Juanito Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Poenta hriscanstva je upravo promeniti licnost... Ontoloska(licna) promena... Kastriranjem nisu nista promenili.. Али ће кастрирањем осигурати да неће имати децу, па ће се тиме ојачати генетски потенцијал наше расе. Паметни људи су већ писали о томе. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Naravno da je osudjena.Ne sticem ja znanja van biblije i nisam nekakav sekstas ako si to imao na umu.Htela sam reci da u bibliji konkretno pise i da se smatra da je homoseksualnost urodjena, ne bi takvi zbog svoje prirode i upraznjavanja seksa sa istim polom automatski odlazili u pakao, ne bi se od njih trazilo da apstiniraju, vec bi postojalo neko drugo resenje.I nasa priroda je pala,mi smo rodjeni,mislm na hetero sa seksualnim nagonom i dozvoljeno nam je da ulazimo u brak upraznjavamo seks i crkva blagosilja to.Kad su vec i homoseksualci rodjeni takvi zasto je za njih jedino resenje da se klone upraznjavanja seksa sa istim polom,oni u Crkvi nemaju drugu alternativu. Ово је камен спотицања целе ове расправе, јер једна група (у коју спадаш ти) сматра да су такви рођени а друга група (у коју спадам ја) сматра да је то грех који се усадио у њих у неком периоду живота. Ако су православни хомосексуалци они би то требало, сходно учењу Цркве, да сматрају за грех и да се свесно боре против њега ''оружјем'' које се употребљава и против других грехова и страсти - молитва, пост, исповест, причест... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Али ће кастрирањем осигурати да неће имати децу, па ће се тиме ојачати генетски потенцијал наше расе. Паметни људи су већ писали о томе. Ali posto znamo da je SQNYjev lik sa avatar i njegov pristup genetici pobedio nad Dawkins&Dennet interpretacijom prirodne selekcije mogu samo da se slikaju sa takvim tehnikama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Ali posto znamo da je SQNYjev lik sa avatar i njegov pristup genetici pobedio nad Dawkins&Dennet interpretacijom prirodne selekcije mogu samo da se slikaju sa takvim tehnikama. http://blog.b92.rs/text/18268/Genetika-za-pocetnike-I---zasto-se-zlo-ne-moze-iskoreniti/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Poenta hriscanstva je upravo promeniti licnost... Ontoloska(licna) promena... Kastriranjem nisu nista promenili.. na kraju krajeva i jesi u pravu zato sto ta prica o snazi tih nagona ne pije vodu, nema toga tjelesnoga sto se ne moze pobjediti vjerom i voljom... zbog toga su te price o gey predispozicijama suplje price, tj. to su samo opravdanja.... plus ja mislim da ovdje na forumu nas malo zadnjih dana vuku za nos neki provokatori, a mi se svadjamo oko cega.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Можеш ли мало да наставиш о овоме? Биће, може! Панарет and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leonida Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Ако су православни хомосексуалци они би то требало, сходно учењу Цркве, да сматрају за грех и да се свесно боре против њега ''оружјем'' које се употребљава и против других грехова и страсти - молитва, пост, исповест, причест... Ne verujem da to tako lako ide u slucaju gde su oni rodjeni takvi.Lako je pricati tako kad nisi u njihovoj kozi... Davati savete,a sam ne znati kako je to, nekako zvuci olako receno,prepricavati iznova i iznova isto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Ово је камен спотицања целе ове расправе, јер једна група (у коју спадаш ти) сматра да су такви рођени а друга група (у коју спадам ја) сматра да је то грех који се усадио у њих у неком периоду живота. Ако су православни хомосексуалци они би то требало, сходно учењу Цркве, да сматрају за грех и да се свесно боре против њега ''оружјем'' које се употребљава и против других грехова и страсти - молитва, пост, исповест, причест... Mnogi nazalost imaju ovakvo neko kripto pagansko shvatanje greha, gde je greh neka stvar, neka priroda ili sustina koja se usadjuje u ljude i tu obitava dok se covek dusom i duhom ne ocisti. To nije hriscansko shvatanje greha. Po hrisanskom shvatanju greh je odsustvo licne zajednice sa Bogom. Svako ko nije u licnosnoj zajednici sa Bogom je gresan i zivi u grehu. Moze biti fakir, podviznik i asekta prvog reda ako nije u licnoj zajednici sa Bogom u grehu je. A SVI se radjamo tako. Samim tim besmisleno je uvoditi tu pricu rodjen je takav vs nije rodjen takav. Nije sustina greha neka stvar prirode ili neke "strasti" koja se usadila u nas. Sustina greha je odsustvo zajednice sa Bogom. Te razne bizarnosti i izopacenaj su samo krajnje manifestacije ili tog odsustva ili na kraju krajeva pale prirod. Ali sa hriscanske perspektive lek je u licnosnoj zajednici sa Bogom a ne u samom fakistvu u odnosu na strasti. Podvig je samo tehnika ka cilju a ne sam cilj. Leonida, zuti car, Лазар Нешић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 http://blog.b92.rs/text/18268/Genetika-za-pocetnike-I---zasto-se-zlo-ne-moze-iskoreniti/ Svrakic in the mix. Odlican kao i uvek. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Ne verujem da to tako lako ide u slucaju gde su oni rodjeni takvi.Lako je pricati tako kad nisi u njihovoj kozi... Davati savete,a sam ne znati kako je to, nekako zvuci olako receno,prepricavati iznova i iznova isto. А ти знаш како је бити у мојој кожи и против чега се ја борим? Занимљиво. Испада да су хомосексуалци једини мученици у Цркви данас, само они имају муку а свима нама је лаганица. Управо такви ставови само штете њима самима, не само у Цркви већ уопште у друштву. Што се тиче болдованог, опет се враћамо на исто, тако да је џабе даља расправа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 промена личности је негација личности. хвала Богу да то са хришћанством нема никакве везе. Молим? Ако из личности која има потребу да убија људе из задовољства или личности која тежи да задовољи само своје потребе без обзира на цену ти промениш у нешто друго ... то је негација личности? Не бих се сложио... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leonida Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 А ти знаш како је бити у мојој кожи и против чега се борим? Занимљиво. Испада да су хомосексуалци једини мученици у Цркви данас, само они имају муку свима нама је лаганица. Управо такви ставови само штете њима самима, не само у Цркви већ уопште у друштву. Што се тиче болдованог, опет се враћамо на исто, тако да је џабе даља расправа. Bas me zanima kako bi ti bilo da ti je zabranjeno da upraznjavas seks,nagon najjaci posle nagona za opstankom,a da automatski ides u pakao.Kao sto sam malo ranije napisala, moje licno misljenje je da je covek mnogo vise od heteroseksualca i homosekaualca da je mnogo dublje i kompleksnije bice i da je to ono sto Boga zanima,a ne s kim upraznjavamo seks.Covek ima sopstveni odnos s Bogom i ne obelezava ga to koje je seksualne orijentacije. DankaM, Vaske, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Милосављевићу где пише у Библији да смо рођени грешни? Ако може неки цитат или одредница. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Covek ima sopstveni odnos s Bogom i ne obelezava ga to koje je seksualne orijentacije. Као ни много других ствари. Него људи воле да гурају свој нос у туђ однос са Богом.. и то да траже од државе и вучића да уради нешто... Ту настаје проблем... zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Милосављевићу где пише у Библији да смо рођени грешни? Ако може неки цитат или одредница. Наследни грех. рођени смо пали? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука