Jump to content

Madeleine Albright: Srbiju bih razbombardovala opet ponovo, Rusiju takodjer a Putina bih pojela kao lav ili neka takva slična životinja

Оцени ову тему

Препоручена порука

U intervju za češku državnu TV stanicu specijalizovanu za političko izvještavanje ČT24 bivša USA ministrinja inostranih poslova Madelaine Albright izjavila da se nimalo ne kaje što je razbombardovala Srbiju i da bi to učinila bez razmišljanja opet kad bi to bilo potrebno, isto tako i Rusiju a kagebeovca Putina bi sežrala (požderala/pojela) kao neka životinja koja ždere druge životinje (lav, tigar na primjer) i koju bi si stavila umjesto broša po kojem je njena politika bila označovana kao "brošova politika" - dio tog intervjua je od 51:20 minute pa do kraja videa na ČT24 -  emisija "Události, komentáře" — iVysílání,  "Dogadjaji, komentari":

0703_read

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/214411000370610/video/

Подели на овим сајтовима

Па није далеко од истине да је нека животиња. Овакве изјаве нису достојне једног људског бића, већ само јединке која је спала на нижи ранг и у којој владају животињски нагони. 

Подели на овим сајтовима

neki ljudi prosto vole da si obezbede jedno mesto u paklu... Zao mi je nje. Nista nije naucila u zivotu. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ona bese kao mlada zivela neko vreme u Beogradu, pa je tamo neki momak ostavio ili tako nesto.

I sad mi zbog toga naj.........smo. Sta  ti je zivot.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Па није далеко од истине да је нека животиња. Овакве изјаве нису достојне једног људског бића, већ само јединке која је спала на нижи ранг и у којој владају животињски нагони. 

Ne vredjaj neporocne zivotinje. Zivotinje su divni ljudi.

00361416-931541_500.jpg?k=584c6878&pid=3

http://shop.tcm.com/animals-are-beautiful-people-dvd/detail.php?p=361416

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Da, zaista me zapanjuje da ljudi mogu da kažu tako nešto (odnosi se na pitanje novinarke o njenim kritičarima koji je optužuju da je izazvala nepotrebni rat '99). Tamo su ljudi ubijani samo zato što su bili Kosovari. To je bilo etničko čišćenje. Mislim da nisu samo Amerikanci stajali iza svega, već je to bio NATO. Sada je Kosovo nezavisna država i tamo ljudi mogu da žive. Da, opet bih to uradila ako bi ljudi bili stvarno ubijani bez ikakvog razloga.

(malo sam se igrao sa google translate-om :))) )

Подели на овим сајтовима

Мени се више свиђа Zayron-ov превод :)

Он је стари хушкач и то добар :)

Али је чињеница да је ова Мерлин несрећница.

Tamo nije sve napisano o tom brošu i o životinjama, moraš znat usmeni češki, to je tamo na videu. :)

Подели на овим сајтовима

Njen otac Josef Korbel bio poznati češkoslovenski diplomat, ambasador u Beogradu, u poslijeratnoj Jugoslaviji i vaspitao dvije ministrinje inostranih poslova USA: svoju kćerku Madelein Albright, tada

se još zvala Jana Korbel - kod kuće a Condoleezza Rice bila njegova studentkinja na fakultetu politologije u Denveru koji je sad nazvan po njemu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Josef_Korbel

http://en.wikipedia.org/wiki/Josef_Korbel_School_of_International_Studies

Подели на овим сајтовима

Ne vredjaj neporocne zivotinje. Zivotinje su divni ljudi.

00361416-931541_500.jpg?k=584c6878&pid=3

http://shop.tcm.com/animals-are-beautiful-people-dvd/detail.php?p=361416

Ма свака част животињама, немам ништа против њих, све су то дивна Божја створења која раде свој посао. Проблем је што неко још није еволуирао, барем ментално, још има у генима оно прастаро што га тера да лупа овакве накарадне изјаве или још горе да чини ужасна дела. Уместо да се подиже на виши ранг и са собом поведе ова дивна створења, он се спушта на њихов ранг и то још свесно. 

Подели на овим сајтовима

Da, zaista me zapanjuje da ljudi mogu da kažu tako nešto (odnosi se na pitanje novinarke o njenim kritičarima koji je optužuju da je izazvala nepotrebni rat '99). Tamo su ljudi ubijani samo zato što su bili Kosovari. To je bilo etničko čišćenje. Mislim da nisu samo Amerikanci stajali iza svega, već je to bio NATO. Sada je Kosovo nezavisna država i tamo ljudi mogu da žive. Da, opet bih to uradila ako bi ljudi bili stvarno ubijani bez ikakvog razloga.

(malo sam se igrao sa google translate-om :))) )

Pa to sam i ja isto napisao - da bi ponovo isto to uradila kad bi to bilo potrebno - razbombardovala Srbiju a to je tada i uradila. Šta je sad tu netačno? I spomenula je te životinje što žderu druge životinje a ja sam samo dodao tog lava i tigra, neću valjda ovcu i kozu? :bendoff:

Подели на овим сајтовима

Проваљујем да је постала небитна ко лањски снег и у својој матичној држави па крене да лупета глупости по телевизији да би скренула мало пажње на себе.  

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Проваљујем да је постала небитна ко лањски снег и у својој матичној држави па крене да лупета глупости по телевизији да би скренула мало пажње на себе.  

Ja imam pravo sjedit!!!

https://www.youtube.com/results?search_query=j%C3%A1+m%C3%A1m+pr%C3%A1vo+sed%C4%9Bt

:))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...