Jump to content

Препоручена порука

Авентиста! овај форум дефинивно треба додатно уредити! Зашто админи не реагују?

Подели на овим сајтовима

Наведени извор и јесте адвентистички. Може се лако уочити. И цитирани аутори одељка вести су адвенстисти (еванђелисти седми дан) као што је Alden Lloyd Thompson is a Seventh-day Adventist  на једној од тема тог сајта. Но небитно.

Негде сам запазио да си члан црквеног одбора ако не грешим? Ако јеси заиста гладан истине, не тражи ни лево ни десно него у Цркви. Ево и овде има доста књига, богословске литературе, светоотачке, библијске литературе тумачења старог и новог завета.... Могу се преузети. Ја лично волим књигу у шаке и тада престају све недоумице.

Има да се начитааашш и испуниш душу а после можемо сви на колаче или пиво  :pivo:  

Mi smo govorili o misljenju ako se ne varam, a izvori su iz Bibllije.

Hvala za link.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Авентиста! овај форум дефинивно треба додатно уредити! Зашто админи не реагују?

Па и да јесте адвентиста, шта треба да раде људи из администрације? Да избаце све који се не слажу? Онда би се овај сајт претворио у нешто што му, ваљда, није сврха и циљ.

Подели на овим сајтовима

Da, reaguj admine.

Cim neko pomene Bibliju odmah je sektas,krivovjerac...otpadnik.

види се да си адвентиста,овде си дошао као лажов јер се престављаш као православац и члан црквеног одбора али ето наводно нећеш тамо да питаш свештеника јер га поштујеш,...ово није први пут да правиш лажне налоге и лажно се престављаш овде...

Подели на овим сајтовима

види се да си адвентиста,овде си дошао као лажов јер се престављаш као православац и члан црквеног одбора али ето наводно нећеш тамо да питаш свештеника јер га поштујеш,...ово није први пут да правиш лажне налоге и лажно се престављаш овде...

hahaha...Boze sacuvaj i sakrili.

O cemu ti covjece, zasto me napadas?

Подели на овим сајтовима

Па и да јесте адвентиста, шта треба да раде људи из администрације? Да избаце све који се не слажу? Онда би се овај сајт претворио у нешто што му, ваљда, није сврха и циљ.

човек се лажно представља и отвара брдо тема са више налога истовремено да би био уверљив то је довољно за бан,шта мисли да ће да мисионари овде у осталом има под форум дијалог са протестантима али он је обични секташ,јеретик ако је ово православни форум а ја мислим да јесте такве појаве се требају спречити првенствено што је лажов,

Подели на овим сајтовима

човек се лажно представља и отвара брдо тема са више налога истовремено да би био уверљив то је довољно за бан,шта мисли да ће да мисионари овде у осталом има под форум дијалог са протестантима али он је обични секташ,јеретик ако је ово православни форум а ја мислим да јесте такве појаве се требају спречити првенствено што је лажов,

Pa nek se proveri jer ako je tako onda je to krsenje pravilnika foruma.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Nista ja tebe zeno ne kontam.

Ide se desno.

Кад идеш из Угљевика, има велика раскрсница, и на тој раскрсници идеш право, не лијево ни десно. У које село онда дођеш?

Подели на овим сајтовима

Pa nek se proveri jer ako je tako onda je to krsenje pravilnika foruma.

па тако је,видите његов топик и иконама и идолопоклонству...следећа тема су Марија,светитељи и мошти светаца. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...