Ленка* Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 LISA је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Кад идеш из Угљевика, има велика раскрсница, и на тој раскрсници идеш право, не лијево ни десно. У које село онда дођеш? Svaki grad ima "veliku raskrsnicu" znm. iz kog smjera? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Svaki grad ima "veliku raskrsnicu" znm. iz kog smjera? Шта се правиш глуп? Ниси ти Угљевика ни на мапи видјео. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 jel Ugljevik grad ili selo? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 jel Ugljevik grad ili selo? Ма село ваљда, не знају ни они сами Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Шта се правиш глуп? Ниси ти Угљевика ни на мапи видјео. сестро мила разби ме Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Шта се правиш глуп? Ниси ти Угљевика ни на мапи видјео. Драгана тролбустер :good2: Драгана., Ђуро Станивук and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 jel Ugljevik grad ili selo? Општина Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Драгана тролбустер :good2: Шташ, мора и то неко Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 4, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Ово је изгледа приватна тема за упознавање одакле је ко и сте је по вероисповести. Ја мислио да се бави питањем да ли се субота поштује у Цркви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Шта се правиш глуп? Ниси ти Угљевика ни на мапи видјео. A ti, Jesi li ga ti vidjela? Opet sam nit kriv, nit duzan osudjen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Општина Ма шта знам, имају статус неког лафо најмлађег града, а површина им 2 метра квадратна одатле ми мамита Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 A ti, Jesi li ga ti vidjela? Opet sam nit kriv, nit duzan osudjen Видим, фејкер си, неам шта да причам с тобом. ај поз Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 jel Ugljevik grad ili selo? Grad. https://www.youtube.com/watch?v=EOg9vtgXtAI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 A ti, Jesi li ga ti vidjela? Opet sam nit kriv, nit duzan osudjen јаааааааааааааадан, мукица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука