Jump to content

Sta znaci ova linija?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mislio sam i na to..tj.da je neka dlaka ili nesto od lista..ali to je relalativno blizu mene...i dosta je dugacko,..

Јесте брате... Тако је било и Мирољубу... Кад је хтео да руши Хашку брану...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 55
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

То је знак упозорења. Готово је са тобом, прошло је твоје ако се не поправиш. Ово треба да схватиш јако озбиљно и да бациш пиво и купиш бољи фотоапарат, иначе оде маст у пропаст.

Подели на овим сајтовима

То је знак упозорења. Готово је са тобом, прошло је твоје ако се не поправиш. Ово треба да схватиш јако озбиљно и да бациш пиво и купиш бољи фотоапарат, иначе оде маст у пропаст.

Јесте! И да не "узимаш залуд Имена Господа Богат вога"...

Нећеш нас преварити! ;) Питаш нас овде за неке "кичме од сардине", длаке и сл., а на свој статусни профил си "ставио" сасма нешто друго... Хистерија брате! Тако се чини :)))

Подели на овим сајтовима

Uzmi SENF, ne majonez.. PAZI nikako majonez..SENF... i NOSEM dodirni ovu fotografiju dok je na tvom monitoru ...

Onda..SENF iscedi po glavi ali veoma polako.. i koncentri$i se ... izgovarajuci Whitesnake, whitesnake, whitesnake... dakle UAIT SNEIK, UAIT SNEIK...

i tako govori sve dok u jednom trenutku ne bude$ shvatio znacenje.. ove LINIJE.. Ona ima duboko ali su$tinski duboko veze sa tvojom ličnošću, i naravno tvojom SUDBINOM

Aj polako .. PRIONI

Nemoraš zahvaljivati, meni će biti dosta da ti shvatiš ovo značenje LINIJE

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Разумевање за шта, Владо?

Јесте необична фотографија. Да ли ти мислиш да си толико посебан да ти се јављају неки знаци од више? Да ова фотографија тебе ставља у центар неке мистичне повезаности и комуникације са неким другим силама. Ко зна. Чувај се таквог размишљања.

Баци се на молитву и не брини.

Подели на овим сајтовима

ПА знаш, твоја реакција је необична такође, Људи покушавају да те умире. Заправо, тешко је установити о чему се ради и још теже то доказати. Али ти ниси задовољан ни са једном теоријом. Зато те питам да ли сматраш да си посебан, да би ова фотографија представљала неку озбиљну поруку теби са посебним значењем. 

Верујем да ти није угодно, али размисли трезвено. Шта је то што заправо желиш да чујеш, па да би био задовољан одговором? Мислим да ти се значење линије скрива и открива у твом одговору на то питање.

Не замери ако сам превише директна.

Подели на овим сајтовима

ocekivao sam i prihvatam svacije misljenje.

То си друже и добио и ај` не пренемажи се више... 

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...