Гости Guest Написано Јун 25, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Nezapamćeno nevreme pogodilo je danas oko sedam sati selo Šopić kod Lazarevca! Za samo tri minuta tornado je oduvao krovove sa svih stotinjak kuća u ovom mestu, piše "Alo!". Uništeni krovovi kuća u Šopiću Snažan vetar odneo je čitave krovove sa domova, a najstariji meštani kažu da ne pamte da se nešto ovako dogodilo u njihovom kraju, piše "Alo". Prevrnut Šleper u Šopiću Uplakanu i nemoćnu, sedamdesetogodišnja Lenku Pavlović zatičemo ispred doma na koji se srušilo stablo jasena. - Sine, nema ko da mi pomogne. Ja sam ovde sama, a jasen mi je uništio potpuno kuću. Polomljeni su mi prozori, voda mi je pokvasila sve stvari, ne znam gde ću noćas da spavam - priča kroz suze baka za "Alo!". Извор текст и слике: Блиц Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 U Beogradu je lilo kao iz kabla. Nikada nisam videla takav pljusak. Sreca pa se brzo smirilo... Pljuskovi su karakteristicni za ovo doba godine, kazu meteorolozi... "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ceca87 Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Свашта...Што кажу у народним песмама: "Настануло пошљедње вријеме". Ово није нормално! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука