Драгана. Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Шта би волела да те питам? Нешто гдје бих могла да се распишем :Д Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 О чему размишљаш ових дана? https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 О чему размишљаш ових дана? Размишљам о свему.. шта даље, о будућности о прошлости. Какав стан наћи у складу са приходима... Да ли превише кривим друге, а не себе, можда је ипак проблем у мени.. како да ми нарасте коса како ће нам се звати бебе, када ћу видјети своје и тако Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Трудна си ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Трудна си ? Нажалост, не Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Od kaza zivis u Svajcarskoj ako sam dobro razumeo to ovde? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Od kaza zivis u Svajcarskoj ako sam dobro razumeo to ovde? od februara Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 sta te odusevi maksimalno,a sta te razocara? 8086.gif http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Зашто одговараш на глупа питања? Постоје ли глупа питања? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Треба да помогнеш најбољем пријатељу. Ако му помогнеш прекршићеш закон земаљски а и Божији. Дужан је зеленашу. На све стране си пробала да нађеш новац и ниси успела. Сутра је задњи дан да се тај новац врати, иначе... Једино што преостаје јесте опљачкати нешто. Шта би урадила, помогла пријатељу и опљачкала са њим нешто или му не би помогла, оставила га да се сам сналази, па шта му Бог да... ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 sta te odusevi maksimalno,a sta te razocara? 8086.gif Максимално ме одушеви када видим бакицу и дедицу од 80 година како се држе за руке а највише ме разочара... кад ме неко мој разочара :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Зашто одговараш на глупа питања? Постоје ли глупа питања? Кажу да не постоје глупа питања, већ глупи одговори... али ипак има и глупих питања.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Да ли ти је стварно неопходна оволика пажња? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Треба да помогнеш најбољем пријатељу. Ако му помогнеш прекршићеш закон земаљски а и Божији. Дужан је зеленашу. На све стране си пробала да нађеш новац и ниси успела. Сутра је задњи дан да се тај новац врати, иначе... Једино што преостаје јесте опљачкати нешто. Шта би урадила, помогла пријатељу и опљачкала са њим нешто или му не би помогла, оставила га да се сам сналази, па шта му Бог да... ? Па покушала бих да нађем са њим неко најбоље рјешење, али кад не бих могла, онда ббих опљачкала с њим.. ваљда би ми дао Бог да поживим још мало, па да се покајем за свој гријех.. на крају крајева, то се може и опростити, једино самоубиство не.. дакле одговор је да, помогла бих му Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Да ли ти је стварно неопходна оволика пажња? Није ми потребна пажња, већ разбијање досаде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука