Sherlock H. Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 У чему се састоји дилема?Дрво које не рађа плод сече се и у огањ баца.Какав плод рађа хомосексуализам?Љубав?Мушко и мушко или женскои женско не могу да се надопуњују као мушко и женско,фали им други део слагалице. A kakav plod radja heteroseksualnost kad dvoje ne mogu da imaju decu? Il' njima treba zabraniti da imaju sex i da stupaju u brak? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Ima prica koje prosto ne mogu da se ispricaju na forumu, nego samo uzivo... Нисам ни мислио да ми причаш ту конкретну причу (штавише, стварно не желим да је знам, доста је ми је сплачина из дневних новина), него хтедох рећи да не може да се закључује овако: ”овај је испуштен и овај је испуштен и овај је испуштен и овај је испуштен... ерго, свако лоше (или бар лоше у датом систему вредности) понашање је резултат испуштености.” Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leonida Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Ако су такви створени, значи да је то од Бога њима дато на рођењу. Зар не би било логично да се бар негде у Библији напомене (нарочито у НЗ који одише љубављу, праштањем...) да постоје људи рођени са таквим, непромењивим, склоностима да их ми овде не би убеђивали да је то грех већ да их прихватимо такве какви јесу јер им је то од Бога дато? Pa ne pise sve u bibliji.Zato sam u jednom ranijem postu i rekla da ce svako osuditi homoseksualnost da bi se uklopio u ono sta biblija kaze.al me nisu razumeli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Па добро, не баш буквално тумор, јер су то физички поремећаји, дегенерисане ћелије ... али када будеш оптерећен тиме, добићеш стрес, од тога слаби имунолошки систем, и даље, оде маст у пропаст. Ne brini se puno za stres. Skracuje zivot nekih par godina.... oko 7 tesko da ces da dobijes rak u 30 god od stresa OD stresa prvo dobijas psihosomatske bolesti - visok pritisak, cireve, kozne alergije.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 A kakav plod radja heteroseksualnost kad dvoje ne mogu da imaju decu? Il' njima treba zabraniti da imaju sex i da stupaju u brak? Plod uzrastanja u meru punoce Hristovog rasta, koji se stice blagodatnom zajednicom hriscanskog braka... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Pa ne pise sve u bibliji.Zato sam u jednom ranijem postu i rekla da ce svako osuditi homoseksualnost da bi se uklopio u ono sta biblija kaze.al me nisu razumeli. Sto se tice greha,apsolutno sve pise.A to ce jedino biti merodavno,ko je kako ziveo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Elem sto se mene tice.. svi smo rodjeni gresni.. kako ce taj greh da se ispolji... pitanje je.. A ne osudjuje se gresnik nego greh... zato sto covek nije "homoseksualac" ili "lopov" jedan covek je mnogo toga pored toga sto je lopov ili homoseksualac ili na neki drugi nacin mu je ispoljen greh... Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Pa ne pise sve u bibliji.Zato sam u jednom ranijem postu i rekla da ce svako osuditi homoseksualnost da bi se uklopio u ono sta biblija kaze.al me nisu razumeli. Уколико се не варам у Библији и јесте осуђена хомосексуалност као грех, или не!? А из чега ти још стичеш знање сем из Библије и светоотачког предања (исто ми није познато где се у њему хомосексуалност не сматра за грех)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 A kakav plod radja heteroseksualnost kad dvoje ne mogu da imaju decu? Il' njima treba zabraniti da imaju sex i da stupaju u brak? Prvi plod je blagoslovena zajednica ljubavi.To je veliki plod koji je Bog za nas (mislim na one koji su za brak) unapred stvrio da u njemu zivimo radujemo se i najvaznije uzrastamo.A ako se jos dobije i bioloski plod odnosno dete time je radost jos veca. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Prvi plod je blagoslovena zajednica ljubavi.To je veliki plod koji je Bog za nas(mislim na one koji su za brak)unapred stvrio da u njemu zivimo radujemo se i najvaznije uzrastamo.A ako se jos dobije i bioloski plod odnosno dete time je radost jos veca. А које плодове (мислим на небиолошке) је узгојио цар Соломон? Само питам, занима једног другара. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Neka definitivno jesu tako rodjena. Nisu sva ali mnoga zaista jesu. Negirati to uz danasnji nivo ukaza je besmisleno kao i negirati da je Zemlja geoid. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16143171 Gresis. Zvanicna genetika jos uvek porice postojanje genetskog determinizma homoseksualnosti. Postoje neka sporadicna istrazivanja kojima pokusavaju to da dokazu, ali su ona uglavnom zestoko kritikovana. Upinju se svim silama, ali im jos uvek to nije poslo za rukom. Jos uvek nije. "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 А које плодове (мислим на небиолошке) је узгојио цар Соломон? Само питам, занима једног другара. Pitaj teologe nisam se bavila carem Solomonom da bi mogla da ti odgovorim. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Уколико се не варам у Библији и јесте осуђена хомосексуалност као грех, или не!? А из чега ти још стичеш знање сем из Библије и светоотачког предања (исто ми није познато где се у њему хомосексуалност не сматра за грех)? Можда је и она суботарка :О Видиш да Библију пише малим словом :О Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Posle 20tak strana ovakve teme skoro obavezno odu u potpuni aut i izgube svaku smislenost... laku noc narode... Ненад Р., Млађони, Deki992 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leonida Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Уколико се не варам у Библији и јесте осуђена хомосексуалност као грех, или не!? А из чега ти још стичеш знање сем из Библије и светоотачког предања (исто ми није познато где се у њему хомосексуалност не сматра за грех)? Naravno da je osudjena.Ne sticem ja znanja van biblije i nisam nekakav sekstas ako si to imao na umu.Htela sam reci da u bibliji konkretno pise i da se smatra da je homoseksualnost urodjena, ne bi takvi zbog svoje prirode i upraznjavanja seksa sa istim polom automatski odlazili u pakao, ne bi se od njih trazilo da apstiniraju, vec bi postojalo neko drugo resenje.I nasa priroda je pala,mi smo rodjeni,mislm na hetero sa seksualnim nagonom i dozvoljeno nam je da ulazimo u brak upraznjavamo seks i crkva blagosilja to.Kad su vec i homoseksualci rodjeni takvi zasto je za njih jedino resenje da se klone upraznjavanja seksa sa istim polom,oni u Crkvi nemaju drugu alternativu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука