cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Не жалим се. Да си ти бољи и теби би било много боље. Ako pod "bolji" podrazumevas da podvijem rep i pobegnem drugu zemju a onda otuda lecim komplekse kao da sam satro neki mnogo veliki srbin, onda- ne hvala. Dobro mi je ovako. dzep prazan, glava puna, obraz cist Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Не жалим се. Да си ти бољи и теби би било много боље. Po cemu inace zakljucujes da nisam "bolji"? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ako pod "bolji" podrazumevas da podvijem rep i pobegnem drugu zemju a onda otuda lecim komplekse kao da sam satro neki mnogo veliki srbin, onda- ne hvala. Dobro mi je ovako. dzep prazan, glava puna, obraz cist Што си сада љубоморан, а није те нигде било да браниш своје, него си подвио реп и правац у мишју рупу, сад си као шатро много велики србин, кад си све ***бо онда - не хвала, боље ми је, џеп пун, глава на раменима, образ чист! zuti car је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Што си сада љубоморан, а није те нигде било да браниш своје, него си подвио реп и правац у мишју рупу, сад си као шатро много велики србин, кад си све ***бо онда - не хвала, боље ми је, џеп пун, глава на раменима, образ чист! Hm... zamenila si mene i tebe. Nisam je podvio rep i pobegao, nego ti... evo bas gledam licnu kartu, i dalje mi pise Srbija. Opet brkas loncice, sta je s tobom danas? Kolko vam je zagadjenje tamo? Mnogo mi nesto brljavis s pojmovima... Da prekinemo ovu farsu, ja nemam nista drugo do postovanja prema ljudima koji odluce da odu iz zemlje i svoju srecu potraze na drugom mestu. Ja licno to izuzetno podrzavam i ohrabrujem. Bas kao sto i ohrabrujem one koji zele da ostanu. Poenta je samo da postujes svacije isljenje i svaciju volju... i da ne sudis. Ono sto mi ide uz pusku ste vi pojedinci sto klisnete na prepad a onda nama ovde solite pamet kako ste vi veliki srbi iako je i nama i vama jasno da je to farsa. Vecina "nas" ipak ne reaguje jer kontamo da je to frustracija i griza savesti koja mora negde da ispliva. Ljudi pate od ozbiljnog kompleksa napustanja i imaju utisak da su izdali, odbacili, pobegli.... tada se pali odbrambeni mehanizam koji krece da podize ego nekim izmisljenim tezama o tome kako ste vi zapravo mnoooooogo veliki srbi i kako vi mnooooooogo dobro cuvate "lazareve tajne, tradicionalne vrednosti, kosovske zavete" i sta ti ja znam sta sve ne... Opustite se. Niko vas ne krivi sto ste otisli. gradite svoj zivot u drugoj zemlji sa druzim zakonima, al ne pretvarajte se da ste nekakvi patriote, nacionalisti ili bastioni srpskog etnosa.... u najboljem slucaju vi ste samo simpatizeri Srbije... jedna zemlje koja vam je toliko daleko da vise ne znate ni na mapi da je pronadjete... al zato rudna blaga Bretanje znate u prste GeniusAtWork, Милан Ракић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ono sto mi ide uz pusku ste vi pojedinci sto klisnete na prepad a onda nama ovde solite pamet kako ste vi veliki srbi Оно што ти зовеш "солите памет" вероватно мислиш да дијаспора не издваја довољно новца да ти је посоли. Није вероватно, него је тако. Дно без дна које би дијаспора требала да соли. Опусти се. Нико вам је не соли. Тек понека будала. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Оно што ти зовеш "солите памет" вероватно мислиш да дијаспора не издваја довољно новца да ти је посоли. Није вероватно, него је тако. Дно без дна које би дијаспора требала да соли. Опусти се. Нико вам је не соли. Тек понека будала. Jel znas da si u svakoj poruci do sad projektovala nesto drugo. Pregledaj svoje postove i razmisli o tome. Ovo glupost sto si lupnula o parama mnogo vise otkriva nego sto bi volela Samo kroz pare gledate na svet... pa jel to Srpstvo? Jel to svetosavlje? eeee preci nam se u grobu prevrcu od vas velikih Srba, kojih mi srbi nismo ni dostojni Тек понека будала. To si ti rekla :* пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Jel znas da si u svakoj poruci do sad projektovala nesto drugo. Pregledaj svoje postove i razmisli o tome. Ovo glupost sto si lupnula o parama mnogo vise otkriva nego sto bi volela To si ti rekla :* Немам шта да размишљам, размислила сам пре писања. Да, паре много више откривају велике србе него што би волео. Има јако много примера на форуму што долазе из уста оних што живе у Србији... Навешћу ти један за који одавно знам, и мислим да је апсолутно у праву. Да, народ у србији је јако непоштен постао. Не верујемо једни другима и не знамо предности сарадње. То и јесте главни проблем народа у Србији. Превараната има свуд, али у србији баш гледају и за ситно да те заврну. Тако да, баш си хтео за ситно да ме заврнеш, а ја ситнину одавно немам. