Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Naravno da postoji, al samo ako je u skladu sa Biblijom. Kako covjek da zna da li je u zabludi ili nije ako pri tome nema "oslonca"? Spiritizam je veliko zlo, i ko god "prica sa mrtvima" gad je pred Gospodom. U slučaju da ono što favorizuješ i zoveš Istinom,ne samo to, nego i odgovore koji brane tvoje stavove i koji te varaju da su dodirnuli nekog,dakle ako sve to ekranizuješ i gledaš preko sopstvenog televizora, ti bi ga majstore prvi ugasio. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SRBO Написано Јун 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Vidi ovako, nemam(o) uopste vremena da se mlatimo oko ovakvih glupiranja. Ovakve fore mozes (mozda?) da prodajes osnovcima, a nas malo zaobidji. Dakle, narode forumski - OVO JE SUBOTAR, I DONOSI SVOJA VEC VIDJENA SUBOTARSKA NAKLAPANJA, BASNE, IZMISLJOTINE I LAGARIJE. NE OBRACAJTE PAZNJU NA NJEGA, osim naravno ako zelite da malo gubite vreme u prici... Koliko puta sam samo bio "subotar" na ovom forumu, a stvarno nzm. na osnovu cega :S Tacno cu da povjerujem da je Elen Vajt bila istinski prorok. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 E vidis ni ja ne mislim da demoni ikome sude, ovo govorim zbog one teme o mitarstvima. Mitarstva nisu sud demonski nad dusama umrlih nego konstatacija stanja duse, dakle u kom drustvu (angelskom ili demonskom) ce dusa boraviti do Konacnog Suda. Saša preispitaj još jednom mitarstva čini mi se da imaš nemir prilikom objašnjavanja. Meni recimo to govori da imaš jako puno nedoumica u vezi istih. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 @@SRBO, verum est in beer, ИгорМ and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Naravno da postoji, al samo ako je u skladu sa Biblijom. Kako covjek da zna da li je u zabludi ili nije ako pri tome nema "oslonca"? Kako dobar psihološki vrtlog. Često ti se dešava,da dok nekog vozaš,ne primetiš koliko je već davno ispao iz tvog "projekta" ? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SRBO Написано Јун 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 U slučaju da ono što favorizuješ i zoveš Istinom,ne samo to, nego i odgovore koji brane tvoje stavove i koji te varaju da su dodirnuli nekog,dakle ako sve to ekranizuješ i gledaš preko sopstvenog televizora, ti bi ga majstore prvi ugasio. Kako mislis: "što favorizuješ i zoveš Istinom"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Saša preispitaj još jednom mitarstva čini mi se da imaš nemir prilikom objašnjavanja. Meni recimo to govori da imaš jako puno nedoumica u vezi istih. nemam Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SRBO Написано Јун 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Kako dobar psihološki vrtlog. Često ti se dešava,da dok nekog vozaš,ne primetiš koliko je već davno ispao iz tvog "projekta" ? Budi otvoren brate. Daj mi razloge da ti povjerujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Budi otvoren brate. Daj mi razloge da ti povjerujem. Brate, evo do daske otvoreno, nemoj meni da VERUJEŠ Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SRBO Написано Јун 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Saša preispitaj još jednom mitarstva čini mi se da imaš nemir prilikom objašnjavanja. Meni recimo to govori da imaš jako puno nedoumica u vezi istih. Cime da ih preispita? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 nemam Dobro, mislim ionako da je Crkva u vezi mitarstva samo na ličnom stavu pojedinca, barem sam tako razumeo vladiku Porfirija kad je doslovce rekao: Ja lično u to ne verujem. Kako god ... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Cime da ih preispita? BRMMMMMM eo i ja odustajem bye. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SRBO Написано Јун 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Dobro, mislim ionako da je Crkva u vezi mitarstva samo na ličnom stavu pojedinca, barem sam tako razumeo vladiku Porfirija kad je doslovce rekao: Ja lično u to ne verujem. Kako god ... :fmqmtx: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 :fmqmtx: EEEE to je pravi izvor tvoje Bogoslovske mistike Милан Ракић, Grizzly Adams, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SRBO Написано Јун 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 BRMMMMMM eo i ja odustajem bye. Od cega odustajes, pa nisi nista ni zapoceo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука