Juanito Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Изненадне ерекције кад дотична милица из четврте клупе средњи ред изађе на таблу? Ако си то имо свка ти част. Тако нешто отприлике и шире од тога. Наравно, појма нисам имао о чему се ту ради, нити ”чему служи” све то. И није Милица, него Наташа, Ивана и Бранка. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Kakvo je to sad pitanje, isto kao da si pitao da li je mozak urodjen ili se stiče? Dajte mladenci razmišljajte malo, joj moj profesor fizike bi danas poludio kad bi vidio ovu današnju omladinu. Добро па поред тебе није полудео... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Много пре пубертета... Код мене је кренуло пре поласка у основну школу, да ли са 5 или 6 година, нисам сигуран. Ту негде отприлике... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Много пре пубертета... Код мене је кренуло пре поласка у основну школу, да ли са 5 или 6 година, нисам сигуран. I kod mene пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 И даље нико није дао неку тврдњу у корист урођене склоности ка хомосексуализму...не кажем да је нема...ако има, упутите... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Тако нешто отприлике и шире од тога. Наравно, појма нисам имао о чему се ту ради, нити ”чему служи” све то. И није Милица, него Наташа, Ивана и Бранка. Код мене је било исто, одлично се сећам, још у вртићу. И наравно, такође друкчија имена Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 И даље нико није дао неку тврдњу у корист урођене склоности ка хомосексуализму...не кажем да је нема...ако има, упутите... Па ево упутио сам те. Погледај твоју сексуалност, тако хомосексуалци твде да им се исто десило, смо према истом полу. Што јасно објашњва да се сексуалност не учи. Код мене је било исто, одлично се сећам, још у вртићу. И наравно, такође друкчија имена пера лаза и мика? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 ....џаба ти, не можеш да релативизујеш нешто толико озбиљно као што је искуство и утицај околине Ne, ja samo, za razliku od tebe, znam da nikada ne bih mogao da budem peder. Nikada nisam imao taj izbor jer nikada nisam imao tu dilemu. Prosto. Ali je svakako lepo da ucimo nove stvari o forumasima... ja te ne osudjujem, znas me, ja sam ti skroz za gejeve пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Па ево упутио сам те. Погледај твоју сексуалност, тако хомосексуалци твде да им се исто десило, смо према истом полу. Што јасно објашњва да се сексуалност не учи. Лабаво ми то звучи...поготово ако узмемо у обзир да су то тврдње самих субјеката... Дете упија околину од кад се роди и неке везе у мозгу се успоставе и пре него дете разуме о чему се ради....не можемо негирати прве 3 године живота, којих се човек тешко може сећати касније...па то су први утисци о свету...можда је баш у том периоду извршен утицај на личност који се испољава у каснијем добу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 И даље нико није дао неку тврдњу у корист урођене склоности ка хомосексуализму...не кажем да је нема...ако има, упутите... Imate li vi osnove ikakvog biološkog ili medicinskog obrazovanja? Spolni ili sexualni instikt spada u nagone kao i za disanjem, kašljanjem ili pražnjenjem mokraćnog mjehura ili debelog crijeva i ne uči se u nikakvim školama niti se prenosi vaspitanjem a zbog složenosti i posebnosti ljudske sexualnosti i sexualnosti viših primata, ljudskog mozga i antroponeurologije uopšte on može u različitih ljudi biti objektiviziran i doživljavan na razne načine. Učili ste se negdje kako disat? Učili ste negdje kako praznit crijeva i mokraćni mjehur? Ko vas je tome naučio, recite mi ime tog vašeg učitelja ili instruktora tih vrlo zahtjevnih na intelekt i na učenje disciplina? Koliko vremena vam je trrebalo dok se niste sve to naučili i savladali: disat, kašljat, treptat očnim kapcima ići na WC itd? Bili ti kursevi skupi? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Лабаво ми то звучи...поготово ако узмемо у обзир да су то тврдње самих субјеката... Дете упија околину од кад се роди и неке везе у мозгу се успоставе и пре него дете разуме о чему се ради....не можемо негирати прве 3 године живота, којих се човек тешко може сећати касније...па то су први утисци о свету...можда је баш у том периоду извршен утицај на личност који се испољава у каснијем добу... Па то је лако оборити. Узми довољан број хомосексуалаца и хетеросескалаца и анализирај њихове фамилије, њихове услове одрастања. Ако нађеш макар један случај одрастања у јако сличној околини, а да је један хомо, а други хетеро, теорија пада у воду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 recite mi ime tog vašeg učitelja ili instruktora tih vrlo zahtjevnih na intelekt i na učenje disciplina? Рон Џереми RYLAH and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Па то је лако оборити. Узми довољан број хомосексуалаца и хетеросескалаца и анализирај њихове фамилије, њихове услове одрастања. Ако нађеш макар један случај одрастања у јако сличној околини, а да је један хомо, а други хетеро, теорија пада у воду. Слажем се и зато и питам да ли има неки рад на ту тему, неки експеримент или студија... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 И даље нико није дао неку тврдњу у корист урођене склоности ка хомосексуализму...не кажем да је нема...ако има, упутите... a sto ti ne bi dao neku tvrdnju u korist stecene seksualnosti? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 пера лаза и мика? Био је Пера, још један лик чијег се само презимена сећам и један Александар. Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука