Бартендаз Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikadel Написано Април 8, 2011 Пријави Подели Написано Април 8, 2011 Ако су Отац и Син једно,како то да Син не зна дан и час у који ће се десити други долазак? Vise volim da me mrze zbog onog sto jesam,nego da me vole zbog necega sto nisam. Kurt Cobain Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 8, 2011 Пријави Подели Написано Април 8, 2011 Ако су Отац и Син једно,како то да Син не зна дан и час у који ће се десити други долазак? stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 8, 2011 Пријави Подели Написано Април 8, 2011 Ако су Отац и Син једно,како то да Син не зна дан и час у који ће се десити други долазак? Hristos govori u granicama otelotvorenja. On isto kaze otac moj veci je od mene. Da li ovo trebashvatiti u smislu da Hristos kaze moj otac je Bog a ja nisam? Ne zato sto ovako poredjenje ima smisla samo ako su oni jednaki Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Ако су Отац и Син једно,како то да Син не зна дан и час у који ће се десити други долазак? pravopop О овој ствари ја мислим овако. Све што се тиче дејства Божијег потиче од Личности Оца. Тако, Син Божији не жели да каже ,,да зна'' када ће Отац да благоволи нешто, већ смерно чека на послушност Своме Оцу. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Ако су Отац и Син једно,како то да Син не зна дан и час у који ће се десити други долазак? pravopop О овој ствари ја мислим овако. Све што се тиче дејства Божијег потиче од Личности Оца. Тако, Син Божији не жели да каже ,,да зна'' када ће Отац да благоволи нешто, већ смерно чека на послушност Своме Оцу. Јел то значи да нас је "лагао"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Ако су Отац и Син једно,како то да Син не зна дан и час у који ће се десити други долазак? 0205_whistling То говори две ствари: Христос је заиста човек (ниједан човек ово не зна), али Христос је и ИСТИНИТИ човек и смирено прихвата вољу Бога Оца. Друго, ово говори да Син Божији нема другу вољу, различиту од Очеве. Зато, Његово знање није Његово већ Очево. Знање, воља Божија о творевини урзокована је Оцем, дејствована Сином и запечаћена Духом Светим - једна недељива Божија воља, са разликом личносне пројаве те воље (свако од Личности Свете Тројице има своју јединсвену улогу у икономији: Отац благоволи, Син се саглашава и дејствује, Дух Свети довршава, запечаћује). Три Личности али једна воља, једна енергија, једна природа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 9, 2011 Пријави Подели Написано Април 9, 2011 Ако су Отац и Син једно,како то да Син не зна дан и час у који ће се десити други долазак? 0205_whistling То говори две ствари: Христос је заиста човек (ниједан човек ово не зна), али Христос је и ИСТИНИТИ човек и смирено прихвата вољу Бога Оца. Друго, ово говори да Син Божији нема другу вољу, различиту од Очеве. Зато, Његово знање није Његово већ Очево. Знање, воља Божија о творевини урзокована је Оцем, дејствована Сином и запечаћена Духом Светим - једна недељива Божија воља, са разликом личносне пројаве те воље (свако од Личности Свете Тројице има своју јединсвену улогу у икономији: Отац благоволи, Син се саглашава и дејствује, Дух Свети довршава, запечаћује). Три Личности али једна воља, једна енергија, једна природа. Хвала на појашњењу .please. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука