Jump to content

KAKO DO POSLA U RUSIJI

Оцени ову тему

Alimpije

Препоручена порука

Дај ми неки дан да се распитам,ја немам ни од једног од њих телефон јер их овде чести виђам пошто сваких пар месеци дођу!Али да ти кажем унапред,сви одмах крену да кукају како је тешко итд...У сваком случају покушаћу!

--------------------------------------------------------------------------------------------------Поздрав брате Гане!

Па ево прошло је више дана, ја  чекао па да питам, јеси ли  нашао неки контакт да ми оставиш овде или ми пошаљеш на пп.

Хвала

Подели на овим сајтовима

• Одговори 39
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Па тамо је супер, зашто? Нема цивилизације, подвизаваш се....

:) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Kad sam pisao o poslu na jednoj drugoj temi, mislio sam na ovakvu vrstu pomoći od nekog od forumaša, kao što je verujem mislio i Alimpije. Teško da se može očekivati takva pomoć od nekog virtuelnog prijatelja, kad pomoć ne dolazi ni od najbližih i najrođenijih. Teška je situacija.

Što se tiče posla u Rusiji (Ukrajini), može se stvarno samostalno naći posao. Mislim preko ruskih sajtova i agencija za traženje posla. Preduslov je da znate ruski jezik naravno  :smiley:. Plate su za nijansu veće nego kod nas. Ništa naročito što se finansija tiče, ali sama pomisao da ste u Rusiji, e to je druga priča  :smiley: ...

Ali u Rusiji ima poslova kojih nema u Srbiji. To su poslovi vezani za naftu i razna druga kopanja  :smiley:... Mislim na teže i specijalističke poslove. A za to vam treba veza, kao i u Srbiji, bar sam ja naišao na takav problem.....

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Гости

Могу вам пренети мишљења својих руских пријатеља. Верујте, посла нема ни за лек. Ето тако, а ви како хоћете. Што се пасоша  тиче, мислим, али нисам сигурна, да са старим још може. Сва детељна обавештења сигурно можете добити у руској амбасади у Београду.

Подели на овим сајтовима

Не спомињите ми Русе у наредном периоду.

Имам од њих само штету.

Што то, ако смем питати?
Издајем један стан, а они се појавили прошлог лета, потписали уговор на годину дана да ће остати а онда ми јавили после 1 месеца да ипак неће. А то све се дешава после мог порођаја, значи цимање ми баш није било потребно, ал ајд. И онда се опет јаве за 2 месеца и као, остају дууугооо. Ајде рекох да им дам још једну шансу. И било ок до овог Васкрса. Пошаљем ја секретарици пре празника смс да се договоримо за кирију пре Васкрса, јер је плаћање до 5-ог у месецу. Она ништа, данима ни реч. А при том је жена од мог друга из основне. Ја чекала и нервирала се, ал рекох јавиће се, не треба сумњати у људе ТОЛИКО. И ништа, прође Васкрс, дође Понедељак и ја је окренем, не јавља се, пошаљем смс да ћу морати да иселим ствари јер ми се данима не јављају. И онда се јави и као, дете јој болесно па није могла да се јави. јес цврц.

И да зовем тог Руса, који је асистент тог главног Руса који је изнајмио стан. И окренем га ја, а он надобудно, зашто њега зовем. Рекох а кога да зовем?! И при том полудим што од мене праве будалу, а била сам више него фер у целој причи. И каже да неће да плати. Рекох онда исељавам ствари.

И оде мој муж до њихове фирме да проба да среди ствар међутим они као немају паараа, па чекају тог Русаа, а иначе потписали су са владом Србије неки уговор, дал моторола или сл.

И зову тог главног Руса и он као, хоће да задржи стан и долази за 2 дана па ће платити и рачуне од око 400е које ми нису плаћали - ја веровала њој на реч да их је заборавила у канцеларији, и кирију. И прође још десетак дана и ништа. И тражимо ми њима његов моб, не дају. Одем у стан, нађем визит карту и окренем тог Руса (који је завршио енгл. и арапски). И он ме нагрди то ЊЕГА зовем и као, не разуме он енглески најбоље. Рекох, па ваша секретарица ми рече да сте га дипломирали. И онда се ОН наљути и као, ма, радите шта хоћете ал мене немојте више звати.

Значи ретард до ретарда безобразног!

При чему је она жена мог друга из основне, они Руси, веелики пријатељи Срба, знају да имамо малу бебу и да сваки дан треба да се породим. И та безосећајност, лаж, одсуство морала ме шокира, благо речено.

И ништа, окренем адв., променим браву, и пошаљем њкв Русу да има рок до петка да пошаље паре и плати рачуне или усељавам друге људе а његове ствари исељавам. И да прави проблем људима који су му изашли у сусрет и да ћу молити Бога да му опрости.

А да, тај његов сарадник се жалио мом мужу што сам га звала кад је био у Цркви slavabogu А ја иначе знам где је ко кад га зовем :) Што се јадан јавља на тел у Цркви?? Баш сам се потресла.

И ето, неће да плате рачуне, а јуче звали 5 пута да дођу и донесу кључеве и узму његове ствари.

Ја ствари не дам док не измири дуг.

Ето тако.

Значи нема више Србин, Рус, овај, онај.

Можда је боље пословати са шиптарима, они су барем од речи.

Подели на овим сајтовима

Маша!

1. То је најнормалније што Вам се дешава. То се зове савремени односи.

2. Остало сам написао у писмо па читајте.

3.Имам стан за издавање у Москви али га не издајем јер незнап коме га издајеш и у Москви могу твој сзан да продају. Све је корумпирано.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...