Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 samo pokazuje veliko blato u kome se nalazi srpska politicka scena i njena "elita" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Мени жао и Вељу и оног човека. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Тетоважа ? Двадесетпетогодишњи Дејан Стојадиновић ? Прича се по чаршији да је чедиста... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 toliko buke oko velje a sto je juce ubijen taksista nikom nista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Код нас у чаршију се прича да је овај из .. кахм, тетоважа га одаје. Вељо је јуче био у Косовској Митровици са радикалима на Свесрпској скупштини, управо на локалној ТВ гледам и слушам +Владику Артемија како говори са овог скупа. А ово је данас био други атентат на Вељу, а не неки незадовољни грађанин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=1024 Само девет година после гутања сузавца и отрова, малтретиран, криво интерпретиран, претучен, оперисан и тучен у престоном Београду, демократском центру Србије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Ово је дивљачко понашање човека који је, вероватно, инструисан од стране политичких противника. Ја, као бивши полицајац, могу да кажем да полиција, по ко зна који пут, не ради свој посао како треба. У конкретном случају, старешина који је руководио обезбеђењем овог догађаја треба да одговара за несавесно обављање дужности. На жалост код нас је таква ситуација да ће вроватно да одговара патрола полиције која је била у непосредној близини Вељиној. Старешине никад не одговарају-они се политички смењују. Тако је било и биће. Све што је вредело у полицији је склоњено и довођени су људи по политичкој линији. Тај човек треба да буде драстично кажњен да се више не би поновило. Веља је посланик... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Уопште ми није криво што су се два ****** потукла. Жао ми је ако буде неких трајнијих последица али Веља воли да псује, да шутира, па ето му га другар. Молио би дискусију без тешких речи.Дејан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Свако треба ово да осуди,ако тако може и сме са народним послаником,шта онда може и сме да се деси обичним људима..... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 ????? рече: ?????? ?? ???? ????? ??? ?? ?? ??? ****** ???????. ??? ?? ?? ??? ???? ????? ????????? ????????? ??? ???? ???? ?? ?????, ?? ??????, ?? ??? ?? ?? ??????. ?? ??? ???? ??? ??. ?? ????? ?? ?? ?? ??????????? ??? ?? ??????. ???? ??? ?? ??????? ?? ?????? ?????? ????????? ??????. ?????, ???? ?????? ?? ?? ???????? ? ??????? ?? ?? ?????? ???????? ?? ??????? ??????? ???????????. ?? ????? ?? ?? ????????? ? ?????: "??? ?? ?? ??????" ? ??????. ?? ??????? ????? ????? ? ?????? ???? ??????? ???? ?????????... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Мислим да су ВИЗЕ добиле прошле изборе...сад смо их добили,па "уживамо"... Треба да научимо (мислим) да сила није добро донела ником,али да постоје и други ненасилни облици притисака на све и свакога...а сила води у анархију и хаос који никоме не требају,и ништа добро не носе,ни "победницима"ни "пораженима"... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Веља треба да има једну печењару и ништа више. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Пре било чега,њему и сваком становнику Србије припада право да слободно улицом хода! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Да, Веља треба да има само печењару, јер се вероватно у њој и родио, од оца му је останула, природним правом, А Чанак нека има само мотор који ће га однети у три .... одакле су Чанколизи и дошли... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 gane рече: ??? ???? ????,???? ? ?????? ?????????? ?????? ??????? ????? ?? ???????? ?????? ????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука