Jump to content

Слободно ме питајте.

Оцени ову тему

Препоручена порука

О чему размишљаш ових дана?

Размишљам о свему.. шта даље, о будућности о прошлости. Какав стан наћи у складу са приходима... Да ли превише кривим друге, а не себе, можда је ипак проблем у мени.. како да ми нарасте коса :( како ће нам се звати бебе, када ћу видјети своје и тако :)

Подели на овим сајтовима

Треба да помогнеш најбољем пријатељу. 
Ако му помогнеш прекршићеш закон земаљски а и Божији. 

Дужан је зеленашу. На све стране си пробала да нађеш новац и ниси успела. Сутра је задњи дан да се тај новац врати, иначе... 
Једино што преостаје јесте опљачкати нешто. 
Шта би урадила, помогла пријатељу и опљачкала са њим нешто или му не би помогла, оставила га да се сам сналази, па шта му Бог да... ?

Подели на овим сајтовима

sta te odusevi maksimalno,a sta  te razocara?  8086.gif

Максимално ме одушеви када видим бакицу и дедицу од 80 година како се држе за руке :) а највише ме разочара... кад ме неко мој разочара :/

Подели на овим сајтовима

Зашто одговараш на глупа питања? Постоје ли глупа питања?

Кажу да не постоје глупа питања, већ глупи одговори... али ипак има и глупих  питања....

Подели на овим сајтовима

Треба да помогнеш најбољем пријатељу. 

Ако му помогнеш прекршићеш закон земаљски а и Божији. 

Дужан је зеленашу. На све стране си пробала да нађеш новац и ниси успела. Сутра је задњи дан да се тај новац врати, иначе... 

Једино што преостаје јесте опљачкати нешто. 

Шта би урадила, помогла пријатељу и опљачкала са њим нешто или му не би помогла, оставила га да се сам сналази, па шта му Бог да... ?

Па покушала бих да нађем са њим неко најбоље рјешење, али кад не бих могла, онда ббих опљачкала с њим.. ваљда би ми дао Бог да поживим још мало, па да се покајем за свој гријех.. на крају крајева, то се може и опростити, једино самоубиство не.. дакле одговор је да, помогла бих му

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...