Драгана. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Мене нервира, кад ми умјесто кусура увале жваку. НЕЋУ ЖВАКУ, 'ОЋУ КУСУР! ПРАВДА ЗА КУСУР! Или када некоме нешто објашњавам, а он каже аха, шта ћеш. ''Јуче сам ти видјела момка, водио је три рибе, и држао се са неким фрајером за руке, и онда су ушли у хотел. - аха, шта ћеш.. '' грррр Баба, Mилена КШ and Tavita је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Ах, па шта ћеш, 'оће то. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Ах, па шта ћеш, 'оће то. bangin bangin bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 шта ћеш... оће то.. Anette and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 bangin bangin bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 шта ћеш... оће то.. ниси занимљив Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 ниси занимљив а шта да радиш.. дешава се то.... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Sta ces, nije zvaka za seljaka :pajapatak: Дуња and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Sta ces, nije zvaka za seljaka :pajapatak: Should I laugh now? :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 mene nervira svasta u poslednje vreme...najvise oni koji su jaki frajeri preko tastature, a u 4 oka su teske piiiiiiiiiip (da izvinete)...i sto je najbitnije-nezreli su. 8086.gif i nervira me to sto me stalno zezaju-te se nisi udala,te nisi ovo,te nisi ono... Сунчица., Драгана., Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 mene nervira svasta u poslednje vreme...najvise oni koji su jaki frajeri preko tastature, a u 4 oka su teske piiiiiiiiiip (da izvinete)...i sto je najbitnije-nezreli su. 8086.gif i nervira me to sto me stalno zezaju-te se nisi udala,te nisi ovo,te nisi ono... па ти кажеш, немам неки избор :Д Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 па ти кажеш, немам неки избор :Д ja to najiskrenije i brutalno 8086.gif a ima jos na tu temu da se razglaba 8086.gif LISA је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 То што људи сада пију ракију увече уместо ујутро то је главни кривац за нервозу! LISA, Ђуро Станивук, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Sitni prevaranti, lazovi i ljigavci. Bezobzirnost i bahatost u ophodjenju koja ne proistice iz trenutnog afekta. Nedostatak elementarnog odgoja. Жика, Suzana Sebez, Natalija28 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Нервира ме кад се нервирам... Саша од Москве, Natalija28, Suzana Sebez and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука