Jump to content

Шта вас нервира?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мене нервира, кад ми умјесто кусура увале жваку. НЕЋУ ЖВАКУ, 'ОЋУ КУСУР! ПРАВДА ЗА КУСУР!

Или када некоме нешто објашњавам, а он каже аха, шта ћеш. ''Јуче сам ти видјела момка, водио је три рибе, и држао се са неким фрајером за руке, и онда су ушли у хотел. - аха, шта ћеш.. '' грррр

Подели на овим сајтовима

Sta ces, nije zvaka za seljaka :pajapatak:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

mene nervira svasta u poslednje vreme...najvise oni koji su jaki frajeri preko tastature, a u 4 oka su teske piiiiiiiiiip (da izvinete)...i sto je najbitnije-nezreli su. 8086.gif

i nervira me to sto me stalno zezaju-te se nisi udala,te nisi ovo,te nisi ono... :1314_womens:

Подели на овим сајтовима

mene nervira svasta u poslednje vreme...najvise oni koji su jaki frajeri preko tastature, a u 4 oka su teske piiiiiiiiiip (da izvinete)...i sto je najbitnije-nezreli su. 8086.gif

i nervira me to sto me stalno zezaju-te se nisi udala,te nisi ovo,te nisi ono... :1314_womens:

па ти кажеш, немам неки избор :Д

Подели на овим сајтовима

па ти кажеш, немам неки избор :Д

ja to najiskrenije i brutalno  8086.gif a ima jos na tu temu da se razglaba  8086.gif

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Sitni prevaranti, lazovi i ljigavci.

Bezobzirnost i bahatost u ophodjenju koja ne proistice iz trenutnog afekta. Nedostatak elementarnog odgoja.

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...