubacim u mixer, mada mi se cini da bi plava trebala da ide samo malo svetlije. Samo da odradim, pa se javljam. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 Pre nego sto postavim sta je mixer predlozio, samo mi kazi - osim tog jedno zida koji bi u plavo, kakvi su ti ostali? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 Evo ovako... da ja prebacim polako ovo sve ovde... ... Boje koje si ti u principu navela su ove: Roza... Burgundi... Plava sa ramenog i grudnog dela odece na ikoni... Plava koju si postavila kao odvojen primer... ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 17 минута, ana čarnojević рече za sada je sve belo. planirala sam da ofarbam taj zid u priblizno vizantijskoplavu i u skladu sa bojama namestaja pa da vidim kako će nervni sistem da mi odreaguje. posle toga samo nebo je granica To je dobro, ako ces jedan tamniji, onda je pozeljno da ostali budu svetliji, najbolje beli. Pri svemu tome, taj tamniji komad namestaja (burgundi) da ide uz neki od tih svetlijih zidiva, a ovaj roze ispred plavog. Evo sema koje predlaze mixer za boje. Ja sam kao osnovu postavio ovu Burgundi, jer nju vec imas, dok plavu tek treba da dobijes... ... Ovo je plava koju predlaze mixer. Uz ove druge plave, koje imamo gore, po njemu ne ide ova Burgundi. Medjutim, ova plava koju je on predlozio, sasvim je blizu ove plave sa ikone, razlika je vrlo mala (skoro pa zanemarljiva), tako da je otprilike to to. Kao da si u stvari ipak uzela sa same ikone boju, jer tamo imas na hiljade preklopljenih nijansi, tako da u njih sigurno ulazi i ova koju je i mixer predlozio. A to znaci da si u principu dobro izabrala. ... ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 E sad, jos ovo... ova plava koju predlaze mixer je iz grupe komplementarnih boja sa ovom Burgundi. Medjutim, u donjem nizu, imas 7 nijasni ove plave, pri cemu je ona sama u sredini, a levo i desno od nje po 3 tamnije i svetlije nijanse. Takve bi nijanse dobila dodavanjem neutralnih boja, odnosno, crne i bele, a to u stvari znaci da je to prakticno ista hroma, samo zatamnjena ili osvetljena. Tako da mozes i neku od njih da izaberes. Ovde ispod slike imas link strane na mixeru, pa ako zelis neku od ovih pomocnih nijansi plave, samo klikni na nju i videces koji joj je kod. Znaci, vidis dole desno niz od 7 nijansi. Evo i linka... https://www.colorhexa.com/104970 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 2 минута, ana čarnojević рече @obi-wan jel sigurno razlika neznatna, deluje mi tamnije?? Naprotiv, malo tamnija (i nesto hladnija) je ova sa ikone. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 Inace, zato je dobro, ako bas `oces da bude skroz precizno, da necim slikas tu burgundi kod tebe, samo detalj, ali pri dnevnom jasnom svetlu, pa da jos jednom proverimo koja plava ide uz nju. Sto se roze tice, ona je dosta bleda, tako da sa njom u principu nema problema. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 14 минута, ana čarnojević рече @obi-wan da, naša Lapis je pobedila Annie sa plavom bojom. baš je lepa. odmah sam se zaljubila. hvala Obi, srce si šta da kažem onima u farbari od tih parametara koji postoje u H; S; B; G R i to... Pa uzmi RGB i ovaj dole levo kod sa znakom #, ta dva bi trebalo da su sasvim dovoljna. To je sve isto ime, samo izrazeno razlicitim sistemima i jezicima. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука