Grizzly Adams Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Ево још једна од брата Андреја... Жичанин and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Опростите, или обришите, ако смета. Ушао сам на тему да бих проверио нешто, можда ми следи дијагноза, како препоручују. Одувек сам волео музику, неретко ми је играло срце када је чујем, нарочито кроз гитару. Трећи дан Васкрса, не осећам одавно потребу за музиком, није пресудна туга, једноставно не осећам да ми треба, чудно. Да, зато сам вас посетио, отишао преслушао неке ствари, пустио поново, и ништа, све се то одбија од мене као капи које ударају по плочнику. Музика је лепа, али је ово лепше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Ах... Занимљиво како Баха свира мало "модерно", а опет звучи како треба. Жичанин and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Кладим се да никад нисте чули окестар класичних гитара! Жичанин and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 19, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2017 On 11/12/2016 at 22:01, Tavita рече Ритмички почетак тројице гитариста прије но Ал ди Меола започне препознатљиву тему узбудљивији је од почетка Битке код Хорнбурга из Двије куле "So it begins..." Жичанин and Tavita је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 17 часа, Grizzly Adams рече Кладим се да никад нисте чули окестар класичних гитара! Свашта се чује, као да нису гитаре, чак и виолончело. GeniusAtWork, Жичанин and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Frenk Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Кладим се да никад нисте чули окестар класичних гитара! [emoji4][/url] У Варшави имају добар оркестарSent from my HUAWEI Y530-U00 using Pouke.org mobile app Жичанин and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 1 hour ago, GeniusAtWork рече "So it begins..." најеж Жичанин and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Frenk Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Pouke.org mobile app Grizzly Adams and Жичанин је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Сјајно! Баш сам тражио шта да слушам сад... Вилијамс је најкласичнији класичар, у позитивном смислу. Ови старији га вероватно знају по овој композиији из легендарног филма "Ловац на Јелене": Жичанин and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Да мало подгрејемо, да студен рашћерамо. GeniusAtWork and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 3 минута, елТорнеро рече Да мало подгрејемо, да студен рашћерамо. Ха! Пабла сам слушао уживо прошле године и упознао овако "у пролазу". Супер гитариста и супер лик. Скроман и духовит. На овом снимку изгледа превише озбиљно, иначе је стално насмејан... Жичанин, Tavita and елТорнеро је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 3 минута, Grizzly Adams рече Скроман и духовит. Као и већина љубитеља гитаре, ха, скромно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Како да се не насмешиш, човече! Grizzly Adams, Жичанин and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Томи је геније и један од мојих најмиљенијих гитариста, али није класичар... Имамо негде посебну тему о њему. Или две-три можда... Tavita, елТорнеро and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука