Jump to content

drum & bass (ne prekida vam konekcija nego je takav ritam - no aggresionsession)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Bolje te nasao.. amin-nas Vidim cepas 15000 poruka, nije to sala uopste.... ne ne slava3 ... Elem... sto se tice cenzure, moj princip ti je da ne cenzurisem poruke nikada. Dakle stagod da neko postuje, to ostaje. Jedino sto sam u stanju da uradim, to je da banujem ljude sa foruma zbog posta, sto sam i uradio jednom prilikom, kada sam shvatio da likovi mnogo kenjaju oko price u vezi copyright-a. No, ljudski je oprastati, i sada su ta dva clana opet tu, jer su trazili da ih vratim... Mislim da su oni moju poruku shvatili, a sa druge strance, ostalo je zapisano sta su oni mislili u jednom momentu.

A sipovala rac.... pa ja to posmatram zaista kao jedan fenomen, a i dan danas ne mogu da skapiram da li su devojke koje su u stanju da tako nesto urade prostakuse ili najvece carice. Zavisi, sa koje tacke gledista sve to pomatras...

Подели на овим сајтовима

лепо кажеш, храброст је бити толико отворен, ал треба и да имаш екипу која те неће сматрати лудаком или будалом кад тако нешто изговориш. мада се то верницима обично дешава - да нас сматрају лудацима или будалама, ал барем за нешто паметно  0102_laugh

што се тиче цензуре, овде имамо само једно правило - нема вређања, нема клеветања - а и ту смо широки и дуготрпељиви, и нисмо у фазону кратког постпука ...

а да су порнићи и бизарности out, то је најнормалније ...

дајемо опомене, па три комада су бан, а бан је временског интервала који администрација одреди по договору у зависности од тога колико је смарао људе по форуму ...

иначе, треба баш да будеш безобразан да добијеш опомену, па још и три  greengrin

иначе, знаш да нисам пуританац, ал неке ствари нису за православно мисионарење пошто је врло незгодно да дистрибуирамо разне садржаје или врсте понашања.

није проблем у поруци или кориснику, већ што то постављамо као аршин својим деловањем, а нечија интима и шта ради са својим партнером је off limits, све нек је и у песми.

а и брисањем не судимо кориснику, већ садржају или дистрибуцији садржаја пошто смо онда ми који благословимо тај садржај или га рекламирамо и дистрибуирамо.

Подели на овим сајтовима

Jao Medo ge nadje ovo ludilo  :bla: 0102_laugh greengrin

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

мали зез, поставио сам претходни клип већ на првој страни, па сам променио ...

Постављена слика  :cheesy:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

http://upodobljavanje.wordpress.com/

"Актом оваплоћења Богочовека Христа, човек је постао биће шансе, али то се увек односи на целог психофизичког човека, јер се православним учењем о васкрсењу, анулира свака примисао стављања тела, тј. целине у друкчије планове веровања..."

ђакон М. Лазић

Подели на овим сајтовима

http://upodobljavanje.wordpress.com/

"Актом оваплоћења Богочовека Христа, човек је постао биће шансе, али то се увек односи на целог психофизичког човека, јер се православним учењем о васкрсењу, анулира свака примисао стављања тела, тј. целине у друкчије планове веровања..."

ђакон М. Лазић

Подели на овим сајтовима

vracamo se na hit- pocetke....oooooooooooooouuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a sestrama Kovac prastamo na plagijatorskim mahinacijama...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...