Jump to content

Снимак несреће у Новом Саду или кад медији газе преко мртвих

Оцени ову тему

Препоручена порука

Слажем се, овакви снимци могу да делују отрежњујуће за оне возаче за које још увек има наде. За дивљаке за воланом не вреди него у апс.

Ево још једног примера добре кампање:

https://www.youtube.com/watch?v=R22WNkYKeo8

Кампања је супер одрађена..било би боље да није реклама...

..али ово је нешто сасвим другачије...

Подели на овим сајтовима

a kao i u milion prethodnih slučajeva kada informacije "cure" iz MUP-a, neće se ni sprovesti istraga o tome... što jasno ukazuje na to da informacije ne cure, nego ih MUP nezvanično daje....

У овом случају је питање одакле су дошле информације.

Нови Сад је прекривен камерама, могуће је да је неко из надзорне службе објавио овај видео.

Подели на овим сајтовима

Чим неко каже нешто против медија, то је одмах удар на слободу медија

Isto je i sa svim ostalim "slobodama". Politicki korektno, jelte... Mozes svasta da pricas, ali ne smes nista da kazes.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Video sam snimak. Jezivo, samo to imam da kažem...

A najtužnije od svega je što su obe strane kršile pravila. Ovaj ludak je vozio 150 na sat kroz naseljeno mesto, a ovi nesrećnici su prošli kroz crveno svetlo i ušli na raskrsnicu gde ih je ovaj pokosio.

:(

Подели на овим сајтовима

Ко има приступ снимку, ко је радио у тој смени? Ухвате, осуде и крај приче. Па тако свакога, и онда ћемо видети ко ће и даље да ради такве ствари. Али од тога нема ништа.

Кад би се ово спровело на делу па само би деца (малолетна) и (шака добрих људи) остала на слободи колико смо као народ пропали...Нажалост!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Video sam snimak. Jezivo, samo to imam da kažem...

A najtužnije od svega je što su obe strane kršile pravila. Ovaj ludak je vozio 150 na sat kroz naseljeno mesto, a ovi nesrećnici su prošli kroz crveno svetlo i ušli na raskrsnicu gde ih je ovaj pokosio.

:(

Да је бар један испоштовао правила ...

Подели на овим сајтовима

Ljudi be... Svuda se u medijima pominje brzina od 150 i vidim da je to opste prihvaceno... Ali, ja sam video oba snimka (ima i iz drugog ugla) i mislim da nema sanse da je lik iso ispod 200. Jednostavno prebrzo se krece i prevelikom silom udara... Ne znam, mozda gresim alu na snimku iz drugig ugla se to jos izrazenije vidi...

A inace imate na mom sajtu kategoriju "saobracajne nesrece" i tamo ima gomila slicnih a i mnogo gorih snimaka... Ako nekom treba "otreznjenje".

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ljudi be... Svuda se u medijima pominje brzina od 150 i vidim da je to opste prihvaceno... Ali, ja sam video oba snimka (ima i iz drugog ugla) i mislim da nema sanse da je lik iso ispod 200. Jednostavno prebrzo se krece i prevelikom silom udara... Ne znam, mozda gresim alu na snimku iz drugig ugla se to jos izrazenije vidi...

I meni se čini. Jedan od komentatora na youtube-u tvrdi da je izračunao da se ovaj kretao oko 215km/h.

Подели на овим сајтовима

I meni se čini. Jedan od komentatora na youtube-u tvrdi da je izračunao da se ovaj kretao oko 215km/h.

Meni je to vec sasvim realna brzina... Opet kazem pogledajte drugi snimak... Kakvih crnih 150km?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...