Jump to content

STA BIVA POSLE SMRTI?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Naravno da postoji, al samo ako je u skladu sa Biblijom.

Kako covjek da zna da li je u zabludi ili nije ako pri tome nema "oslonca"?

Spiritizam je veliko zlo, i ko god "prica sa mrtvima" gad je pred Gospodom.

U slučaju da ono što favorizuješ i zoveš Istinom,ne samo to, nego i odgovore koji brane tvoje stavove i koji te varaju da su dodirnuli nekog,dakle ako sve to ekranizuješ i gledaš preko sopstvenog televizora, ti bi ga majstore prvi ugasio.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Vidi ovako, nemam(o) uopste vremena da se mlatimo oko ovakvih glupiranja.

Ovakve fore mozes (mozda?) da prodajes osnovcima, a nas malo zaobidji.

Dakle, narode forumski - OVO JE SUBOTAR, I DONOSI SVOJA VEC VIDJENA SUBOTARSKA NAKLAPANJA, BASNE, IZMISLJOTINE I LAGARIJE. NE OBRACAJTE PAZNJU NA NJEGA, osim naravno ako zelite da malo gubite vreme u prici...

Koliko puta sam samo bio "subotar" na ovom forumu, a stvarno nzm. na osnovu cega :S

Tacno cu da povjerujem da je Elen Vajt bila istinski prorok.

Подели на овим сајтовима

E vidis ni ja ne mislim da demoni ikome sude, ovo govorim zbog one teme o mitarstvima. Mitarstva nisu sud demonski nad dusama umrlih nego konstatacija stanja duse, dakle u kom drustvu (angelskom ili demonskom) ce dusa boraviti do Konacnog Suda.

Saša preispitaj još jednom mitarstva čini mi se da imaš nemir prilikom objašnjavanja. Meni recimo to govori da imaš jako puno nedoumica u vezi istih.

Подели на овим сајтовима

Naravno da postoji, al samo ako je u skladu sa Biblijom. Kako covjek da zna da li je u zabludi ili nije ako pri tome nema "oslonca"?

Kako dobar psihološki vrtlog. Često ti se dešava,da dok nekog vozaš,ne primetiš koliko je već davno ispao iz tvog "projekta" ? 

Подели на овим сајтовима

U slučaju da ono što favorizuješ i zoveš Istinom,ne samo to, nego i odgovore koji brane tvoje stavove i koji te varaju da su dodirnuli nekog,dakle ako sve to ekranizuješ i gledaš preko sopstvenog televizora, ti bi ga majstore prvi ugasio.

Kako mislis: "što favorizuješ i zoveš Istinom"?

Подели на овим сајтовима

Saša preispitaj još jednom mitarstva čini mi se da imaš nemir prilikom objašnjavanja. Meni recimo to govori da imaš jako puno nedoumica u vezi istih.

nemam

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...