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Тако да, баш си хтео за ситно да ме заврнеш, а ја ситнину одавно немам. Johohoho... izvinjavam se vase gastarbajtersko bogatasko visocanstvo. Necu vas vise uznemiravati. Pretpostavljam da je svaki minut koji izgubite na mene zapravo citava jedna gomila para nepovratno izgubljena Ne mogu vise ... idem klinca da izvedem u park- u sred radnog vremena, boli me uvo, ovo je Srbija a ja je volim. Zato sam tu :* Ti ako bas zelis jos da pises, objasni mi kako neko moze da bude tolki srbin a da je iz srbije pobego s repom medju nogama i otiso drugome da puni budzet kintom... al realno ne moras ni to pises, meni je sve jasno. Aj zdra'o... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Johohoho... izvinjavam se vase gastarbajtersko bogatasko visocanstvo. Necu vas vise uznemiravati. Pretpostavljam da je svaki minut koji izgubite na mene zapravo citava jedna gomila para nepovratno izgubljena Ne mogu vise ... idem klinca da izvedem u park- u sred radnog vremena, boli me uvo, ovo je Srbija a ja je volim. Zato sam tu :* Ti ako bas zelis jos da pises, objasni mi kako neko moze da bude tolki srbin a da je iz srbije pobego s repom medju nogama i otiso drugome da puni budzet kintom... al realno ne moras ni to pises, meni je sve jasno. Aj zdra'o... Србију можеш волети и без мене. Али ето овако ти је "слађе" да лечиш своје комплексе преко дијаспоре, које никад нећеш излечити. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Србију можеш волети и без мене. Али ето овако ти је "слађе" да лечиш своје комплексе преко дијаспоре, које никад нећеш излечити. Pa sta si ti mislila? Da mozes da klsines iz Srbije a onda da nam iz Sanzelizea saljes sms-ove u kojima nas ucis o tome kolka si ti Srpkinja? :D Nece da moze bila si srpkinja, ne sumnjam... vise nisi... sta da se radi ne moz covek sve da ima Kao sto rekoh Aj zdra'o пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Pa sta si ti mislila? Da mozes da klsines iz Srbije a onda da nam iz Sanzelizea saljes sms-ove u kojima nas ucis o tome kolka si ti Srpkinja? :D Nece da moze bila si srpkinja, ne sumnjam... vise nisi... sta da se radi ne moz covek sve da ima Kao sto rekoh Aj zdra'o Не шаљем ја ни смс-ове. Овде свратим да видим колико се узнапредовало у тој љубави према Србији. А и то ме све мање занима. Здраво Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Патетиком се човек само понижава. Ако имаш неки аргумент, податак, размишљање, то напиши и зарадићеш поштовање без обзира да ли се слажемо или не. Овако... cloudking је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ствар је у томе да кад се човек сусретне са другачијим мишљењем не подивља и не закључује "неке ствари", већ да лепо и пристојно изнесе свој став, без вређања, лепљења етикета итд. Свако има своје мишљење и то је то. Ако неко има другачију идеју шта је добро за наш народ, то не значи да га мање воли од тебе, да је "издајник" и "страни плаћеник". Само има другачије мишљење. Кад то будемо схватили биће шансе да кренемо напред. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ја сам своје аргументе, податке, размишљање, написао и мислим да је то довољно за онога који жели да види. Gde? Ti i tvoja klika nista drugo na temi ne radite osim sto dramite i to za sve pare... devizne... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Значи можемо да закључимо да овде неки "срби" "широких схватања и погледа pazi sada da se smatram nekim velikim Srbinom, patriotom ili šta ti ja znam, ja bi se verovatno uvredio na ovo да је Аустроугарска била цивилизована и модерна земља која је желела да шири просперитет, која није окупирала БиХ и тамо је владао мир, а у тој БиХ су људи живели као лордови. А анексија је тотално оправдана била. Čitam od početka, slabo komentarišem, ali ovo niko na temi od početka nije rekao. Франц је био човек који је био мирољубив тип и да смо сачекали још мало, видели би његову мирољубивост. Човек је дошао на Видовдан, чисто да би прославио са Србима њихов велики празник. Da je bio miroljubiv opet niko nije rekao, samo su napisali citat, gde je bio protiv rata, zbog ekonomičnosti, dakle niko nije rekao da je bio miroljubiv, nego da je Gavrilo ubio jednog od retkih koji su u tom trenutku u AU bio protiv rata (ne miroljubive prirode). Samo jedan pasus sam pročitao i već video gomilu laži i spinovanja rečenog iskreno ne ne znam da li uopšte da nastavim da čitam do kraja ko zna šta ću tamo zateći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука