kordun Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Evo primera: http://www.stuff.co.nz/technology/digital-living/30012811/google-offers-3m-to-hack-chrome-os.html to nije isto, to je marketing, tako i ja mogu da napravim poncir prsluk i da trazim da neko puca iz puske u mene kako bi ostvario neki svoj marketing cilj. ovo sto si ranije pisao je cista kriminalna aktivnost... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 to nije isto, to je marketing, tako i ja mogu da napravim poncir prsluk i da trazim da neko puca iz puske u mene kako bi ostvario neki svoj marketing cilj. ovo sto si ranije pisao je cista kriminalna aktivnost... Ajde to na stranu, tehnički jeste kriminalna aktivnost, ali šta bi ti uradio ukoliko bi imao svoj sajt (neki veoma popularan pti ovim mislim da postoje ljudi koji amerno žele da naude tvom sajtu) i neko ti pošalje mail da je našao rupu i da dokaze da je "rupa" stvarno nađena. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука